reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Hehe Lorien, ale deklaracja - nic tylko jej teraz dotrzymać, a wykopki ja, ale macie gospodarke
Coyote fajna wyprawa, Gracus slodzinek, a my wstyd sie przyznac nie bylismy jeszcze z Julka w zoo i wybierzemy sie pewnie dopiero w przyszłym roku
Coyote fajna wyprawa, Gracus slodzinek, a my wstyd sie przyznac nie bylismy jeszcze z Julka w zoo i wybierzemy sie pewnie dopiero w przyszłym roku
K
konto usuniete
Gość
Lorien fotki rewelacyjne, kurcze az mi glupio bo organizujecie Emi tyle wrazen, widac ze swietnie sie bawi, ostatnio i teraz jeszcze te wykopkiwidac ze przeszczesliwa a Niko ciagle dom albo plac zabawmusze tez cos pomyslec, najlepiej bym gdzies na wies na troche z nim wyjechala ale za bardzo nie mam gdzie
a kwiatki przesliczne tak samo jak twoje wyznanie milosci - nie pozostaje nic wiecej doawac jak zyczyc wam duuuuzo szczescia i wciaz tak wielkiej milosci!!
a kwiatki przesliczne tak samo jak twoje wyznanie milosci - nie pozostaje nic wiecej doawac jak zyczyc wam duuuuzo szczescia i wciaz tak wielkiej milosci!!
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Gracuś zadowolony z wyprawy do zoo:-). Tyle miał wrażeń, że co chwilę musiał strzelić sobie drzemkę.
Emi też niezłą frajdę miała na tych wykopkach. Dzieciom tak niewiele trzeba do szczęścia:-)
Emi też niezłą frajdę miała na tych wykopkach. Dzieciom tak niewiele trzeba do szczęścia:-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Jej ... jakie śliczne foteczki :-):-):-), normalnie nie mogę się napatrzeć
Xmama ... napiszę już standardowo: podwórkowa mafia jest nie do pobicia , dzieciaki wyglądają po prostu obłędnie, a dziewczynki są normalnie cudne
Lorien ... wycieczkowe i wykopkowe fotki super :-). Cudne, oczywiście znajome mi widoczki ;-):-). No i ty ... faktycznie nastolatka :-), więc się nie wypieraj ;-)
Coyote ... Gracjanek taki słodziaszek śliczny :-). Świetne fotki i widać, że wyprawa do zoo bardzo mu się podobała
Xmama ... napiszę już standardowo: podwórkowa mafia jest nie do pobicia , dzieciaki wyglądają po prostu obłędnie, a dziewczynki są normalnie cudne
Lorien ... wycieczkowe i wykopkowe fotki super :-). Cudne, oczywiście znajome mi widoczki ;-):-). No i ty ... faktycznie nastolatka :-), więc się nie wypieraj ;-)
Coyote ... Gracjanek taki słodziaszek śliczny :-). Świetne fotki i widać, że wyprawa do zoo bardzo mu się podobała
Deklarację zrobiłam i podtrzymuję. jestem szczęśliwa z moim mężem, chociaż strasznie mnie czasem wkurzy, to i tak życia bez niego nie widzę. Ewentualne odstępstwo to malutka kopia Andrzeja
Gospodarka wcale nie taka duża, ale roboty dużo
Martuchaa a Ty nie organizowałaś Nikusiowi wrażeń wyjeżdżając np do Kołobrzegu? Które dziecko ma na tak długo taką wielką piaskownicę? ;-)
Tika bardzo miła jesteś, chociaż akurat samej Tobie czas się w miejscu zatrzymał
Gospodarka wcale nie taka duża, ale roboty dużo
Martuchaa a Ty nie organizowałaś Nikusiowi wrażeń wyjeżdżając np do Kołobrzegu? Które dziecko ma na tak długo taką wielką piaskownicę? ;-)
Tika bardzo miła jesteś, chociaż akurat samej Tobie czas się w miejscu zatrzymał
reklama
K
konto usuniete
Gość
Lorien ale to bylo juz tak dawno, on nawet nie pamieta:-(za to dzis wybieramy sie na wycieczke, jeszcze nie wiem gdzie ale napewno niew tych miastowych spalinach - jak bym chciala mieszkac na wsi albo chociaz gdzies za miastem:-(
no ale dzieki za pocieszenie;-)
no ale dzieki za pocieszenie;-)