reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Taaaaaaaak, moje faworyty to też zdjęcia na huśtawce. Zuzolek w ogóle to śliczna dziewusia, ja chcę więcej i częściej oglądać jej zdjęcia:tak::tak:.

Abejka rozwaliłaś mnie tymi fotkami, są rewelacyjne!!!!!!!!
Miej Kobieto częściej taką wenę.
Acha Zuzolek - rewelacja na każdym :-D:-D:-D

Panna Zuzanna boska mnie najlepiej sie podoba w szfie no i te minki sa super.
Nikus ladnie sobie radzi z chodzeniem. Ja na szczescie nie probowalam wsadzac Hubcia do tych ruszajacych sie samochodow i cale szczescie bo nie wie co to jest i go nie ciagnie.:-D:-D:-D:-D:-D

Zuzolek ... normalnie "rozwala" na całego :-D:-D:-D:-D:-D jest boska z tymi swoimi figlarnymi minkami ... CUDNA :tak: ... no i fakt cały tata :sorry2::-D;-)

Zuzanka - rozrabianka. Dziewczyny ja Wam mówię ona kiedyś będzie sławna. Z takim wyczuciem czasu, urokiem osobistym i błyskiem w oku kariera murowana. Podziwiam, podziwiam.

Abejka wrezcie pokazałaś nam swoją pocieche :tak:. Zuzala sliczna, minki boskie i wogóle zdjecia mistrzowskie - zwłaszcza wspominan juz wczesniej huśtawka.

Martucha Nikuś fajnie sobie chodzi, okazało sie ze nie potrzebnie 9na szczęscie) sie wszyscy martwili bo chłopak doszedł do formy szybko i bezproblemowo

reklama
Do góry