reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

W końcu mogłam zobaczyć te wykopki :-D:-D:-D Emi świetnie wygląda i widać, że wam pomagała :tak::-D Mała pomocnica mamusi i tatusia wam rośnie :-D:-D:-D:-D Kobieta żadnej pracy się nie boi :-D:-D:-D:-D:-D Extra! Na prawdę świetny materiał na żonę :-D:-D:-D:-D Lorien, róże dostałaś od mężunia prześliczne :-D:-D:-D:-D

A tak w ogóle to ostatnio Witek widział zdjęcia Emilki i tak się zaczął cieszyć i wdrapywać mi się na kolana by lepiej się jej przybliżyć, że aż byłam w szoku. Nigdy wcześniej tak nie reagował na zdjęcia dzieci :-D:-D:-D:-D Chyba faktycznie czuje do Emi mięte :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
koniec wakacji
14382917486.jpg

14391217486.jpg

11463117486.jpg

11470117486.jpg

Niko jest świetny. Duży z niego chłopak :tak: Bardzo podobają mi się jego wloski, są takie jasne i dużo ich ma :tak: Ale kolor wlosów to ma chyba po tacie, co? A ta dziewczynka obejmująca Nika na ślizgawce to jego wielka miłość? :-D:-D:-D:-D

Martucha, świetne zdjęcia:-). Nikuś to naprawdę przystojny chłopczyk;-), przytulanki na zjeżdżalni super:-D. I najważniejsze, że aktywnie spędzony czas na świeżym powietrzu bardzo Nikowi posłużył:tak:.

reklama
No... to jestem zwolniona z fotek przynajmniej na miesiąc;-):-D:rofl2:
No napewno nie:no:. Teraz rozbudziłas nasze zapedy na wiecej:-D. Antos boski, kąpiel super ( u nas taki numer by nie przeszedł), mini zoo rowniez ekstra, skoki na tampolince chyba sie Antoskowi podobały. Ale miał atrakcji
MArtucha Twoj mały łobuziak to przystojniaczek, z dziewczynką na zjezdzalni super ekstra, tylko jakis taki powsciągliwy, dziewczyna go całuje, a on sie odwraca, no chybaze lubi byc zdobywany:-D

Do góry