reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
alez mi przykro ze nas nie pamiętacie :( ale fakt, rzadko wpadamy, ale caly czas o was myslimy i my apmiętamy :)
nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja ledwo zyje, dziecko nieźle daje mi popalic

Ewa z moją pamięcią do twarzy różnie bywa, więc Oskarka kojarzę, ale jak przez mgłę. Mówię oczywiście o fotkach, bo Was jak najbardziej z forum :tak:
Pokazuj nam go częściej, większość dzieci które tutaj częściej widuję to od razu buźki mi się kojarzą, jak tylko o nich pomyślę. Z Oskarkiem mam nadzieję też tak będzie.

Xandii ... biała dama, bomba :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ewa-Elexi ... pamiętamy :tak:;-) ... Oskarek wyrósł faktycznie bardzo. Super z niego chłopczyk :-) no i piękne zdjęcia macie z wypadu na Djerbę :tak::-)

dokładnie Monia, to akurat byla mega tlusta masc mojej mamy:-) i bardzo dlugo sie trzymalo hehe, tylko zanim mu postawilam do gory wygladal jak hitler bo tak sobie ulozyl:-D

:-D:-D:-D:-D To dobrze, że mu fryzurę zmienilaś ;-) Ale na tej fotce wygląda świetnie. Może nosić takie włoski :tak:;-):-D:rofl2:

Ewa-Elexi Kupę czasu cię tu nie było :szok: Ale fajnie, że zajrzałaś i na dodatek zdjęcia nam pokazałaś. Oskarek wygląda świetnie, taki duży chłopak juz z niego i chyba podobny do tatusia :tak: I jak któraś z dziewczyn zauważyla kolorystycznie zgrany jest do ciebie ;-) A o tobie to aż ciężko pisać, bo mnie zazdrość zżera :crazy: Wyglądasz młodzieńczo, a i figurka bombowa :tak: Ach, też bym tak chciala ... A urlop chyba mieliście rewelacyjny, co?

A to ostatnie nasze foteczki:
1. Kochany synek tatusia :-D
2. Kąpiel w olbrzymim basenie
3-5 Zabawa i wygłupy z tatą

Załączniki

• DSC_0028.JPG
    DSC_0028.JPG
    130,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_0019.jpg
    DSC_0019.jpg
    139,7 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_0045.jpg
    DSC_0045.jpg
    107,6 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0048.JPG
    DSC_0048.JPG
    109,8 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC_0050.JPG
    DSC_0050.JPG
    111 KB · Wyświetleń: 39
6-7 Zabawy ciąg dalszy
8 Interesujące są te patyczki ;-):-D
9 Teraz to już na poważnie wziąłem się za rysowanie :-D:rofl2:
10 A oto i tego efekty :rofl2::-D

Załączniki

• DSC_0077.jpg
    DSC_0077.jpg
    118,1 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_0059.JPG
    DSC_0059.JPG
    111,7 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC_0114.JPG
    DSC_0114.JPG
    114,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0126.JPG
    DSC_0126.JPG
    127,2 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC_0115.JPG
    DSC_0115.JPG
    103,6 KB · Wyświetleń: 42
Super, Robert tez tak z Piotrkiem szaleje, czasami to az mi sie wlosy jeza jak patrze na te ich zabawy :szok:

A Witus to moze jakims artysta bedzie. :-)

reklama
Do góry