reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

w zwiazku z tym ze mam troszke wolnego czasu to rowniezwkleje kilka zdjec mojego malego urwiska w roli głównej

mój mały brudasek

bez czapki najlepiej

moja mała laseczka:-D

trzeba uczyć sie od małego;-)

a tu ze mną - mamą (specjalnie dla Marioli - mowilam ze niefotogeniczna:-D)

a to najnowsze zdjecia

reklama
Martucha Nikus super :tak: mamy ten sam kubek nie kapek i moje dziewczyny nie chcą z niego pic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a kupiłam właśnie specjalnie 2 żeby sie nie kłóciły :angry::angry::angry::angry::angry::angry: i dupa ryk i tyle:baffled:

Aga boska mała widzę, że wszytskie styczniki mają te same różowe wiązane czapki:-p

Monika zazdroszczę wypadu :tak: super widoki i super miejsce:tak:
a też mam " kowalskie " korzenie :-p
a tak przy okazji to mieli może więcej tych " karcerów":sorry2: przydałby mi sie jeden a nawet dwa :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Julka ślicznotka!! ma piękne oczy ale w okularach też wyglada jak gwiazda:-) no i widać że po mamusi poszła w urode:tak:;-)
a z tą skrzynką lechów to co za impreza była że nie zaprosiliście??:sorry2:

tynka Nikuś uwielbia ten niekapek(ja też bo się sprawdza i nie kapie:-D:sorry2:) tyle że ja już go przestawiłam na twarde ustniki a w szpitalu mi wrócił do butelki:wściekła/y: nie chciał pić z niekapków więc żeby w ogóle jadł dawałam mu w butli aventa:zawstydzona/y: no i do nuby'ego też wrócił

Monika super wyjazd :tak:, a Wituś to dopiero jest opalony chłopak :szok:, rewelacja :-).
Juleczka też niczego sobie, ale mamusia nie gorsza :tak:, bardzo ładnie razem wyglądacie :-)

A toz soboty i niedzieli:
1 i 2 zabawa u cioci w ogródku
3 kąpiel z tatą (kąpiel z mamą na zamkniętym)

Załączniki

• 53.JPG
    53.JPG
    104,3 KB · Wyświetleń: 21
  • 56.JPG
    56.JPG
    81,1 KB · Wyświetleń: 26
  • 57.JPG
    57.JPG
    175,4 KB · Wyświetleń: 28
:szok::szok::szok: ... ile cudnych zdjęć!!!!!!!! ..... nie wyrobię się czasowo, żeby je wszystkie osobno skomentować :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, więc zrobię to zbiorowo ;-):-D

wszystkie Styczniaki i Styczniaczki CUUUUUUUUDNE, PRZEŚLICZNE i ... do zakochania :-):-):-)

Martuchaa ... cieszę się bardzo, bardzo, bardzo że z Nikusia taki super dzielny gość :-):-):-), że już tak pięknie na tych nóżkach próbuje zasuwać :tak::tak::tak: Buziaczki i tulaski dla niego :***

hm................ktoś ma nowy avatar :tak:;-) Tika może tak w powiększeniu byś wstawiła co ???????:tak::-):-):-):-):-)

Martuchaa Nikuś jest zajefajny! Tak sobie świetnie radzi, a do tego przystojniak, ho ho. Będą za nim panny latać :tak:
Tylko ten mulek....... Emilka też ostatnio za często cumla szuka :wściekła/y:

Moniu super fotki, ale to nie "moje" okolice. Jezioro to co innego.
Jaśnie państwo mnie rozwalili, powala na kolana siła ich władzy :-D
No i w ogóle fajnie wyglądasz i cała rodzinka też super.:tak:
Czemu tak mało, mówiłaś że masz zdaje się, 400? :-)

Aaga
Julcia Twoja królewna też cudna, nawet w stanie podwórkowym.
Zaczyna wcześnie, to fakt, ale Emi zaczynała przygodę z alkoholem, jak miala pół roku ;-)
Ty, czyli Mamusia super, gdzie Ty widzisz niefotogeniczność, racz mi wskazać ? :laugh2:

Tynka ale Ty spostrzegawcza jesteś, już kiedyś pisałam Adze, że Emi też ma taką. :tak::tak::-D

Geperty niom ładnie wygląda zięciunio, szczególnie w stanie mniej ubranym.:-D:-D

reklama
Do góry