reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Dziękuje dziewczyny za milutkie komentarze :-) Tynka ty lepiej pokaż te swoje dziewczynki bo ja już wogle zapomniałam jak one wyglądaja:angry:;-):-)

xmama rewelacyjne!!normalnie wymiekam a brudasek przeslodki:-D:-D no i mafia wedlug mnie tez wygrywa:-D

a tynkowki weselne ostatnio widzialam ale przydaloby sie ich jeszcze troche:sorry2:

Z całego zachwytu na Xmamine fotki, zapomniałam odpisać...
Śliczne te nasze styczniaczki.
Emi moja faworytka w reczniku po kapieli, mina rozbrajająca, ale zworciłam uwage na jeszcze jedno, pisłas Lorien ze to zdjecia z jednego dnia i nie moge sie nadziwic jak ona taka czysta uchowął sie przez cały dzien, ja to Julke przynajmniej dwa razy dziennie musze przebierac, a i tak jak idzie sie kąpac to na ubrankach pełen jadłospis jest.
a Ty myślisz, że u nas inaczej? Nie wiem, jak to się stało :confused::sorry2::-D:-D:-D

Żebyście tak o nas nie zapomniały, to znów kolejna (tym razem obiecana ) porcja fotek, z niedzielnej wyprawy niedaleko do Międzybrodzia.

Ulubione zajęcie - rzucanie kamyków
1003452ov9.jpg

lotnisko pod Żarem
1003460cm6.jpg

1003493lm2.jpg

1003476yp8.jpg

tylko mnie nie pytajcie czemu tak stoi jak wmurowana, stała tak kilka minut :baffled:
chyba z kupą walczyła :-):-):-)
1003499vx6.jpg

i jaaaaaazda pod górę
1003507wm6.jpg

ups :sorry2:
1003515qx4.jpg

Dobranoc :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry