reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

moja siorka miala próbne i makijaz i fryzure i jak poszła to babki podniosly cene o 20 zl na kazdym :baffled::dry: no ale nie kłocila sie zbytnio bo bala sie ze cos jej spierdziela w dniu slubu:baffled:

Ale chamstwo :szok::crazy::wściekła/y:

Ja przy pierwszym ślubie byłam na próbnym czesaniu, ale w dniu ślubu fryzjerka zrobiła mi inną fryzurę ... zdecydowanie lepszą i lepiej pasującą do mnie :-D A przy drugim ślubie (tym ostatnim ;-):-D:rofl2:) byłam u fryzjera, ale dopiero w dniu ślubu :tak::-D Za to makijaż robiłam sobie zawsze sama :tak::-D Tak właściwie ostatnio malowałam się właśnie na swój ślub, czyli w kwietniu zeszłego roku :-( A ja tak lubię się malować :-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Geperty zdjecia sliczne a nozka fiu fiu pieeeeekna. Chyba jak wszyscy wygladacie na bardzo szczesliwych.
Jezeli chodzi o probna fryzure i makijaz to niestety nie bylo na to czasu wiec robilismy to tylko raz w dniu slubu ale i tak bylam bardzo zadowolona bardziej z makijazu niz z fryzury ale co tam wazne ze na zdjeciach wyglada super.

Geperty ... :szok::szok::szok: ... wyglądałaś ślicznie ... pięknie ... przepięknie :-):-):-) Cudne fotki fiu ... fiu ... :tak:

A co do czesania i makijażu w dniu ślubu ... to ja wszystko robiłam :szok: ... sama :-D:-D:tak:. Do fryzjera umówiłam się raz na 6 m-cy przed ślubem ... i potem już mi się nie udało do niego dotrzeć, bo było nie po drodze ;-), ślub trafił akurat na bardzo intensywny etap mojego życia ... na nic czasu nie miałam :zawstydzona/y:;-)

Ostatnia edycja:
witam

trochę stary temat, ale widzę, że zdjęcia ze ślubu są bardzo ładne, jaką firmę polecacie? niedługo wychodzę z mąż i szukam profesjonalnego fotografa, najlepiej z Krakowa, do tej pory mam na oku jedną firmę, zdjęcia ślubne, które oglądałam w ich wykonaniu na prawdę mnie zachwyciły, może korzystałyście z usług tej firmy?

pozdrawiam

Witam:)
Wklejam kilka moich zdjęć ślubnych z 18.10.2008 :)
87d556c184ebad09med.jpg

:)
17405e6cf33cfe3amed.jpg

76c5f54a2de8a0e4med.jpg

b80d9d633969dd5amed.jpg

9c03ab25a1d54e54med.jpg

6a02582087bf7ef8med.jpg