reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Dziękujemy drogie Cioteczki!

a ty kochana wygladasz jak nastolatka!!:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
no toś teraz pojechala, jak nastolatka :szok::-):-):-):-) aczkolwiek miłe to było, dziękuję ;-)

Lorien super fotki, a góre Żar, tym które nie były polecam - fajne widoczki:tak:
o tak, na szczycie jest bajecznie.

Zdjęcia super ...........moja Emila też tylko samoloty i samoloty .......ja już się śmieje że skończy na Okęciu razem z tatusiem i z chrzestnym .............
kto wie, kto wie :-D

Pierwsza wyprawa Małego Podróżnika do Zoo. 30.08.2008 r. Nowe Zoo Poznań.
za bardzo nie wiem co sie dzieje. jest przed siodma a wsadzaja mnie do auta i gdzies wyworzą, o co im chodzi?

Mam was w nosie jeszcze sobie pośpię

Pierwszy raz w życiu jadę pociągiem, ale faaaajnie!!!!

A tu już jadę tramwajem w Poznaniu. Ale to miasto duże!

Poznańska Malta

I już jestem w kolejce po bilet do zoo :-)

Ooo, żyrafa!!!Taka jak w książeczce!

Za dużo tu się dzieje, faaaajnie!

tapirek?

I idziemy dalej...

jakie ładne i dziwne ptaszki.

Trzeba coś zjeść :-)

Mam w nosie wasze zoo, po jedzeniu wolę się przespać:-)

A po spanku najlepszy jest ryzowy chlebek :-) Mój ulubiony z ziarnami 7 zbórz!

Przejażdżka Maltanką.

I w końcu wsadzili mnie do fotelika w aucie, mam już dość.

Zostawci mnie, tak będę spał...

Coyote Gracuś cudny chłopaczek. A Ty się dziwisz że taki grzeczny był, jak tyle wrażeń miał, co widać po ciągłym spaniu :-)

reklama
Emilka jak zwykle boska z tymi swoimi minkami i loczkami :-D:-D:-D Ta mokra "kurka" jest rewelacyjna. Jakie ona ma dlugie wloski :szok::-D:-D:-D:-D

Lorien, tak się zawsze zastanawiam kogo mi Emilka przypomina a ona jest podobna do Elfa z Władcy Pierścieni:tak::-).

Dzięki Dziewczyny!
Antosiowa ja naprawdę nie zdradzałam mężusia z Legolasem :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Rewelacja!!!!! Ale jeśli nie Legolas i nie karsnolud to może któryś z hobbitów? ;-):-D:rofl2::-p

Coyote Gracjanek jest cudniasty! Wyprawa do zoo była na pewno udana. Świetnie mały wygląda jak śpi :-D:-D:-D:-D

Agata Świetną masz córcię. Fajowo wygląda z tą czekoladką na buźce i jak śpi :tak::-D:-D

Xmama Nie, no twoja mafia jest extra, a na tym drugim zdjęciu dzieciaczki mają fajne, rokowe fryzurki :-D:-D:-D Czyżby wybierały się na jakiś koncert? :-D:-D:-D Śpiąca królewna ... myślałam, że to się zdarza tylko w bajkach :-D:-D:-D:-D

Do góry