reklama
Ewa- Elexi
Mamy styczniowe 2007
Dokladnie dzis konczy 17 miesiecy
ponizej kilka zdjec z Djerby, bylismy w kwietniu, maluszek super zniósł pobyt,lot samolotem -tylko z nim wyjezdzac
ponizej kilka zdjec z Djerby, bylismy w kwietniu, maluszek super zniósł pobyt,lot samolotem -tylko z nim wyjezdzac
Załączniki
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Ewa- Elexi, gdzie Ty sie podziewałaś kobieto;-)? Ale Ci synek wyrósł, tyle czasu go nie pokazywałas, śliczny facet:-)
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Ewa Oskar wyrosniety juz bardzo, świetnie mu w tych niebieskich kolorkach - przystojny z niego facet, a z ciebie niezła mamuśka.
Przy okazji jak po wczasach? Jezeli mogłabys to napisz troche o wyjezdzie, jak sie przygotowałas własnie pod kątem Oskara, co ze sobą wziełas, jakie leki, jak Oskar zniosł pobyt tam i podroz. Pytam dlatego ze we wrzesniu wybieramy sie własnie do Tunezji i jestem dlatego zainteresowana szczegolłmi wyprawy.
A, no i całuski z okazji skończenia 17 miesięcy
Przy okazji jak po wczasach? Jezeli mogłabys to napisz troche o wyjezdzie, jak sie przygotowałas własnie pod kątem Oskara, co ze sobą wziełas, jakie leki, jak Oskar zniosł pobyt tam i podroz. Pytam dlatego ze we wrzesniu wybieramy sie własnie do Tunezji i jestem dlatego zainteresowana szczegolłmi wyprawy.
A, no i całuski z okazji skończenia 17 miesięcy
K
konto usuniete
Gość
Ewa super fotki:-) sliczna rodzinka z was chociaz jakos was nie pamietam z wczesniej
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Ewa super fotki:-) sliczna rodzinka z was chociaz jakos was nie pamietam z wczesniej
Martuchaa bo my chyba za młode forumowiczki jesteśmy .
Ja też Ewy nie kojarzę, a Oskarka mam okazję pierwszy raz oglądać i stwierdzam, że super z niego chłopak i świetnie zgrany kolorystycznie z Mamą ;-)
K
konto usuniete
Gość
geperty "mlode" jak to fajnie zabrzmialo:-)
staruchy pewnie znaja (forumowiczki oczywiscie)
staruchy pewnie znaja (forumowiczki oczywiscie)
reklama
A
ania_zywa
Gość
A ja dość stara forumowiczka i też jakoś nie bardzo kojarzę.
Oskarek śłiczny, i jakie miała wspaniałe wakacje pod palmami;-).
Oskarek śłiczny, i jakie miała wspaniałe wakacje pod palmami;-).
Podziel się: