reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

A ja niebęde orginalana i powiem krótko i na temat szok szok szok... jakie te nasze dzieciaczki śliczniutkie no i jakie duże kurcze dziewczyny one maja już prawie 1,5 roku :szok: kiedy to zleciało:szok:

reklama
a z tą skrzynką lechów to co za impreza była że nie zaprosiliście??:sorry2:
imprezka u znajomych była, jakby to bylło u mnie to zaprosiłabym napewno:-)
My tez taka mamy ;-)
z tego wynika, ze mamy chyba dobry gust:-), albo brak wyboru w czapkach;-):-D

Xmama, Te Twoje Gwiazdeczki fajowe, a zdjecie z batonikiem pierwsza klasa, choc na początku myslałam, ze to kiełbasa:-D

Geperty, ale Wam zazdroszcze, że już tak ciepło macie i Nikus mozę w krótkim rękawku biegać i nózki moczyć

Lorien, a na tą sesje to chyba faktycznie sie umówimy:-D

Boszzz, ile zdjęć:szok::szok::szok:. A tylko jeden dzień mnie nie było:szok:. I już nie pamiętam, co miałam komu napisać:baffled:.
Dzieci śliczniutkie, i rzeczywiście kiedy ten czas minął:-D. Świetne pozy, zdjęcia Moni rewelacja no i oryginalne kapelusiki dziewczynek:-p:-D. Co to dużo mówić, MIODZIO:rofl2:.

Geperty niom ładnie wygląda zięciunio, szczególnie w stanie mniej ubranym.:-D:-D
Lorien tylko ty Emilce nie pokazuj zdjęć zakazanych, bo nie będzie już miał co przed nią co ukrywać ;-):-D, najważniejsze, że teściowej się podoba :-D

Julcia na 4 zdjęciu sama słodycz :-D, a Sandra na 2 to szok :szok:, normalnie skóra zdjęta z mamy, fajna z Was rodzinka :tak:

z tego wynika, ze mamy chyba dobry gust:-), albo brak wyboru w czapkach;-):-D
Lorien, a na tą sesje to chyba faktycznie sie umówimy:-D

Niestety wybór mały, gust za to super, bardzo zbliżony ;-)
Sesja... cóż, nie ma sprawy, jak już kiedyś pisałam.:tak::tak:

Lorien tylko ty Emilce nie pokazuj zdjęć zakazanych, bo nie będzie już miał co przed nią co ukrywać ;-):-D, najważniejsze, że teściowej się podoba :-D

No coś Ty, jeszcze by się wystraszyła, co on to tam ma :-D

Xmama
super masz te laleczki, bardzo do Ciebie podobne, zresztą tatuś też do Ciebie podobny, więc cała rodzinka bardzo fajna, miła, ładna i szczęśliwa:rofl2:

jak cały dzień jestem w domu to nic nie piszecie i nie wklejacie a jak tylko gdzieś wybęde to nie nadążam!!! no ale nie narzekam:-p uwielbiam takie słodkie zaległości:tak:

Nikuś i xmamuskowe lasenscje po prostu super!!! mi się najbardziej podoba jak Julcia patrzy na kurczaczka - przesłodka:tak:no i w ogóle wszystkie fajne:-p

tika i Lorien dzieki jeszcze raz za to że cieszycie się z nami naszymi kroczkami(ale mi się zrymowało:-D:-D) reszcie dziewczynek już dziękowałam żeby nie było:laugh2::laugh2:

reklama
kurrka wodna!!!!:wściekła/y:cofam się i cofam i nie moge trafić na zdjęcia moni!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oto są skutki zaległości na forum- chyba sobie sama dam klapsa za karę. :baffled:

Do góry