reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Martuchaa, jak wtedy Nikusia wyciągałam z miski, to trzęsł się jak galareta i był cały zimny :sorry2:, ale jak go ubrałam to dalej w tej misce się bawił i buty, body wszystko miał mokre :wściekła/y:.

reklama
Martuchaa faktycznie Nikuś przystojniak i super ubrany.

A moja akrobatka wejdzie do takiego pojazdu i wyjść nie chce, ale jak się włączy granie, czy podskakiwanie, to ryk i ucieczka, tak jak Hania.:laugh2:

No nieźle, ja chcialam zrobić Emi frajdę i włączyłam jej słonia. Jak zaczął podskakiwać i grać, to zrobiła wielkie oczy i w ryk :-D:-D:-D

Martucha Nikuś super ..............a co do pojazdów to uwierz, że unikamy jak się da ale Emila wszędzie wypatrzy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a Natalka jakoś nie ma parcia na takie przygody :rofl2:

tynka Nikuś też już z daleka zobaczy a oni to stawiają w takim miejscach że cudem by było przeoczyć:dry:

dorzucam moje ulubione foto o którym zapomniałam(a ulubione z wiadomego powodu)
lece:-)

ok045gx4.jpg

Z Nikolaska .... cudny mały elegancik :tak:, bajerancko jest ubrany i w ogóle strasznie słodki :-):-):-) i Martuchaa .... wcale się nie dziwię, że to ostatnie zdjęcie jest Twoim ulubionym :tak:. Super, że Niki już tak fajnie sobie radzi z chodzeniem, po tak długim leżeniu ... normalnie świetnie :-).... mały zuszek z niego :-):tak:

A co do takich pojazdów ... Mateusz uwielbia :tak: i nie odpuści żadnego :baffled: bo od razu jest ryk :sorry2: i włączone również jak najbardziej, tak że trzeba mieć drobne w kieszeni :-D;-)

Ok, mam wenę :-)

1. Koleżanki z podwórka
p4135054ub2.jpg

2. Nic nie ma w TV :-(
p4185133eb1.jpg

3. Żyrafy wchodzą do szafy!!!
p4265174nb5.jpg

Poliglotka
p4265181ai4.jpg

Latam więcej niż mama!
p4265188sr3.jpg

Kokietka
p5115412tm3.jpg

Ale bosko!
p5115414zu5.jpg

O Rany!
p5115415tx0.jpg

Kaftan bezpieczeństwa
obraz003tk5.jpg

Leżę jak basza
obraz009qv5.jpg

Uśmiech numer 6 :-)

obraz013oh2.jpg

reklama
Abeja ale ona jest fantastiko:-D:-D i te miny - normalne mnie rozwaliła - moje faworyty to wszystkie foty na hustawce:tak: bomba

Do góry