reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

ulubiona zabawa dziewczyn .............skakanie po łóżku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mmm008ud8.jpg

mmm015gw9.jpg

mmm003hr7.jpg

koniec zabawy po interwencji taty
mmm020nr3.jpg

reklama
taaaaaaaaaa............wczoraj "rozmawiały" z babcia na Skype i oczywiście musiały szaleć no i Natalka spadła za łózko :angry::angry::angry::angry:
No i dziekujemy;-):tak:

Xandi i Tynka coreczki super!!najbardziej mi sie podoba ,ze tak wszystko razem robia,jak tak na nie patrze, to az mi zal ze Laurka nie ma takiego kompana do zabawy:-(
P.S(wiem wiem Tynka ty pewnie zaraz powiesz ,ze nic prostszego tylko robic kompana;-):-D)

Xandi i Tynka coreczki super!!najbardziej mi sie podoba ,ze tak wszystko razem robia,jak tak na nie patrze, to az mi zal ze Laurka nie ma takiego kompana do zabawy:-(
P.S(wiem wiem Tynka ty pewnie zaraz powiesz ,ze nic prostszego tylko robic kompana;-):-D)

Zobacz miałbyś jeszcze jednego blond anioła o dużych niebieskich oczkach:-);-):tak:

reklama
Do góry