reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Monia w 4 rocznicę ślubu oświadczam uroczyście, że kocham i kochać będę tylko tego jednego mężczyznę - mojego najdroższego mężusia :tak::-D:-D

Trochę nie w temacie ale fotki z dziś...

wykopki:-p
1003522xs0.jpg

1003523ml9.jpg

1003524bb8.jpg

1003534md4.jpg

1003536ps2.jpg

1003553bf9.jpg

a takie róże kupił mi mężunio
1003557im0.jpg

Lorien, ale zrobiłaś traz ślubowanie :-D:-D:-D Powinnaś od mężusia dostać siarczystego buziaka za tą deklarację ;-):-D:rofl2:
A zdjęć niestety nie widzę. To pewnie dlatego, że jestem w pracy :baffled: Muszę w domu je pooglądać :tak:

Hehe Lorien, ale deklaracja - nic tylko jej teraz dotrzymać:tak:, a wykopki:szok: ja, ale macie gospodarke
Coyote fajna wyprawa, Gracus slodzinek, a my wstyd sie przyznac nie bylismy jeszcze z Julka w zoo i wybierzemy sie pewnie dopiero w przyszłym roku

Lorien fotki rewelacyjne, kurcze az mi glupio bo organizujecie Emi tyle wrazen, widac ze swietnie sie bawi, ostatnio i teraz jeszcze te wykopki:baffled:widac ze przeszczesliwa a Niko ciagle dom albo plac zabaw:dry:musze tez cos pomyslec, najlepiej bym gdzies na wies na troche z nim wyjechala ale za bardzo nie mam gdzie:confused:
a kwiatki przesliczne tak samo jak twoje wyznanie milosci - nie pozostaje nic wiecej doawac jak zyczyc wam duuuuzo szczescia i wciaz tak wielkiej milosci!!

Gracuś zadowolony z wyprawy do zoo:tak::-). Tyle miał wrażeń, że co chwilę musiał strzelić sobie drzemkę:-D.

Emi też niezłą frajdę miała na tych wykopkach:tak:. Dzieciom tak niewiele trzeba do szczęścia:-)

Jej ... jakie śliczne foteczki :-):-):-), normalnie nie mogę się napatrzeć :tak:

Xmama ... napiszę już standardowo: podwórkowa mafia jest nie do pobicia :-D:-D:-D:-D:-D, dzieciaki wyglądają po prostu obłędnie, a dziewczynki są normalnie cudne :tak:

Lorien ... wycieczkowe i wykopkowe fotki super :-):tak:. Cudne, oczywiście znajome mi widoczki ;-):-). No i ty ... :szok: faktycznie nastolatka :-):tak:, więc się nie wypieraj :-D;-)

Coyote ... Gracjanek taki słodziaszek śliczny :-):tak:. Świetne fotki i widać, że wyprawa do zoo bardzo mu się podobała :tak:

Deklarację zrobiłam i podtrzymuję. jestem szczęśliwa z moim mężem, chociaż strasznie mnie czasem wkurzy, to i tak życia bez niego nie widzę. Ewentualne odstępstwo to malutka kopia Andrzeja :-p

Gospodarka wcale nie taka duża, ale roboty dużo :tak:

Martuchaa a Ty nie organizowałaś Nikusiowi wrażeń wyjeżdżając np do Kołobrzegu? Które dziecko ma na tak długo taką wielką piaskownicę? ;-)

Tika bardzo miła jesteś, chociaż akurat samej Tobie czas się w miejscu zatrzymał :tak::tak::tak:

reklama
Lorien ale to bylo juz tak dawno, on nawet nie pamieta:-(za to dzis wybieramy sie na wycieczke, jeszcze nie wiem gdzie ale napewno niew tych miastowych spalinach - jak bym chciala mieszkac na wsi albo chociaz gdzies za miastem:-(
no ale dzieki za pocieszenie;-)

Do góry