reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Xandi córy sliczne i sztame trzymają - tp bardzo dobrze
Tynka Twoje gwiazdy bomba bajtle, ale te minki po zabawie.... słodziutkie są
Kurcze musze co chwile mazac bo mi Julka siedzi na kolanach i probuje cos po swojemu pisac, ale jej chyba tez sie wszystkie kolezanki i koledzy podobają
Tynka Twoje gwiazdy bomba bajtle, ale te minki po zabawie.... słodziutkie są
Kurcze musze co chwile mazac bo mi Julka siedzi na kolanach i probuje cos po swojemu pisac, ale jej chyba tez sie wszystkie kolezanki i koledzy podobają
K
konto usuniete
Gość
tynka no co ty chcesz, przeciez sie dogaduja, sama napisalas ze jak Emilka zaczyna sprzatac to wtedy Natalka tez a jak bunt to razem:-) ehh ta siostrzana milosc
Male Tynki super no i te minki. Tatus popsul cala zabawe. A kitki boski chyba obejdzie sie bez peruki;-);-);-);-);-);-);-);-).
A siostry jak beda starsze to sie beda lepiej dogadywaly. Tez pamietam jak sie lalam z siostra a teraz super sie dogadujemy.:-):-):-):-)
A siostry jak beda starsze to sie beda lepiej dogadywaly. Tez pamietam jak sie lalam z siostra a teraz super sie dogadujemy.:-):-):-):-)
Małe Tynki są świetne A fryzury mają bombowe Szkoda tylko, że zabawa im się skończyła :-(
Bo wyrodna matka pewnie mu jeść najpierw nie dała ;-)
Mój Antek nie rozmawia przez skypa, on tylko zjada mikrofon
Bo wyrodna matka pewnie mu jeść najpierw nie dała ;-)
Sama czekałam.,,,,,,,,,czekałam.......czekałam...................a w ogóle Natalka przegoniła z włoskami wszytskie dwulatki jakie znam .......poza Natalką Skakanki
A
ania_zywa
Gość
K
konto usuniete
Gość
o my God
tylko moglas na jasnym tle zrobic bo w pierwszej chwili nie zauwazylam
no ale dopinka fajna
tylko moglas na jasnym tle zrobic bo w pierwszej chwili nie zauwazylam
no ale dopinka fajna
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Żywa ... a to "dowaliłaś" .
Hania przecudnie i przesłodko wygląda z tymi kitkami :-):-):-) ... powinna je cały czas nosić :-)
Hania przecudnie i przesłodko wygląda z tymi kitkami :-):-):-) ... powinna je cały czas nosić :-)
A
ania_zywa
Gość
Tu lepiej widać, choć Hania minę ma nieciekawą ważne że widać to, co chiałam pokazać.
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Tynka z krzesła spadnie jak zobaczy Hanulkę
Przecudna jest
Przecudna jest
Podziel się: