reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

Oh, dziekuje dziewzcynki, tak mnie wychwaliłyscie, ze teraz az jestem zobowiazana wam dolozyc jeszcze fotek pare...parenascie... Jak wolicie..:-)

reklama
Nareszcie jakieś zdjęcia!!!!

Tika Piękna z was para, a z ciebie piękna kobieta. Faktycznie teraz wiadomo po kim Mati taki cudniasty :-D:-D:-D:-D Ta fotka z tą dziewczynką jest urocza :tak::-D:-D:-D

Coyote Z was też świetna para :tak: Zdjęcia w plenerze mają swój urok i w pełni oddają go parze młodej :tak::-D Tyle fotek udało ci się wrzucić to czekamy na jeszcze. I nie martw się, nadal będziemy cię chwalić, bo wyglądasz na nich prześlicznie :-D:-D:-D:-D

coyote sliczne fotki, bardzo do siebie pasujecie i znow zazdroszcze:tak::tak:

a co do mojej niecierpliowsci to juz tak mam w naturze!!:-D

:szok::szok::szok:, piękne, piękne Młode Pary :tak:, aż mnie serducho ścisnęło :zawstydzona/y:.
Ja też się zobowiązuję do umieszczenia moich zdjęć, ale najpierw muszę je znaleźć i wrzucić na kompa, bo wtedy jeszcze nie mieliśmy kompa :-p, tylko proszę mnie za bardzo nie popędzać ;-).

Dziewczynki kochane ... Wy to potraficie poprawić humor :*** :tak:;-):-)

Martusiu ... normalnie, aż mi głupio :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, nie chciałam nic popsuć :zawstydzona/y:, ale mam nadzieję, że troszkę żartowałaś ;-), bo my tutaj wszystkie wierzymy, że Ty i Żywa wystąpicie w bieli :-):tak:, zresztą nie odpuścimy Wam tego :-D:-D:rofl2::sorry2:, takie dziewczyny nie mogą się przecież marnować :no::-):-p.
Na pocieszenie ... ja wychodziłam za mąż w wieku dopiero :szok: 33 lat ... więc jakby co, to kupa czasu przed Wami na znalezienie tego "właściwego" :tak::tak:;-).
Xmama ... dobrze napisała :-) jeszcze przyjdzie ten dzień :tak:

Coyote ... piękne zdjęcia :-) i śliczna panna młoda :tak:, wyglądacie na takich szczęśliwych, aż się napatrzeć nie można ... super plenerowe zdjęcia i oczywiście czekamy na jeszcze :-D;-):tak:

Ostatnia edycja:
A tak właściwie to nie wiem czy jest do czego się spieszyć :confused: Zawsze można wypożyczyć sobie jakąś kieckę ślubną i iść do fotografa zrobić sobie sesję. A ominą was za to typowe problemy malżeńskie i użeranie się z facetem :dry: Tak, że Martucha i Żywa, zastanówcie się nad wychodzeniem za mąż ;-):-p

reklama
Do góry