reklama
Monika zazdroszczę wypadu super widoki i super miejsce
a też mam " kowalskie " korzenie
a tak przy okazji to mieli może więcej tych " karcerów" przydałby mi sie jeden a nawet dwa
Niestety mieli tylko jeden karcer Ale on jest dość pojemny, więc sporo dzieciaczkow można by do niego wcisnąć ;-)
Monia wyjazd fajny, pogoda była super (krotkie spodenki), jeziorko piękne zwłąszcza podczas zachodu, ale Wituś bije wszystkie widoki na głowe i napewno nie jest taki niegrzeczny, zeby go w karcerze zamykać
Oj czasem na prawdę by się przydał taki karcer. Przynajmniej mogłabym spokojnie iść do kibelka ;-)
Moniu super fotki, ale to nie "moje" okolice. Jezioro to co innego.
Jaśnie państwo mnie rozwalili, powala na kolana siła ich władzy
No i w ogóle fajnie wyglądasz i cała rodzinka też super.
Czemu tak mało, mówiłaś że masz zdaje się, 400? :-)
Jakbym miała tu wrzucić 400 zdjęć to dopiero bym zawaliła BB Pewnie by przestał chodzić A tego przecież nie chcemy bo uzależnienie dalo by nam nieźle popalić ;-)
kurrka wodna!!!!cofam się i cofam i nie moge trafić na zdjęcia moni!!!!!oto są skutki zaległości na forum- chyba sobie sama dam klapsa za karę.
Znalazłaś już? A klapsa nie warto sobie dawać za coś takiego. Lepiej zostaw tą karę na później, na większe przewinienie ;-) No chyba, że chciałabyś posiedzieć w karcerze ;-)
Julcia Agi pięknie wygląda, widać, że jabłko niedaleko pada od jabłoni Mała to niezła strojnisia
Nikuś świetnie wygląda w tych czapkach czy chustach (nie wiem co to bo nie widać). A kąpiel w misce rewelacyjna ;-) Jaka oszczędność wody ;-)
No Xmamuśka, nie wyprzesz się tych swoich panien Podobne do ciebie i to bardzo Sandrunia ma fajną fryzurkę i widać, że wloski ładnie jej już odrosły ;-) a Julcia świetnie wygląda taka usmarowana ;-) i z jakim zaciekawieniem obserwuje tego kurczaczka
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Oj czasem na prawdę by się przydał taki karcer. Przynajmniej mogłabym spokojnie iść do kibelka ;-)
Julcia Agi pięknie wygląda, widać, że jabłko niedaleko pada od jabłoni Mała to niezła strojnisia
Faktycznie nie pomysłałam ze taki karcerek moze poomoc podczas wizyt kibelkowych, chyba zainwestuje w takie cudo;-)
A za komplement to chyba nawet ja bardziej powinnam dziekowac niz Julka
szkoda:--pJakbym miała tu wrzucić 400 zdjęć to dopiero bym zawaliła BB Pewnie by przestał chodzić A tego przecież nie chcemy bo uzależnienie dalo by nam nieźle popalić ;-)
K
konto usuniete
Gość
A
ania_zywa
Gość
Martucha, ja miałam 2 podejścia do takiego pojazdu i wyobraź sobie, że Hania się boi. Nie to nie.
Nikus śliczności, aż miło patrzeć:-).
Nikus śliczności, aż miło patrzeć:-).
reklama
K
konto usuniete
Gość
zywa Nikus tak mi ryczał że ludzie aż sie na nas dziwnie patrzyli(bo ryczał całą drogę do domu) fajnie masz że Hania się boi
geperty z tą wodą to taka radocha że aż szkoda ich wyciągać
dzieki dziewczynki za komplementy
geperty z tą wodą to taka radocha że aż szkoda ich wyciągać
dzieki dziewczynki za komplementy