reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Xmamuska zdjecia sliczne a panny to ho ho. Monika widac ze wyjazd wam sie udal oby czesciej wam sie udawalo tak odpoczywac. Zreszta wszystkie styczniaki sa super:-):-):-):-):-)

reklama
Monika zazdroszczę wypadu :tak: super widoki i super miejsce:tak:
a też mam " kowalskie " korzenie :-p
a tak przy okazji to mieli może więcej tych " karcerów":sorry2: przydałby mi sie jeden a nawet dwa :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Niestety mieli tylko jeden karcer :tak: Ale on jest dość pojemny, więc sporo dzieciaczkow można by do niego wcisnąć ;-):-D:rofl2:

Monia wyjazd fajny, pogoda była super (krotkie spodenki), jeziorko piękne zwłąszcza podczas zachodu, ale Wituś bije wszystkie widoki na głowe i napewno nie jest taki niegrzeczny, zeby go w karcerze zamykać:no::laugh2:

Oj czasem na prawdę by się przydał taki karcer. Przynajmniej mogłabym spokojnie iść do kibelka ;-):-D:rofl2:

Moniu super fotki, ale to nie "moje" okolice. Jezioro to co innego.
Jaśnie państwo mnie rozwalili, powala na kolana siła ich władzy :-D
No i w ogóle fajnie wyglądasz i cała rodzinka też super.:tak:
Czemu tak mało, mówiłaś że masz zdaje się, 400? :-)

Jakbym miała tu wrzucić 400 zdjęć to dopiero bym zawaliła BB :-D:-D:-D:-D:-D Pewnie by przestał chodzić :-p A tego przecież nie chcemy bo uzależnienie dalo by nam nieźle popalić ;-):-D:rofl2::laugh2:

kurrka wodna!!!!:wściekła/y:cofam się i cofam i nie moge trafić na zdjęcia moni!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oto są skutki zaległości na forum- chyba sobie sama dam klapsa za karę. :baffled:

Znalazłaś już? A klapsa nie warto sobie dawać za coś takiego. Lepiej zostaw tą karę na później, na większe przewinienie ;-) No chyba, że chciałabyś posiedzieć w karcerze ;-):-p:rofl2::-D

Julcia Agi pięknie wygląda, widać, że jabłko niedaleko pada od jabłoni :tak::-D Mała to niezła strojnisia :-D
Nikuś świetnie wygląda w tych czapkach czy chustach (nie wiem co to bo nie widać). A kąpiel w misce rewelacyjna ;-) Jaka oszczędność wody ;-):-D:rofl2:
No Xmamuśka, nie wyprzesz się tych swoich panien :no: Podobne do ciebie i to bardzo :tak::-D Sandrunia ma fajną fryzurkę :tak: i widać, że wloski ładnie jej już odrosły ;-) a Julcia świetnie wygląda taka usmarowana ;-) i z jakim zaciekawieniem obserwuje tego kurczaczka :-D

Oj czasem na prawdę by się przydał taki karcer. Przynajmniej mogłabym spokojnie iść do kibelka ;-):-D:rofl2:

Julcia Agi pięknie wygląda, widać, że jabłko niedaleko pada od jabłoni :tak::-D Mała to niezła strojnisia :-D

Faktycznie nie pomysłałam ze taki karcerek moze poomoc podczas wizyt kibelkowych, chyba zainwestuje w takie cudo;-):-D

A za komplement to chyba nawet ja bardziej powinnam dziekowac niz Julka:tak::laugh2:

unikajcie takich pojazdów:dry:

maj 013.jpg

maj 009.jpg

sam jem danonka
maj 025.jpg

maj 031.jpg

po kąpieli
o&k 004.jpg

Martucha, ja miałam 2 podejścia do takiego pojazdu i wyobraź sobie, że Hania się boi:szok::-D. Nie to nie:-p.
Nikus śliczności, aż miło patrzeć:-).

Nikuś stylowy chłopiec, bardzo podoba mi się jak go ubierasz :tak:, na zamkniętym też oczywiście bomba, no i pociąg do wody ma, tak jak mój ;-), pewnie godzinkami mógłby się taplać :-D.

reklama
zywa Nikus tak mi ryczał że ludzie aż sie na nas dziwnie patrzyli(bo ryczał całą drogę do domu:-p) fajnie masz że Hania się boi:-D:-D:-D

geperty z tą wodą to taka radocha że aż szkoda ich wyciągać:-D:-D

dzieki dziewczynki za komplementy:zawstydzona/y:

Do góry