reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

geperty, normalnie brak słów - przecudnie!!!! A nózka, no cóż, tylko pozazdrościć takiej figurki!

Co do fryzu i makijażu, nie mialam probnej fryzurki, a makijaz robiłam sobie sama :-)

reklama
Geperty ale modelka z Ciebie, jaka figura fiu fiu, pozazdrościć.

Martuchaa byłam do próbnej fryzury, a makijaż robiła mi kosmetyczka.

Geperty sliczne fotki i sliczna Mloda Para. Super. no i faktycznie zdjecie z nozka rzuca sie w oczy :laugh2:.

Martucha ja nie mialam probnych. Czasala mnie kolezanka-fryzjerka, a malowala kolazanka-kosmetyczka. Obie sciagnelam do domu i nie musialam latac z welonem po miescie. :-D

Dziękuje bardzo za pochwały :tak:, normalnie urosłam do nieba :-).

Ja też na żywioł poszłam, fryzura u fryzjera, a makijaż koleżanka mi robiła i byłam zadowolona :tak:.

ja chyba zrobilabym probny make up i fryz, ja ogolnie zle sie czuje wmkijazach - w ogole nie uzywam cieni itd.(ewentualnie maskara do rzes), podkladow itp. wiec musialabym najpierw sprobowac:tak:
no i tak samo z fryzem - upiete wlosy mi nie pasuja:no:

ale dzieki za tak liczne podpowiedzi(ciekawe do czego jak tu nic sie nie szykuje:-D:-D)ale i tak was kocham:sorry2:

Obie sciagnelam do domu i nie musialam latac z welonem po miescie. :-D
Ja nie latałam - bo welonu nie miałam:-p
ale i tak ludziska gały wybałuszały bo miałam powpinane różne badziewia i tak leciałam w tym przez miasto.

Martuchaa kto Cię tam wie, może wiesz o czymś o czym my nie wiemy.:-p
A co makijażu mam tak jak Ty - jak mus to mus, ale nie przepadam :baffled:

reklama
Do góry