reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Dawno nas nie było więc ujawniam moje panny :tak:
ciuszki052hq5.jpg

ciuszki073hq5.jpg

ciuszki081fk3.jpg

ciuszki105zw2.jpg

ciuszki153eq5.jpg

ciuszki176br5.jpg

ciuszki049qe7.jpg

reklama
Dziewczynki prześliczne :tak:, najbardziej podoba mi się jak siedzą na schodach :-), wyglądają jakby nie było różnicy wieku między nimi, super!

tynka ale laseczki!!! bombowe sa!!! Natala to chyba soczewki kontaktowe ma bo jeszcze takiego turkusu w oczach to nie widzialam:-D:-Dpiekne piekne piekne!!
i ile wlosow na glowie!!:szok::szok::szok::szok: super!!juz mozesz sciagnac czapki w podpisie:-)
fajowo ze tak samo ubrane!! blizniaczki normalnie hehe(dwujajowe oczywiscie:-p)

Tynka, świetne te Twoje panny:tak:.Widać nawet na zdjęciach miłość siostrzaną:tak::tak:. No i włosków rzeczywiście przybyło;-):tak:. Pirzoczki, jak u Hani, ale ważne że są:-p:-D.

Monia zbieram siły ;-)

Tynka przecież Twoje pannice mają fajne włoski, ja nie wiem do czego Ty się tak doczepiłaś???? :szok::-D:-D:-D
Świetne są te Twoje rozrabiary i rzeczywiście różnica się rozmywa delikatnie, jeszcze dwa latka i nie będzie wiadomo która młodsza.
Chciałam się tylko spytać, czy Ty się nie boisz jak one tak po tych schodach popylają? Ja mam bramkę, jak Emi próbuje na schody to jestem cała chora, mimo ze radzi sobie całkiem super.

A czego mam sie bać ???????????????Emilka jest już duża świetnie sobie radzi na schodach a Natalki po prostu pilnuję i sama nigdy na górę nie weszła ..........dlatego bramka jest zbędna :tak:

reklama
U moich tesciow tez jest bramka, tyle,ze oni mieszkaja na gorze a wiadomo,ze zejsc w dol jest troszku trudniej niz wejsc na gore:blink:

Do góry