reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

:szok: wow, ale mam zaległości :szok:.

Aż miło było nadrabiać :tak:.

Emilka na wykopkach bombowa, pracowicie zbiera ziemniaczki i taki wielkie wiadro nosi :szok:;-):-D, a róże od mężusia śliczne :tak:.

No, no, no Martucha ale wysyp zdjęć :-) (w końcu :-p), super, że Nikuś tak ładnie chodzi :tak:, najfajniejsze na placu zabaw :-).

Antoś na balonie i w zoo w siódmym niebie :tak:, tylko dlaczego rodzice są zawsze bardziej zmęczeni niż dzieci :confused:, a z kąpieli jestem polana, debeściak :-).

reklama
Martucha Ty byłaś blondynką? I tak same wlosy ci ściemniały? :szok: Jestem w totalnym szoku. Nikuś jest boski. A co z tą dziewczynką jest nie tak, że nie chcesz jej jako synowej? ;-):-D

Antosiowa, zdjęcia Antka w kąpieli rewelacyjne ... uśmiech pełną gębą i jeszcze ta piana :-D:-D:-D A ty wyglądasz świetnie :tak::-D:-D:-D

Dziękuję Moniu i innym Ciociom też.
Teraz to już nie wiem, co mam powiedzieć, skoro tutaj cyber miętki odchodzą to muszę się z tym pogodzić :tak:tylko co na to Emilka :confused::-D:-D:-D

No właśnie, co ona na to? :-D:-D:-D:-D:-D

tika dziekuje, tez mi sie podoba to zdjecie jak tak gadaja, to jest Eryk, kolega Nika o miesiac starszy;-)

Monika jak znajde jakies foty to wam wkleje, teraz ja wlosy farbuje na ciemna czekolade, czasem jakies blond pasemka ... przed ciaza mialam cala glowe blond i to przez jakies 4 lata ale w ciazy zakochalam sie w brazie - wiadomo wszystko szybko sie nudzi;-)

a jesli chodzi o moja przyszla - niedoszla synowa hehe to wiekszego diabla nie znam - Niko jak tylko widzi ze ona idzie juz zaczyna bic reka albo ucieka i robi taki odruch ze sie boi:baffled:tylko na nia tak ma i w sumie glownie od niej podlapal bicie, gryzienie i szczypanie ... ehhh brakslow normalnie ... jak jeszcze z gipsem chodzilam z nim na plac to zawsze ona podbiegala i go uderzyla, ugryzla itd.
i to nie tylko jego bo ma tak na wszystkie dzieci:confused::dry::no:

Moniu wiem Ci to? Chyba się waha, za dużo wielbicieli wkoło, żeby tak szybko się zdecydować ;-):-p:-D:-D:-D

Martuchaa a mamusia niedoszłej synowej pozwala na takie zachowanie? Przecież tak nie można. :no:
Bardzo dobrze Ci w tym brązie.

Mamusia jest przykladem tych mlodych mam ktore utwierdzaja mnie w przekonaniu ze wiek matki jednak robi roznice w wychowaniu dzieci:dry:oczywiscie sa wyjatki i nie wrzucam wszystkich do jednego worka:sorry2:
ale np jak mala kogos uderzy(albo ostatnio wysypala cale wiadro piasku jakiemus dziecku na glowe)to ona mowi "kurcze Nadia, ja juz nie mam do niej sily"
i jej tlumacze wez jej powiedz "sluchaj nie wolno tak robic , na ciebie nikt nie wysypuje piasku(czy tam ciebie nikt nie bije) itd."
a ona na to : "tak - jej cos powiedziec":sorry2::wściekła/y:
ta mala juz skonczyla 2 lata, gada wszystko calymi zdaniami i wszystko rozumie bo bardzo madra dziewczynka z niej no ale co z tego jak nie ma kto jej wpajac co jest dobre a co zle i co wolno a co nie wolno:dry:

reklama
Do góry