reklama
A
ania_zywa
Gość
Lorien, Hanie wystarczyło tam włożyć, nie musiałam nic włączać, i od razu był ryk.
T
tynka
Gość
Martucha Nikuś super ..............a co do pojazdów to uwierz, że unikamy jak się da ale Emila wszędzie wypatrzy a Natalka jakoś nie ma parcia na takie przygody
K
konto usuniete
Gość
tynka Nikuś też już z daleka zobaczy a oni to stawiają w takim miejscach że cudem by było przeoczyć
dorzucam moje ulubione foto o którym zapomniałam(a ulubione z wiadomego powodu)
lece:-)
dorzucam moje ulubione foto o którym zapomniałam(a ulubione z wiadomego powodu)
lece:-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Z Nikolaska .... cudny mały elegancik , bajerancko jest ubrany i w ogóle strasznie słodki :-):-):-) i Martuchaa .... wcale się nie dziwię, że to ostatnie zdjęcie jest Twoim ulubionym . Super, że Niki już tak fajnie sobie radzi z chodzeniem, po tak długim leżeniu ... normalnie świetnie :-).... mały zuszek z niego :-)
A co do takich pojazdów ... Mateusz uwielbia i nie odpuści żadnego bo od razu jest ryk i włączone również jak najbardziej, tak że trzeba mieć drobne w kieszeni ;-)
A co do takich pojazdów ... Mateusz uwielbia i nie odpuści żadnego bo od razu jest ryk i włączone również jak najbardziej, tak że trzeba mieć drobne w kieszeni ;-)
reklama
K
konto usuniete
Gość
Abeja ale ona jest fantastiko i te miny - normalne mnie rozwaliła - moje faworyty to wszystkie foty na hustawce bomba