reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Antosiowa, Geperty sliczne choineczki (Geperty Twoja faktycznie duuza:tak:), a choinkowi chłopcy jeszcze ładniejsi:-)

Śliczne choineczki macie:tak: Na moją tez jeszcze poczekacie. Myślę że jutro wieczorem ją ubierzemy. Posprzątałam dzisiaj do końca dom (jeszcze tylko piętro odkurzyć i przygotować dla Babci pokój). Porobiłam dekoracje, w całym domu pachnie świerkiem :-D Teraz czeka mnie robienie pierogów, krokietów, upieczenie łososia i polukrowanie pierników. (nie wspominam o codziennych obowiązkach typu pranie, składanie prania itp.:baffled:) Chciałam sobie jeszcze zrobić świąteczne pazurki ale chyba nie zdążę:no: Jesssssu Wigilia już po jutrze :szok:

Tika śliczna macie choineczkę!!! (jodła kaukaska???)
My mieliśmy jodłę kaukaską w zeszłym roku i w tym roku też chcieliśmy ale za małą chcieli 90zł!!!!:szok: chyba do reszty już oszaleli w zeszłym roku zapłaciliśmy za małą jodełkę 45zł. W tym roku 45 za srebrny świerk (też śliczny!)
A Mati boski!!! Na niektórych zdjęciach wygląda jak dziewczynka ;-):-)

jejku jak slicznie sie zrobilood tych waszych choinek:-)
u nas w domu tez bedzie prawdziwa(ale to za rok dopiero) bo u rodzicow co roku sztuczna + brise lesny:-p:rofl2:

a chlopaki super!!
Antos teraz juz taki duzy sie wydaje po tym zdjeciu z siostrzyczka:tak:normalnie prawdziwy starszy brat:-)

Nikus super zadowolony na ostatnim zdjeciu, wesolek maly, a na drugim prawdziwy przystojniacha z tymi swoimi czarnymi oczkami!!
strasznie zaluje ze nie moglam go poznac:-(
a bylam juz tak blisko:dry:

Tikus na Matiego tradycyjnie brak slow, ma swietny styl z tymi dluzszymi wloskami wiec nawet mu nie scinaj bo wyglada bosko!!slodziak niesamowity i w kurteczce wyglada naj naj:-):tak:;-)

Ale fajne macie choinki. Przesliczne i juz pewnie nastroj swiateczny od razu sie w domku pojawil. My bedziemy nasza jutro ubierac, bo dzisiaj sie niestety z czasem nie wyrobilismy.

A chlopaki przekochane.
Antos widac, ze zainteresowany i to bardzo.
Nikus moze nie zainteresowany ( no chyba, ze to tylko na potrzaby fotki, byl taki grzeczny ;-) ), ale za to jaki szczesliwy.
A Mati, jak ta laleczka, normalnie nie moge sie powstrzymac i musze to napisac..... na pierwszej fotce w domu, to jest Matusia, a nie Mati. :tak::-D :-D Przesliczne na te przerwy w zabkach ( na 3), juz zapomnialam jak to dzieciaczkom uroku dodaje. :zawstydzona/y:

Moja choinka jednak stoi już od wczoraj, ale fotki trzeba dopiero cyknąć.

Tika Twoja choinka bardzo orginalna, a co do Matiego to powinniście to Wasze cudo wysłać na jakiegoś modela :-D

reklama
Do góry