reklama
Nikuś świetnie wygląda i rewelacyjnie chodzi Ale co się dziwić, przecież zuch z niego chłopak
Zuzia, jesteś rewelacyjna!!!!!! Te miny są boskie. Ja nie wiem które zdjęcie dla mnie jest namber łan, chyba wszystkie na raz
Ja też jeszcze nie wkładałam Witka do tych pojazdów i chyba dobrze ;-) Widać Antenka, że instynktownie wyczułyśmy zagrożenie dla naszych dzieci bądź naszego portfela ;-)
Zuzia, jesteś rewelacyjna!!!!!! Te miny są boskie. Ja nie wiem które zdjęcie dla mnie jest namber łan, chyba wszystkie na raz
Ja na szczescie nie probowalam wsadzac Hubcia do tych ruszajacych sie samochodow i cale szczescie bo nie wie co to jest i go nie ciagnie.
Ja też jeszcze nie wkładałam Witka do tych pojazdów i chyba dobrze ;-) Widać Antenka, że instynktownie wyczułyśmy zagrożenie dla naszych dzieci bądź naszego portfela ;-)
K
konto usuniete
Gość
I znowu my a wklejam tylko przy takiej okazji żeby się pochwalić że Niki sam stoi i to bardzo długo i stawia coraz wiecej kroków sam <jupi>
ćwicze nawet na spacerach
puszczam barierke na piasku
czasami jeszcze się przewracam
ale się nie poddaje i wreszcie sam sam sam
no i jeszcze tu ale tu mama mnie wkurzyla bo chcialem skakac z murka a ona wyciagnela aparat i popsula zabawewyrodna
ćwicze nawet na spacerach
puszczam barierke na piasku
czasami jeszcze się przewracam
ale się nie poddaje i wreszcie sam sam sam
no i jeszcze tu ale tu mama mnie wkurzyla bo chcialem skakac z murka a ona wyciagnela aparat i popsula zabawewyrodna
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Super gość z naszego Nikolaska i tak pięknie sobie już radzi na "dwóch" :-):-) no i jaką szczęśliwą ma przy tym minkę :-). Duży buziak dla niego :*
F
fogia
Gość
Martuchaa Nikuś rewelacyjny. Gratulujemy postępów w chodzeniu. Powiedz mi kochana gdzie jesteście, że macie takie słońce? My niestety od ponad tygodnia słońca nie widzieliśmy.
K
konto usuniete
Gość
Fogia my na zachodzie i taka pogoda u nas cały czas.te fotki są z wczoraj i akurat było przeciętnie bo wcześniej nie szło wytrzymać na piaskownicy tak gorąco i jeździliśmy nad jeziorko
Nikuś świetnie sobie daje radę na nóżkach. I jaką ma fajną okrąglutką buźkę A co do pogody to my też jesteśmy na zachodzie, ale tak ciepło jak u ciebie to nie jest A dziwne bo z Piły do Gorzowa to wcale nie jest tak daleko
F
fogia
Gość
u mnie w tym roku ani razu jeszcze nie było gorąco. Ale oglądałam dziś Zubilewicza na tvn, prognozował ze w połowie czerwca może być nawet ponad 25 stopni.
reklama
A
ania_zywa
Gość
Jaaa, Nikuś jaki luzak, jak ja uwielbiam go oglądać;-). A z tą czpaką z daszkiem do tyłu mu mega do twarzy i w goóle ochy i achy:-).
Ja wczoraj spędziłam z Hanią i znajomymi bardzo miłe popołudnie na łonie natury, były gry w piłkę i inne atrakcje. Zdjęcia może wrzucę jutro, bo dziś jestem w pracy, ale 2 umieszczone są na naszej klasie, dodałam wieczorem ostatkiem sił.
Ja wczoraj spędziłam z Hanią i znajomymi bardzo miłe popołudnie na łonie natury, były gry w piłkę i inne atrakcje. Zdjęcia może wrzucę jutro, bo dziś jestem w pracy, ale 2 umieszczone są na naszej klasie, dodałam wieczorem ostatkiem sił.
Podziel się: