reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Antosiowa, Geperty sliczne choineczki (Geperty Twoja faktycznie duuza:tak:), a choinkowi chłopcy jeszcze ładniejsi:-)

Śliczne choineczki macie:tak: Na moją tez jeszcze poczekacie. Myślę że jutro wieczorem ją ubierzemy. Posprzątałam dzisiaj do końca dom (jeszcze tylko piętro odkurzyć i przygotować dla Babci pokój). Porobiłam dekoracje, w całym domu pachnie świerkiem :-D Teraz czeka mnie robienie pierogów, krokietów, upieczenie łososia i polukrowanie pierników. (nie wspominam o codziennych obowiązkach typu pranie, składanie prania itp.:baffled:) Chciałam sobie jeszcze zrobić świąteczne pazurki ale chyba nie zdążę:no: Jesssssu Wigilia już po jutrze :szok:

Tika śliczna macie choineczkę!!! (jodła kaukaska???)
My mieliśmy jodłę kaukaską w zeszłym roku i w tym roku też chcieliśmy ale za małą chcieli 90zł!!!!:szok: chyba do reszty już oszaleli w zeszłym roku zapłaciliśmy za małą jodełkę 45zł. W tym roku 45 za srebrny świerk (też śliczny!)
A Mati boski!!! Na niektórych zdjęciach wygląda jak dziewczynka ;-):-)

jejku jak slicznie sie zrobilood tych waszych choinek:-)
u nas w domu tez bedzie prawdziwa(ale to za rok dopiero) bo u rodzicow co roku sztuczna + brise lesny:-p:rofl2:

a chlopaki super!!
Antos teraz juz taki duzy sie wydaje po tym zdjeciu z siostrzyczka:tak:normalnie prawdziwy starszy brat:-)

Nikus super zadowolony na ostatnim zdjeciu, wesolek maly, a na drugim prawdziwy przystojniacha z tymi swoimi czarnymi oczkami!!
strasznie zaluje ze nie moglam go poznac:-(
a bylam juz tak blisko:dry:

Tikus na Matiego tradycyjnie brak slow, ma swietny styl z tymi dluzszymi wloskami wiec nawet mu nie scinaj bo wyglada bosko!!slodziak niesamowity i w kurteczce wyglada naj naj:-):tak:;-)

Ale fajne macie choinki. Przesliczne i juz pewnie nastroj swiateczny od razu sie w domku pojawil. My bedziemy nasza jutro ubierac, bo dzisiaj sie niestety z czasem nie wyrobilismy.

A chlopaki przekochane.
Antos widac, ze zainteresowany i to bardzo.
Nikus moze nie zainteresowany ( no chyba, ze to tylko na potrzaby fotki, byl taki grzeczny ;-) ), ale za to jaki szczesliwy.
A Mati, jak ta laleczka, normalnie nie moge sie powstrzymac i musze to napisac..... na pierwszej fotce w domu, to jest Matusia, a nie Mati. :tak::-D :-D Przesliczne na te przerwy w zabkach ( na 3), juz zapomnialam jak to dzieciaczkom uroku dodaje. :zawstydzona/y:

Moja choinka jednak stoi już od wczoraj, ale fotki trzeba dopiero cyknąć.

Tika Twoja choinka bardzo orginalna, a co do Matiego to powinniście to Wasze cudo wysłać na jakiegoś modela :-D

reklama
Do góry