reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

:szok: wow, ale mam zaległości :szok:.

Aż miło było nadrabiać :tak:.

Emilka na wykopkach bombowa, pracowicie zbiera ziemniaczki i taki wielkie wiadro nosi :szok:;-):-D, a róże od mężusia śliczne :tak:.

No, no, no Martucha ale wysyp zdjęć :-) (w końcu :-p), super, że Nikuś tak ładnie chodzi :tak:, najfajniejsze na placu zabaw :-).

Antoś na balonie i w zoo w siódmym niebie :tak:, tylko dlaczego rodzice są zawsze bardziej zmęczeni niż dzieci :confused:, a z kąpieli jestem polana, debeściak :-).

reklama
Martucha Ty byłaś blondynką? I tak same wlosy ci ściemniały? :szok: Jestem w totalnym szoku. Nikuś jest boski. A co z tą dziewczynką jest nie tak, że nie chcesz jej jako synowej? ;-):-D

Antosiowa, zdjęcia Antka w kąpieli rewelacyjne ... uśmiech pełną gębą i jeszcze ta piana :-D:-D:-D A ty wyglądasz świetnie :tak::-D:-D:-D

Dziękuję Moniu i innym Ciociom też.
Teraz to już nie wiem, co mam powiedzieć, skoro tutaj cyber miętki odchodzą to muszę się z tym pogodzić :tak:tylko co na to Emilka :confused::-D:-D:-D

No właśnie, co ona na to? :-D:-D:-D:-D:-D

tika dziekuje, tez mi sie podoba to zdjecie jak tak gadaja, to jest Eryk, kolega Nika o miesiac starszy;-)

Monika jak znajde jakies foty to wam wkleje, teraz ja wlosy farbuje na ciemna czekolade, czasem jakies blond pasemka ... przed ciaza mialam cala glowe blond i to przez jakies 4 lata ale w ciazy zakochalam sie w brazie - wiadomo wszystko szybko sie nudzi;-)

a jesli chodzi o moja przyszla - niedoszla synowa hehe to wiekszego diabla nie znam - Niko jak tylko widzi ze ona idzie juz zaczyna bic reka albo ucieka i robi taki odruch ze sie boi:baffled:tylko na nia tak ma i w sumie glownie od niej podlapal bicie, gryzienie i szczypanie ... ehhh brakslow normalnie ... jak jeszcze z gipsem chodzilam z nim na plac to zawsze ona podbiegala i go uderzyla, ugryzla itd.
i to nie tylko jego bo ma tak na wszystkie dzieci:confused::dry::no:

Moniu wiem Ci to? Chyba się waha, za dużo wielbicieli wkoło, żeby tak szybko się zdecydować ;-):-p:-D:-D:-D

Martuchaa a mamusia niedoszłej synowej pozwala na takie zachowanie? Przecież tak nie można. :no:
Bardzo dobrze Ci w tym brązie.

Mamusia jest przykladem tych mlodych mam ktore utwierdzaja mnie w przekonaniu ze wiek matki jednak robi roznice w wychowaniu dzieci:dry:oczywiscie sa wyjatki i nie wrzucam wszystkich do jednego worka:sorry2:
ale np jak mala kogos uderzy(albo ostatnio wysypala cale wiadro piasku jakiemus dziecku na glowe)to ona mowi "kurcze Nadia, ja juz nie mam do niej sily"
i jej tlumacze wez jej powiedz "sluchaj nie wolno tak robic , na ciebie nikt nie wysypuje piasku(czy tam ciebie nikt nie bije) itd."
a ona na to : "tak - jej cos powiedziec":sorry2::wściekła/y:
ta mala juz skonczyla 2 lata, gada wszystko calymi zdaniami i wszystko rozumie bo bardzo madra dziewczynka z niej no ale co z tego jak nie ma kto jej wpajac co jest dobre a co zle i co wolno a co nie wolno:dry:

reklama
Do góry