reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

dzieki dziewczyny!!

Monia wloski ma bardziej po mnie, ja cala podstawowke mialam jasniutki blond i bardzo geste no i widze ze on tez ma coraz gesciejsze:tak:kolor do takiego mega jasnego oczywiscie rozjasniony przez slonce - teraz juz sie rudawe przeblyski zaczynaja robic:szok::szok::szok::-D:-D
a moja synowa??hmmm wolalabym nie:laugh2::laugh2::laugh2:

Antosiowa fotki rewelacyjne,a wy ta dmuchana poduszke to macie na placu zabaw?? wypasiona!!! Antos normalnie superancki, i te fotki z kapieli - u nas by cos takiego w zyciu nie przeszlo a szkoda bo sa rewelacyjne i jakie sliczne zabki!!! normalnie jestem pod wrazeniem!!

aaaa i nie moge uwierzyc ze ty rodzisz za 2 miechy!! to chyba jakies stare foty dalas:szok::szok::szok::szok::szok:;-)

reklama
Ta dmuchana poducha to niestety nie na naszym placu zabaw, tylko tym przy zoo:tak:. Był jeszcze taki duży dmuchany smok, ale Antoś jeszcze za mały, żeby sie na niego wdrapać:-D. Mam nadzieję, że jak pojedziemy za rok, to skorzysta już ze wszystkich atrakcji:tak:.

A co do brzucha, to mi sie wydaje, że mam dosyć spory, bo Antosiem miałam jeszcze mniejszy.

bo masz fajne piersi i moze dlatego brzuch wydaje sie przy nich mniejszy:-D:-D:-D ale widac ze ciaza ci sluzy bo wygladasz przepieknie - a mowia ze dziewczynki urode odbieraja:confused:

Gracuś zadowolony z wyprawy do zoo:tak::-). Tyle miał wrażeń, że co chwilę musiał strzelić sobie drzemkę:-D.
hmm, spał tylko raz, pierwsza drzemka byla o 7 rano, wiec jeszcze nocna potem poobiednia, czyli normalnie w dzien i na koniec juz wieczorna czyli na noc, wiec nie wiem czy tak co chwile....

A Wasze brzdące... no cóż, jak zwykle brak mi słów, przesłodkie...

Wow ... jakie piękne chłopaki - przystojniaki :-):-):-)

Martuchaa ... Niki jest normalnie prześliczny z tymi swoimi dużymi ciemnymi oczkami i tą blond fryzurką miodzio :-):-). Ty mu czasem taki fajny jeżyk stawiasz na środku ... chyba dobrze widzę ;-) Super to wygląda :tak:. A amory na zjeżdżalni jedyne i boooooskie :-D:-D:-D

Antosiowa ... kochana wyglądasz ślicznie :-)i brzusio taki zgrabniusi :tak:. No a Antoś ... po prostu cuuuuuudny :tak::tak:, widać że nie tylko Antek miał niezłą frajdę na trampolinie, ale tatuś chyba też :-D:-D:-D;-). Świetny ten pomysł z tym mini zoo :tak:.
A kąpielowy Antoś tylko ... do schrupania :-D:-D:tak:

hmm, spał tylko raz, pierwsza drzemka byla o 7 rano, wiec jeszcze nocna potem poobiednia, czyli normalnie w dzien i na koniec juz wieczorna czyli na noc, wiec nie wiem czy tak co chwile....
Tak wywnioskowałam ze zdjęć:sorry2:. Najpierw jedna drzemka w wózeczku, potem druga, no i jeszcze w samochodzie:-p
... widać że nie tylko Antek miał niezłą frajdę na trampolinie, ale tatuś chyba też :-D:-D:-D;-).
Tato wyszedł bardziej zmęczony od Antka, więc wiadomo kto się lepiej bawił:-p:-D:-D

jeszcze kilka naszych fot z parku i placu zabaw dzis bo odrazu zgralam na bloga to wrzuce tu tez:sorry2::-D

13221417486.jpg

13225317486.jpg

13233417486.jpg

13251017486.jpg

13255117486.jpg

13270717486.jpg

13275017486.jpg

13282817486.jpg

Sliczne te nasze styczniowe chlopaki. :tak:

Antos w wannie rewelacje. Robert by mi sie napewno nie dal tak polozyc :no:, a Nikus maly przystojniak, ech te Jego slodkie oczeta, nie jedna laska sie w nich zakocha. :tak:

reklama
W końcu mogłam zobaczyć te wykopki :-D:-D:-D Emi świetnie wygląda i widać, że wam pomagała :tak::-D Mała pomocnica mamusi i tatusia wam rośnie :-D:-D:-D:-D Kobieta żadnej pracy się nie boi :-D:-D:-D:-D:-D Extra! Na prawdę świetny materiał na żonę :-D:-D:-D:-D Lorien, róże dostałaś od mężunia prześliczne :-D:-D:-D:-D

A tak w ogóle to ostatnio Witek widział zdjęcia Emilki i tak się zaczął cieszyć i wdrapywać mi się na kolana by lepiej się jej przybliżyć, że aż byłam w szoku. Nigdy wcześniej tak nie reagował na zdjęcia dzieci :-D:-D:-D:-D Chyba faktycznie czuje do Emi mięte :-D:-D:-D:-D:-D
Dziękuję Moniu i innym Ciociom też.
Teraz to już nie wiem, co mam powiedzieć, skoro tutaj cyber miętki odchodzą to muszę się z tym pogodzić :tak:tylko co na to Emilka :confused::-D:-D:-D

Antosiowa
Ty jesteś w ciąży? Ale bym chciała tak pięknie i kwitnąco wyglądać. Wszystkie fotki extra, Atoś w żywiole na każdej. I zwierząt się nie boi.
A kąpielowy Antosiek boski, u nas nie ma szans zanurzenie głowy - choć Emi lubi kąpiele to broń Boże moczenie głowy choć w części.

Martuchaa
cudnie, Nikuś bardzo wydoroślał i włoski ma rzeczywiście super. No i widzę że nie ma wcale problemów z chodzeniem i oby tak zostało.
Całuski bomba i wszelakie plenery też. Dobry przykład dała ciocia Lorien i na dobre Wam to wyszło.

Do góry