reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
chłopcy śliczni i już sie robią z nich rawdziwi męzczyźni:tak:. A ja idąc za waszym przykładem wkleje "troszke" zdjec Julci
1. w kapieli
2. żeby zdrowe zęby mieć trzeba tylko chcieć
3. uwielbiam wspinaczke po schodach
4. złapana na "gorącym" uczynku
5. lubie wchodzenie do pudła z zabawkami

Załączniki

• P2290261.JPG
    P2290261.JPG
    386,8 KB · Wyświetleń: 38
  • P3020275.JPG
    P3020275.JPG
    762,2 KB · Wyświetleń: 29
  • P3150302.JPG
    P3150302.JPG
    680,4 KB · Wyświetleń: 53
  • P3270388.JPG
    P3270388.JPG
    672,1 KB · Wyświetleń: 30
  • P3290406.JPG
    P3290406.JPG
    687,3 KB · Wyświetleń: 41
i jeszcze kilka:tak:
6. a tutaj napewno zaraz coś zbroję
7. moje, moje
8. tka jestem grzeczna
9. portrecik
10. a tak śpię

Załączniki

• P3290478.JPG
    P3290478.JPG
    539,6 KB · Wyświetleń: 34
  • P3300419.JPG
    P3300419.JPG
    724,6 KB · Wyświetleń: 30
  • P3310471.JPG
    P3310471.JPG
    722,9 KB · Wyświetleń: 30
  • P3310473.JPG
    P3310473.JPG
    619,4 KB · Wyświetleń: 30
  • P3300455.JPG
    P3300455.JPG
    711,4 KB · Wyświetleń: 50
Boska jest :-)
A najlepsze zdjecie jest jak śpi. Zuzka spi z twarzą wciśniętą w tyłek pluszowej krowy albo żaby :-D

Wszystkie dzieciaki superowe jak zawsze, tyleście naprodukowały, że nie spamiętałam. Jakbym któreś pominęła, to przepraszam.

Wituś super majsterkowicz, widać, że pociąga go taka robota :-D:-D:-D

Jeremi jak zawsze czadowy. :tak:

Nikuś słodki, lubi zabawy polowe. ;-)

Panny Xmamy boskie, już widziałam na NK ;-)
Zresztą Mama też suoper

Julcia słodka, zdjęcie śpiące rewelacyjne :-D:-D:-D
No i mamy taki sam kapelusik :-p:-p:-p

Ja nie mam nowych zdjęć, ale zrobię i też Was zasypie :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Lorien czekamy z niecierpliwością :tak:

Nikuś bosko wygląda z tym psem i piłką. Mały piłkarz z niego rośnie, a może treser zwierząt? :-D;-)

Ale fajowo śpi ta nasza Julcia :-D Pewnie jej się śniło, że bawi się ze Styczniakami w chowanego ;-):-D:rofl2:
Witus prawdziwy majsterkowicz, tylko kto komu pomagał Wituś tacie czy odwrotnie bo taty na zdjęciach przy pracy nie wiedać wiec chyba Witek był głównym składającym - bedzie z niego inzynier:tak:

Na dwóch zdjęciach widać tatusia nóżki i część ciałka ;-):tak::-D:rofl2: No chyba, że ktoś pomyslał, że to moje nóżki ;-)

Xmama .... Ale landryna :-D:-D:-D:-D;-)

MOnia .... Wituś bomba .... Jeremi do najchętniej bawił się w tym czasie samym pudłem (chyba przez tydzień - wyrzuciłam dopiero jak się znudziło :-D) Niewiem czy pokazywałam te fotki, ale co tam :-p

PS. tu miał 10 miesięcy

A Jeremi to po kim taki "aparat "?:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Jeremi jak zwykle rozbrajający :-D Myślę, że on to ma po mamusi :tak::-D:rofl2:;-)

Do góry