reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

Coyote wybacz, że dopiero teraz ale przez moje kłopoty z netem, to nie takie proste odpisać po obejrzeniu...
zatem bardzo ładne fotki, a Wy jesteście piękną parą, wszystkiego najlepszego!

Martuchaa Zywa spokojnie, jakby nie było, jesteście młode i wszystko przed Wami!
Nawet oponki zdążą się powiększyć :-p

reklama
geperty mi tez fotka z nozka rzucila sie w oczy:szok::szok:
normalnie modelka!! i bardzo ladnie wygladaliscie!!

powiedzcie mi dziewczyny z ciekawosci jak to jest z makijazem i fryzura? bylyscie na probnych?

Gepert:szok::szok::szok::szok::szok::szok: co za noga fiu fiu fiu, ślicznie wyglądaliście,a przed ostatnie zdjęcie jest przepiękne,podoba mi sie najbardziej:tak:

Geperty, śliczności:tak:... warto było trochę poczekać na te fotki;-):-D. Wyglądałaś cudnie, rzeczywiście jak modelka:-).

Ja miałam fryzurę próbną i dzięki temu fryzjerka wiedziała co trzeba poprawić i na co zwrócić uwagę przy tej własciwej:tak:. A makijaż robiła mi koleżanka (moja starsza) bez próby, poszłam na żywioł:-D. Na szczęście jej sie udało i byłam zadowolona:-p

geperty przepięknie wyglądałaś, bardzo mi się podoba twoja biżuteria, jest rewelacyjna!!!!!!
ja miałam i próbny makijaż i fryzurkę i byłam z tego bardzo zadowolona.

reklama
Ja też poszłam na żywioł,ani próbnej fryzury ani makijażu,czesałam się u fryzjera a makijaż robiła mi koleżanka, byłam bardzo zadowolona,pamiętajmy o tym że nigdy nic nie wyjdzie tak samo jak za pierwszym razem:no:

Do góry