reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
Jako ze Małgorzata wczoraj nie chciała spac to zaliczyła sesje zdjeciowa
201103281938.jpg201103281962.jpg201103281918.jpg201103281946.jpg201103281931.jpg201103281952.jpg

tylko oglądam i podziwiam Wasze maleństwa więc teraz w końcu coś skrobnę
buziaczek czupryna Szymona jest obłędna:-D a te zdjęcie z paluszkiem to spontan synka? czy trochę mu pomogliście;-)? pięknie razem w Trójkę wyglądacie:tak:
co do kąpieli to jak Zosia nie jest głodna to nie płacze i jest spokojna...inaczej tez marudzi dlatego pilnuje tego zeby z pustym brzuszkiem jej nie myć
Pinka ale rosną Eryczkowi polika:tak: słodki jest:-) a królewna pięknie prezentuje się na spacerku:tak: widać podobieństwo już teraz, pewnie za 2 miesiące jak porównasz beda jeszcze bardziej do siebie podobni:-)
masala kochany aniołeczek z Amelki:-) a jaka modna w tej sukienusi
Bosa Stelka wie jak pozować zeby wyglądać na grzeczniutką gwiazdeczkę:-)
fifronka Elunia jest po prostu cudna:tak:
malinaa Twój Jasiek to wymiata:-D te butki są ekstra:-)
ruda Maksiu slodki siłacz:-) Bartuś wygląda na dumnego braciszka - opieka nad bratem to powazna sprawa;-)
hars kochany Ruby a jaki ma śliczny okragły nosek:tak:
ola Małgosia ma już piękne błękitne oczka - super:-)

Śliczne dzieciaczki! słodziaki kochane :)

A tu moja Gabi, skończony miesiąc :-) i już 4kg wagi :-D
Prywatna rozmowa z misiem :-D

DSC02040.jpgDSC02042.jpgDSC02043.jpgDSC02044.jpgDSC02041.jpg
pencil.png

OLUS - ale masz fajna core a jaka rozowa krolwena z niej hihi ps.cos w tej wczorajszej nocy musialo byc bo nam szymonek tez nie chcial spac:dry::no::sorry::shocked2: 2 i pol godziny cos tam sobie opowiadal w lozeczku po swojemu bo on ma taki smieszny swoj jezyk tylko gadaa ehehe ahaha:):-):-):-):-Da w przerwal kwekal bo na rece chcial...swoja droga to ciekawe co ten jego jezyk bogaty w slowa ma na mysli:-p

PATICZKU - to zdjecie z paluszkiem to tatus uchwycil-jeszcze mnie zawolal zebym mu uwierzyla ze maly tak sam zapozowal :-)- jak teraz takie sztuczki pokazuje to cobedzie potem:-D:-D:confused::sorry:

laski wszystkie te dzieciaczki sa po prostu miod malina!!!!!!!!!uwielbiam je ogladac - napatrzec sie nie da:)

Patik na fotce wyszły takie niebieskie a tak na zywo to ma albo niebieskie albo bardzo ciemno szare,to po tacie taki kameleon bo on ma w zaleznosci od swiatła szare,błekitne a czasem nawet zielonkawe;)ja cały czas mam nadzieje ze bedzie miała ciemne brazowe po mnie;)
Pinka fleszem po oczach dostała to oczy zamkneła;) a wtedy akurat nie spała:)
Masala bo ona jest spokojna,na szczescie;)
Buziak to było wczoraj po południu tak po 16 ze dwie godziny nie spała a w nocy nie mamy jeszcze problemow ze spaniem;)

reklama
Do góry