reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

Oh, dziekuje dziewzcynki, tak mnie wychwaliłyscie, ze teraz az jestem zobowiazana wam dolozyc jeszcze fotek pare...parenascie... Jak wolicie..:-)

reklama
Nareszcie jakieś zdjęcia!!!!

Tika Piękna z was para, a z ciebie piękna kobieta. Faktycznie teraz wiadomo po kim Mati taki cudniasty :-D:-D:-D:-D Ta fotka z tą dziewczynką jest urocza :tak::-D:-D:-D

Coyote Z was też świetna para :tak: Zdjęcia w plenerze mają swój urok i w pełni oddają go parze młodej :tak::-D Tyle fotek udało ci się wrzucić to czekamy na jeszcze. I nie martw się, nadal będziemy cię chwalić, bo wyglądasz na nich prześlicznie :-D:-D:-D:-D

coyote sliczne fotki, bardzo do siebie pasujecie i znow zazdroszcze:tak::tak:

a co do mojej niecierpliowsci to juz tak mam w naturze!!:-D

:szok::szok::szok:, piękne, piękne Młode Pary :tak:, aż mnie serducho ścisnęło :zawstydzona/y:.
Ja też się zobowiązuję do umieszczenia moich zdjęć, ale najpierw muszę je znaleźć i wrzucić na kompa, bo wtedy jeszcze nie mieliśmy kompa :-p, tylko proszę mnie za bardzo nie popędzać ;-).

Dziewczynki kochane ... Wy to potraficie poprawić humor :*** :tak:;-):-)

Martusiu ... normalnie, aż mi głupio :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, nie chciałam nic popsuć :zawstydzona/y:, ale mam nadzieję, że troszkę żartowałaś ;-), bo my tutaj wszystkie wierzymy, że Ty i Żywa wystąpicie w bieli :-):tak:, zresztą nie odpuścimy Wam tego :-D:-D:rofl2::sorry2:, takie dziewczyny nie mogą się przecież marnować :no::-):-p.
Na pocieszenie ... ja wychodziłam za mąż w wieku dopiero :szok: 33 lat ... więc jakby co, to kupa czasu przed Wami na znalezienie tego "właściwego" :tak::tak:;-).
Xmama ... dobrze napisała :-) jeszcze przyjdzie ten dzień :tak:

Coyote ... piękne zdjęcia :-) i śliczna panna młoda :tak:, wyglądacie na takich szczęśliwych, aż się napatrzeć nie można ... super plenerowe zdjęcia i oczywiście czekamy na jeszcze :-D;-):tak:

Ostatnia edycja:
A tak właściwie to nie wiem czy jest do czego się spieszyć :confused: Zawsze można wypożyczyć sobie jakąś kieckę ślubną i iść do fotografa zrobić sobie sesję. A ominą was za to typowe problemy malżeńskie i użeranie się z facetem :dry: Tak, że Martucha i Żywa, zastanówcie się nad wychodzeniem za mąż ;-):-p

reklama
Do góry