reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Dziękuje dziewczyny za milutkie komentarze :-) Tynka ty lepiej pokaż te swoje dziewczynki bo ja już wogle zapomniałam jak one wyglądaja:angry:;-):-)

xmama rewelacyjne!!normalnie wymiekam a brudasek przeslodki:-D:-D no i mafia wedlug mnie tez wygrywa:-D

a tynkowki weselne ostatnio widzialam ale przydaloby sie ich jeszcze troche:sorry2:

Z całego zachwytu na Xmamine fotki, zapomniałam odpisać...
Śliczne te nasze styczniaczki.
Emi moja faworytka w reczniku po kapieli, mina rozbrajająca, ale zworciłam uwage na jeszcze jedno, pisłas Lorien ze to zdjecia z jednego dnia i nie moge sie nadziwic jak ona taka czysta uchowął sie przez cały dzien, ja to Julke przynajmniej dwa razy dziennie musze przebierac, a i tak jak idzie sie kąpac to na ubrankach pełen jadłospis jest.
a Ty myślisz, że u nas inaczej? Nie wiem, jak to się stało :confused::sorry2::-D:-D:-D

Żebyście tak o nas nie zapomniały, to znów kolejna (tym razem obiecana ) porcja fotek, z niedzielnej wyprawy niedaleko do Międzybrodzia.

Ulubione zajęcie - rzucanie kamyków
1003452ov9.jpg

lotnisko pod Żarem
1003460cm6.jpg

1003493lm2.jpg

1003476yp8.jpg

tylko mnie nie pytajcie czemu tak stoi jak wmurowana, stała tak kilka minut :baffled:
chyba z kupą walczyła :-):-):-)
1003499vx6.jpg

i jaaaaaazda pod górę
1003507wm6.jpg

ups :sorry2:
1003515qx4.jpg

Dobranoc :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry