reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

W końcu mogłam zobaczyć te wykopki :-D:-D:-D Emi świetnie wygląda i widać, że wam pomagała :tak::-D Mała pomocnica mamusi i tatusia wam rośnie :-D:-D:-D:-D Kobieta żadnej pracy się nie boi :-D:-D:-D:-D:-D Extra! Na prawdę świetny materiał na żonę :-D:-D:-D:-D Lorien, róże dostałaś od mężunia prześliczne :-D:-D:-D:-D

A tak w ogóle to ostatnio Witek widział zdjęcia Emilki i tak się zaczął cieszyć i wdrapywać mi się na kolana by lepiej się jej przybliżyć, że aż byłam w szoku. Nigdy wcześniej tak nie reagował na zdjęcia dzieci :-D:-D:-D:-D Chyba faktycznie czuje do Emi mięte :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
koniec wakacji
14382917486.jpg

14391217486.jpg

11463117486.jpg

11470117486.jpg

Niko jest świetny. Duży z niego chłopak :tak: Bardzo podobają mi się jego wloski, są takie jasne i dużo ich ma :tak: Ale kolor wlosów to ma chyba po tacie, co? A ta dziewczynka obejmująca Nika na ślizgawce to jego wielka miłość? :-D:-D:-D:-D

Martucha, świetne zdjęcia:-). Nikuś to naprawdę przystojny chłopczyk;-), przytulanki na zjeżdżalni super:-D. I najważniejsze, że aktywnie spędzony czas na świeżym powietrzu bardzo Nikowi posłużył:tak:.

reklama
No... to jestem zwolniona z fotek przynajmniej na miesiąc;-):-D:rofl2:
No napewno nie:no:. Teraz rozbudziłas nasze zapedy na wiecej:-D. Antos boski, kąpiel super ( u nas taki numer by nie przeszedł), mini zoo rowniez ekstra, skoki na tampolince chyba sie Antoskowi podobały. Ale miał atrakcji
MArtucha Twoj mały łobuziak to przystojniaczek, z dziewczynką na zjezdzalni super ekstra, tylko jakis taki powsciągliwy, dziewczyna go całuje, a on sie odwraca, no chybaze lubi byc zdobywany:-D

Do góry