reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Nikuś świetnie wygląda i rewelacyjnie chodzi :tak: Ale co się dziwić, przecież zuch z niego chłopak :-D:-D:-D:-D

Zuzia, jesteś rewelacyjna!!!!!! Te miny są boskie. Ja nie wiem które zdjęcie dla mnie jest namber łan, chyba wszystkie na raz :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja na szczescie nie probowalam wsadzac Hubcia do tych ruszajacych sie samochodow i cale szczescie bo nie wie co to jest i go nie ciagnie.:-D:-D:-D:-D:-D

Ja też jeszcze nie wkładałam Witka do tych pojazdów i chyba dobrze ;-) Widać Antenka, że instynktownie wyczułyśmy zagrożenie dla naszych dzieci bądź naszego portfela ;-):-p

I znowu my:-p a wklejam tylko przy takiej okazji żeby się pochwalić że Niki sam stoi i to bardzo długo i stawia coraz wiecej kroków sam <jupi>

ćwicze nawet na spacerach
ok025ng9.jpg

puszczam barierke na piasku
ok028ny9.jpg

czasami jeszcze się przewracam
ok026zs9.jpg

ale się nie poddaje i wreszcie sam sam sam:rofl2:

ok029rq9.jpg

no i jeszcze tu ale tu mama mnie wkurzyla bo chcialem skakac z murka a ona wyciagnela aparat i popsula zabawe:sorry2::-D:-Dwyrodna:crazy:

ok024nw9.jpg

Super gość z naszego Nikolaska i tak pięknie sobie już radzi na "dwóch" :-):-):tak: no i jaką szczęśliwą ma przy tym minkę :-). Duży buziak dla niego :* :tak:

Martuchaa Nikuś rewelacyjny. Gratulujemy postępów w chodzeniu. Powiedz mi kochana gdzie jesteście, że macie takie słońce? My niestety od ponad tygodnia słońca nie widzieliśmy. :wściekła/y:

Nasz Niko jest świetny, super sobie radzi.... tylko co to za obsesyjność anty-aparatowa. NIE mógłby być moim synem :laugh2::laugh2::laugh2:

Fogia my na zachodzie i taka pogoda u nas cały czas.te fotki są z wczoraj i akurat było przeciętnie bo wcześniej nie szło wytrzymać na piaskownicy tak gorąco i jeździliśmy nad jeziorko:tak:

Nikuś świetnie sobie daje radę na nóżkach. I jaką ma fajną okrąglutką buźkę :-D:-D:-D:-D A co do pogody to my też jesteśmy na zachodzie, ale tak ciepło jak u ciebie to nie jest :no: A dziwne bo z Piły do Gorzowa to wcale nie jest tak daleko :baffled:

u mnie w tym roku ani razu jeszcze nie było gorąco. Ale oglądałam dziś Zubilewicza na tvn, prognozował ze w połowie czerwca może być nawet ponad 25 stopni.

reklama
Jaaa, Nikuś jaki luzak, jak ja uwielbiam go oglądać;-). A z tą czpaką z daszkiem do tyłu mu mega do twarzy i w goóle ochy i achy:tak::-).
Ja wczoraj spędziłam z Hanią i znajomymi bardzo miłe popołudnie na łonie natury, były gry w piłkę i inne atrakcje:-D. Zdjęcia może wrzucę jutro, bo dziś jestem w pracy, ale 2 umieszczone są na naszej klasie, dodałam wieczorem ostatkiem sił:-D:-D:szok:.

Do góry