reklama
T
tynka
Gość
No Geperty przy tak obrotnym synku masz zapewnioną przyszłość :-);-)
K
konto usuniete
Gość
Zapracowany Nikus biznesmen super!
Maja a twoja fotka w podpisie nie rozwalila, bombowa - Laura cudowna!! jak ty to robisz ze zawsze masz takie fajne jej zdjecia - jak profesjonalny fotograf normalnie:-)
Maja a twoja fotka w podpisie nie rozwalila, bombowa - Laura cudowna!! jak ty to robisz ze zawsze masz takie fajne jej zdjecia - jak profesjonalny fotograf normalnie:-)
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Geperty wyrodna Ty;-). Nikus taki mały, ajuz na utrzymanie zarabiac musi. na ostatnim zdjeciu to tylko szelek mu brakuje i wypisz wymaluj makler giełdowy
Antosiowa chyba zrobimy zrzutke i Ci w prezencie wieksza miske zakupimy, zeby Antos nie musiał ... rączek w takiej małej moczyć. JAk on ta swoja dupeczke w niej zmieścił - cudny chłopczyk.
Antosiowa chyba zrobimy zrzutke i Ci w prezencie wieksza miske zakupimy, zeby Antos nie musiał ... rączek w takiej małej moczyć. JAk on ta swoja dupeczke w niej zmieścił - cudny chłopczyk.
hihi no jeszcze troche ich zostalo:-)Maju super fotka w podpisie, dokładnie widać które ząbki jeszcze muszą się wykluć
Martucha to akurat dzielo mojego meza,sama sie w niej zakochalam;-)Maja a twoja fotka w podpisie nie rozwalila, bombowa - Laura cudowna!! jak ty to robisz ze zawsze masz takie fajne jej zdjecia - jak profesjonalny fotograf normalnie:-)
dziekuje cioteczki za mile slowa
Laurka w podpisie bombowa Dokladnie widać uzębienie I jaki piękny fryz ;-)
No ładnie, matka robi fotki a dziecko w tym czasie musi ciężko pracować Biedny Nikuś, nie ma chłopak dzieciństwa Ale mimo to wygląda rewelacyjnie ;-)
No ładnie, matka robi fotki a dziecko w tym czasie musi ciężko pracować Biedny Nikuś, nie ma chłopak dzieciństwa Ale mimo to wygląda rewelacyjnie ;-)
reklama
no to troche nas:
1) oglądają bajke- oczywiście pełna konspiracja- kazałam juz iść spać
2)a tu Ola zwizytą w łóżeczku Eweli
3)a teraz Ewela z wizytą w łóżku Oli
4) a tu z kuzynkiem Pawełkiem - chyba pierwszy całus z chłopakiem
1) oglądają bajke- oczywiście pełna konspiracja- kazałam juz iść spać
2)a tu Ola zwizytą w łóżeczku Eweli
3)a teraz Ewela z wizytą w łóżku Oli
4) a tu z kuzynkiem Pawełkiem - chyba pierwszy całus z chłopakiem
Załączniki
Podziel się: