reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

A ja niebęde orginalana i powiem krótko i na temat szok szok szok... jakie te nasze dzieciaczki śliczniutkie no i jakie duże kurcze dziewczyny one maja już prawie 1,5 roku :szok: kiedy to zleciało:szok:

reklama
a z tą skrzynką lechów to co za impreza była że nie zaprosiliście??:sorry2:
imprezka u znajomych była, jakby to bylło u mnie to zaprosiłabym napewno:-)
My tez taka mamy ;-)
z tego wynika, ze mamy chyba dobry gust:-), albo brak wyboru w czapkach;-):-D

Xmama, Te Twoje Gwiazdeczki fajowe, a zdjecie z batonikiem pierwsza klasa, choc na początku myslałam, ze to kiełbasa:-D

Geperty, ale Wam zazdroszcze, że już tak ciepło macie i Nikus mozę w krótkim rękawku biegać i nózki moczyć

Lorien, a na tą sesje to chyba faktycznie sie umówimy:-D

Boszzz, ile zdjęć:szok::szok::szok:. A tylko jeden dzień mnie nie było:szok:. I już nie pamiętam, co miałam komu napisać:baffled:.
Dzieci śliczniutkie, i rzeczywiście kiedy ten czas minął:-D. Świetne pozy, zdjęcia Moni rewelacja no i oryginalne kapelusiki dziewczynek:-p:-D. Co to dużo mówić, MIODZIO:rofl2:.

Geperty niom ładnie wygląda zięciunio, szczególnie w stanie mniej ubranym.:-D:-D
Lorien tylko ty Emilce nie pokazuj zdjęć zakazanych, bo nie będzie już miał co przed nią co ukrywać ;-):-D, najważniejsze, że teściowej się podoba :-D

Julcia na 4 zdjęciu sama słodycz :-D, a Sandra na 2 to szok :szok:, normalnie skóra zdjęta z mamy, fajna z Was rodzinka :tak:

z tego wynika, ze mamy chyba dobry gust:-), albo brak wyboru w czapkach;-):-D
Lorien, a na tą sesje to chyba faktycznie sie umówimy:-D

Niestety wybór mały, gust za to super, bardzo zbliżony ;-)
Sesja... cóż, nie ma sprawy, jak już kiedyś pisałam.:tak::tak:

Lorien tylko ty Emilce nie pokazuj zdjęć zakazanych, bo nie będzie już miał co przed nią co ukrywać ;-):-D, najważniejsze, że teściowej się podoba :-D

No coś Ty, jeszcze by się wystraszyła, co on to tam ma :-D

Xmama
super masz te laleczki, bardzo do Ciebie podobne, zresztą tatuś też do Ciebie podobny, więc cała rodzinka bardzo fajna, miła, ładna i szczęśliwa:rofl2:

jak cały dzień jestem w domu to nic nie piszecie i nie wklejacie a jak tylko gdzieś wybęde to nie nadążam!!! no ale nie narzekam:-p uwielbiam takie słodkie zaległości:tak:

Nikuś i xmamuskowe lasenscje po prostu super!!! mi się najbardziej podoba jak Julcia patrzy na kurczaczka - przesłodka:tak:no i w ogóle wszystkie fajne:-p

tika i Lorien dzieki jeszcze raz za to że cieszycie się z nami naszymi kroczkami(ale mi się zrymowało:-D:-D) reszcie dziewczynek już dziękowałam żeby nie było:laugh2::laugh2:

reklama
kurrka wodna!!!!:wściekła/y:cofam się i cofam i nie moge trafić na zdjęcia moni!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oto są skutki zaległości na forum- chyba sobie sama dam klapsa za karę. :baffled:

Do góry