reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Nikuś jaki chłop:tak::-). I w tym kapeluszu mu do twarzy:tak:. Hania zdejmuje wszystko, co nie jest zawiązane pod szyją. A ostatnio to i nawet zawiązane umie ściągnąć:wściekła/y:.

reklama
Dzięki bardzo, opalony bo codziennie na dworzu, ale ja i tak staram się unikać słońca i ma trochę ciemną karnację po mnie :tak:. Jak tylko wchodzimy do sklepu to kapelusik, czapeczka itp. lądują u niego w buzi, a na dworzu jakoś zapomina i nie ściąga :confused:

Nikuś ćwiczy nogę - dziś na spacerze;-)

sam wyprowadzę wózek
maj 269.JPG

smoczkowiec pełną parą,nawet na placu:dry::baffled:
maj 270.JPG

znów pcham:-D:sorry2:
maj 281.JPG

piję zmęczony
maj 289.JPG

a tu z kolegą Matim
marta 070.JPG

:-Dśliczne te nasze dzieciaczki, patrzę i aż mi się gęba sama uśmiecha;-):tak::tak::tak: ale najbardziej cieszą mnie postępy Nikiego Martuchy- dzielny z niego facet! Aż serce rośnie jak się patrzy na tego smyka! :tak:

Xandi ma rację, aż miło patrzeć jakie Nikuś robi postępy:tak:. Świetny z niego chłopak:tak::-). No i smoczka uzależniony rzeczywiście:-p, mistrz walki ze smokiem:-D.

Obiecałam, że wkleję zdjęcia z wyjazdu do Czaplinka, więc to teraz czynię ;-)

Ruch do zdrowie ;-)

Pojazdy muszą być zrównane ze sobą, bo jest awantura :laugh2:

Chata w ruinach zamku w Starym Drawsku

Hmmm, do czego to służy?

Waleczny Witold :-D:rofl2:

Uwolnijcie mojego tatę!!!

Jaśnie Pani i Jaśnie Pan na Drahimiu :-D:laugh2::-D:laugh2:

Powrót do korzeni (pochodzę z rodziny kowali :tak:) :-D

Karcer dla niegrzecznych dzieci :dry:

ciąg dalszy ;-)

Widoki z ruin zamku

Gotowi do odlotu ... strat :-D

Jezioro Drawskie

A psik ...

Z tatusiem

No to teraz was zarzuciałam tymi zdjęciami :-D:-p Ale same chciałyście :-D:rofl2:

Monia ślicznie wyglądacie i jak tam pięknie!!!!
a "niegrzeczne dzieci" poprostu rewelka:-)

aaa i dziękuje wam kochane kobietki że was też cieszą postepy mojego bąbelka, wielki buziol dla was;-)

reklama
dzieciaczki superowe,
Martucha Nikuś swietnie sie spisuje, ale w walce ze smokiem toi chyba Ty bedziesz musiała okazać sie mistrzynią:-D.
Geperty Twoj Nikuś faktycznie taki opalony - fajny z niego chłopaczek
Monia wyjazd fajny, pogoda była super (krotkie spodenki), jeziorko piękne zwłąszcza podczas zachodu, ale Wituś bije wszystkie widoki na głowe i napewno nie jest taki niegrzeczny, zeby go w karcerze zamykać:no::laugh2:

Do góry