reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

malina Jasiek wietrzy stopki :) duzy juz chlopczyk z niego - no ale on od poczatku maly nie byl :)
Moj smyk tez tak wciagal nogi ,ale on to dlatego,ze czesto je kulil tak jak w brzuszku u mamy , teraz juz coraz mniej tak kuli jak zabka choc jeszcze sie zdarza :)

ps.masala malutkiemu dziecku patrzy sie na kark tj. czy ma cieply, bo nozki i stopki to dziecko ma czesto chlodne ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
IMG_4949.jpgIMG_4972.jpg

2 zdjecie z dzisiejszego karmienia;-)

IMG_4913.jpgIMG_4910.jpg

ale fajne dzieciaczki az milo patrzec jak rosna:) moj tez sie tak w tych spioszkach chowa hihi :-)

pinka widze ze twoj tez sie tak w kulke zwija jak moj:) uwielbiam go wtedy ubierac jak ma raczki i nozki takie poskladane ze tak sie wyraze:)

a my bylismy na wazeniu dzisiaj i nasze kudlate malenstwo od urodzenia jak mial 3700 przytylo troszke teraz ma 4250:) hihi skad on tyle tyje to nie wiem dobrze ze dlugi jest bo ma 58 cm i nawet po nimtakiej wagi nie widac oprocz podwijnego podbrodka:)

wogole to szymonek zrobil mamie psikusa i jak mamusia go rozbierala do wazenia w osrodku to ja obsiusial po gatkach mi polecialo i wygladalo to jakby mi drugi raz wody poszly:-) az sie wszyscy ze mnie smiali wrrr:zawstydzona/y::-) dobrze ze tatus byl z nami to mamie do domu po nowe gacie skoczyl bo tak przez miasto z gaciami mokrymi w kroku isc to nie przystoi chiba hehe:-D...a jego wloski to furrore robily kazdy o nich gadal:) hmmm dziwne nie wiem skad on ich tyle ma ...juz mu sie na karku zawijaja:-D

buziaczku teraz to w torbie będziesz nosić nie tylko dla Szymonka ale i dla siebie ubrania na przebranie:-D to Ci łobuziak;-)

patiku nawet mi nie mow:) on taki cwaniak chyba bedzie bo najpierw mi palca pokazuje zebym dala mu spokuj a teraz na mnie leje :) a i jeszcze osr.al mnie dzisiaj wiec wydaje sie wdziecznym maluszkiem:):-):szok::baffled:

a tak wam jeszcze kilka foteczek wkleje jako ze sie nimi nie moge nacieszyc:)niektore w dniu urodzin a niektore dzisiejsze:)ale mam teraz luz jak moj maly sikacz spi caly wieczor:-)100_0761.jpg100_0750.jpg100_0773.jpg100_0734.jpg

reklama
dzieki:) fotki sama se pstrykam jak na mnie zasnie a te w dzinsach to mu tatus pstryknal bo tak mu sie synek spodobal:) pinus pstryknelabym ci sesje ale swansea za daleko:):( to se odpoczelam szymonek sie obudzil dobrej nocki papa!

Do góry