reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
tynka kitki wychodza coraz ladniejsze:tak:;-) nie zeby wczesniej brzydkie byly:-p a Emi i Natalka rozbrajajace. ostatnie zdjecie przecudne, jak te wredny ojciec mogl popsuc zabawe:-p:-D:-D:-D

Dziękujemy dziękujemy :tak:
Żywa wie , ze to z sympatii ;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Sama czekałam.,,,,,,,,,czekałam.......czekałam...................a w ogóle Natalka przegoniła z włoskami wszytskie dwulatki jakie znam :szok::szok::szok::szok::szok::szok:.......poza Natalką Skakanki :-p:rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Emilka i Natalka wspaniałą zabawę miały :-), póki tata nie wkroczył do akcji :wściekła/y: i wtedy minki zrzedły :-:)-p:-D:-D:-D.
Tynka podaj recepturę jak zrobić córeczkę, bo za drugim razem na to liczę, tylko nie mam doświadczenia ;-):rofl2:.

Tynka ależ te twoje panny świetne! I widać że super się dogadują, mała różnica wieku zaprocentuje.
Kitki rzeczywiście bomba:tak:

reklama
Do góry