reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
imprezka u znajomych była, jakby to bylło u mnie to zaprosiłabym napewno:-)a z tą skrzynką lechów to co za impreza była że nie zaprosiliście??
z tego wynika, ze mamy chyba dobry gust:-), albo brak wyboru w czapkach;-)My tez taka mamy ;-)
Xmama, Te Twoje Gwiazdeczki fajowe, a zdjecie z batonikiem pierwsza klasa, choc na początku myslałam, ze to kiełbasa
Geperty, ale Wam zazdroszcze, że już tak ciepło macie i Nikus mozę w krótkim rękawku biegać i nózki moczyć
Lorien, a na tą sesje to chyba faktycznie sie umówimy
A
ania_zywa
Gość
Boszzz, ile zdjęć. A tylko jeden dzień mnie nie było. I już nie pamiętam, co miałam komu napisać.
Dzieci śliczniutkie, i rzeczywiście kiedy ten czas minął. Świetne pozy, zdjęcia Moni rewelacja no i oryginalne kapelusiki dziewczynek. Co to dużo mówić, MIODZIO.
Dzieci śliczniutkie, i rzeczywiście kiedy ten czas minął. Świetne pozy, zdjęcia Moni rewelacja no i oryginalne kapelusiki dziewczynek. Co to dużo mówić, MIODZIO.
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Lorien tylko ty Emilce nie pokazuj zdjęć zakazanych, bo nie będzie już miał co przed nią co ukrywać ;-), najważniejsze, że teściowej się podobaGeperty niom ładnie wygląda zięciunio, szczególnie w stanie mniej ubranym.
Julcia na 4 zdjęciu sama słodycz , a Sandra na 2 to szok , normalnie skóra zdjęta z mamy, fajna z Was rodzinka
z tego wynika, ze mamy chyba dobry gust:-), albo brak wyboru w czapkach;-)
Lorien, a na tą sesje to chyba faktycznie sie umówimy
Niestety wybór mały, gust za to super, bardzo zbliżony ;-)
Sesja... cóż, nie ma sprawy, jak już kiedyś pisałam.
Lorien tylko ty Emilce nie pokazuj zdjęć zakazanych, bo nie będzie już miał co przed nią co ukrywać ;-), najważniejsze, że teściowej się podoba
No coś Ty, jeszcze by się wystraszyła, co on to tam ma
Xmama super masz te laleczki, bardzo do Ciebie podobne, zresztą tatuś też do Ciebie podobny, więc cała rodzinka bardzo fajna, miła, ładna i szczęśliwa
K
konto usuniete
Gość
jak cały dzień jestem w domu to nic nie piszecie i nie wklejacie a jak tylko gdzieś wybęde to nie nadążam!!! no ale nie narzekam uwielbiam takie słodkie zaległości
Nikuś i xmamuskowe lasenscje po prostu super!!! mi się najbardziej podoba jak Julcia patrzy na kurczaczka - przesłodkano i w ogóle wszystkie fajne
tika i Lorien dzieki jeszcze raz za to że cieszycie się z nami naszymi kroczkami(ale mi się zrymowało) reszcie dziewczynek już dziękowałam żeby nie było
Nikuś i xmamuskowe lasenscje po prostu super!!! mi się najbardziej podoba jak Julcia patrzy na kurczaczka - przesłodkano i w ogóle wszystkie fajne
tika i Lorien dzieki jeszcze raz za to że cieszycie się z nami naszymi kroczkami(ale mi się zrymowało) reszcie dziewczynek już dziękowałam żeby nie było
reklama