reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

ale te Wasze dzieciaczku cudne, a jakie juz duże, rosną jak na drożdżach
a to dlatego że te mamusie o nich tak dbają :)

załącze kilka zdjec Oskara

Załączniki

• oskaruś.jpg
    oskaruś.jpg
    229,3 KB · Wyświetleń: 36
  • trio mini.jpg
    trio mini.jpg
    215,1 KB · Wyświetleń: 39
  • ja i oski.jpg
    ja i oski.jpg
    383,2 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Dokladnie dzis konczy 17 miesiecy :)

ponizej kilka zdjec z Djerby, bylismy w kwietniu, maluszek super zniósł pobyt,lot samolotem -tylko z nim wyjezdzac

Załączniki

• osk.mama plaza.jpg
    osk.mama plaza.jpg
    555,9 KB · Wyświetleń: 38
  • pod palmami.jpg
    pod palmami.jpg
    107 KB · Wyświetleń: 41
  • taras widokowy.jpg
    taras widokowy.jpg
    80,7 KB · Wyświetleń: 41
  • men beach.jpg
    men beach.jpg
    123,1 KB · Wyświetleń: 34
Ewa Oskar wyrosniety juz bardzo, świetnie mu w tych niebieskich kolorkach - przystojny z niego facet, a z ciebie niezła mamuśka:-D.
Przy okazji jak po wczasach? Jezeli mogłabys to napisz troche o wyjezdzie, jak sie przygotowałas własnie pod kątem Oskara, co ze sobą wziełas, jakie leki, jak Oskar zniosł pobyt tam i podroz. Pytam dlatego ze we wrzesniu wybieramy sie własnie do Tunezji i jestem dlatego zainteresowana szczegolłmi wyprawy.
A, no i całuski z okazji skończenia 17 miesięcy:happy:

Ewa ależ nam się zapodziałaś! Poopowiadajże coś!
Fotki macie piękne, Oskarek duży chłop, ale już nie pamiętam jego wcześniejszych fotek, sorry:zawstydzona/y:

Ewa super fotki:-) sliczna rodzinka z was chociaz jakos was nie pamietam z wczesniej:zawstydzona/y:

Martuchaa bo my chyba za młode forumowiczki jesteśmy :zawstydzona/y:.

Ja też Ewy nie kojarzę, a Oskarka mam okazję pierwszy raz oglądać i stwierdzam, że super z niego chłopak i świetnie zgrany kolorystycznie z Mamą ;-):-D:-D:-D

znamy, znamy, ale Oskarka próżno szukać w pamięci. Znaczy pojawił sie jakiś czas temu, ale już do tej pory zniknął :baffled:

reklama
A ja dość stara forumowiczka i też jakoś nie bardzo kojarzę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Oskarek śłiczny, i jakie miała wspaniałe wakacje pod palmami;-).

Do góry