reklama
To oglądanie bajki wygląda rewelacyjnie Ewelinka musi nieźle się wcisnąć w siatkę by coś zobaczyć ;-) Śpiące królewny wyglądają tak słodko Uwielbiam takie fotki A pierwszy pocałunek z kuzynem ... hmmmm to chyba zakazana milość ;-)
T
tynka
Gość
Xandii ..........śliczniutkie ..............zwłaszczą jak śpią ;-)
no i super, że je wreszczcie pokazałaś bo daaaaaaaaawno was nie było
no i super, że je wreszczcie pokazałaś bo daaaaaaaaawno was nie było
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Xandii ... pannice masz prześliczne :-) i jak sobie słodziutko śpią a pocałunek cuuuuuuudny
Majuś ... Laurka w podpisie jak zwykle czarująco-rozbrajająca :-) i ... tej jej piękne duże oczki ach :-)
Majuś ... Laurka w podpisie jak zwykle czarująco-rozbrajająca :-) i ... tej jej piękne duże oczki ach :-)
K
konto usuniete
Gość
xandi laseczki cudowne i tez sie podpisuje pod tym ze masz nam je czesciej pokazywac a romatyczny pocalunek Ewelki mnie rozwalil:-)
A
ania_zywa
Gość
Xandi, ja to już nie pamiętam kiedy te Twoje panny widziałam. Są cudowne a Ewela ma fajne łóżeczko;-). Śpiące razem w jednym łóżku miodzio, no i całus jaki namiętny.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Maju, jak Antek wczoraj zobaczył zdjęcie Laurki w podpisie to tak sie do niej brechtał, że aż się biedak zakaszlał.
Xandii, panny cudne, pierwsze zdjęcie świetne, dziewczyny trzymaja sie razem, pełna konspiracja
Xandii, panny cudne, pierwsze zdjęcie świetne, dziewczyny trzymaja sie razem, pełna konspiracja
reklama
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Xandi faktycznie twoje panny trzymają sztamę ;-), a Ola taka duża , nie wyobrażam sobie kiedy styczniaki takie wyrośnięte będą, dla mnie Nikuś to jeszcze taki dzidziuś , no a buziak oczywiście powala na kolana, słodziutki :-).