reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

Dzięki Buziaczku :D Superaśny ten maluszek ;)

Jasiek wstał, zaczęłam przebierać mu pampka, już smarowałam mu wylocik a tu chluuuup wprost na maminą rączkę ;) Pierwsza kupka na rękę zaliczona :D Potem mama nakarmiła i teraz Jaś bawi się z tatą, a ja zgrywam zdjęcia :)

haha - ja dziś w nocy miałam to samo - już nasmarowana pupinka a tu najpierw siuuuur a potem bąk i z bąkiem kupa wprost na na moją pidżamę i ręcę :-D:-D:-D

reklama
To ja się przyłączam do obsra**mamusiek...z tym ze ja musialam obudzić eMka do pomocy o 3 w nocy bo nie byłam w stanie nic zrobić bo ręka cała w kupie- kupa na pupie i ani rusz w żadna stronę!!:):) A siuku w trakcie przebierania to standard:) :-D

Moja Gwiazda jak wyszliśmy ze szpitala miała 2670g, dzień później (czwartek) u pediatry miała 2800g a już we wtorek miała 3020g :) także ładnie rośnie na maminym cycu :tak: cukiereczek kochany
Clipboard01.jpg
Malinka - hehe się uśmiałam, moja ostatnio tak potraktowała tatusia, ławe i trochę dywanu, jak w nocy ją przebieraliśmy, no już końcówka była, a tu nagle siku, a za chwile wielki bąk i kupsko, wyleciało jak z armaty :-) tatuś był cały brudny w kupci hehehe

Czy wasze maluchy też najchętniej sikają i walą kupska jak tylko zdejmie się pampersa? hehe :-)

Hahahaha to sobie z nas jaja robią te nasze Pchełki :D
Jasiek uwielbia w suchą nową pieluszkę najlepiej przy ostatnim guziku ubranka :D

Wczoraj Jasiowi stuknęly 2 tygodnie, więc zmobilizowałam się w końcu do zgrania fotek :) Proszę bardzo:

Pierwsze minutki życia naszego Słoneczka:
Zobacz załącznik 335412

I pierwsze chwile już w wózku:

Zobacz załącznik 335413

Pierwsza kąpiel:

Zobacz załącznik 335414

Pierwszy tydzień:

Zobacz załącznik 335417 Zobacz załącznik 335416 Zobacz załącznik 335415

Drugi tydzień - Jasiek rosnie jak na drożdzach:

Zobacz załącznik 335418 Zobacz załącznik 335419 Zobacz załącznik 335420

to i ja sie dolanczam do klubu jak narazie obsikanych heheeh:tak: czasami mam tak ze zanim małego wykompie to pół kosza ciuszków i pieluch obsikanych mam:-D:-)

super wam maluszki rosną nasz ma dzis 3700 czyli waga urodzeniowa po 6 dniach prawie pobita:-D:tak: ale nie dziwie sie jak on ciagle je.................

malinka- hehe fajne te twoje " malenstwo" on dla nnie wyglada jak kilku miesieczny chlopaczek. Slodkie ma niedrapki- i wyglada jakby juz z fotelika wyrastal :) hehe do tego slodkie policzki jak u chomika- fajowy jest

dokładnie tak samo o tym foteliku pomyślałam jak tulipek :-D Jasio prze uroczyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
Z resztą wszystkie te nasze dzidziusie cudne!

reklama
A tu nasza sesja :-) niestety jeszcze ze szpitala, ale ładnemu we wszystkim ładnie ;-)

Załączniki

• Zdjęcie0113.jpg
    Zdjęcie0113.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 145
  • Zdjęcie0118.jpg
    Zdjęcie0118.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 134
  • Zdjęcie0110.jpg
    Zdjęcie0110.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 116
  • Zdjęcie0114.jpg
    Zdjęcie0114.jpg