reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

moje Myszki w spacerówce:)...i na kołderce:)
P1120863.jpgP1120905.jpg

reklama
Trochę mnie nie było i mam zaległości ...
Koncia ... śliczny jest Twój Maksio, będą się dziewczyny uganiały
Zuza ... ale słodka kuleczka ... a na foto w wózeczku jaka poważna
Kajtusza ... wiedze że Natalka też zaliczyła ogródkowy hamaczek :)
patris ... ale Kacperek sobie ładnie śpi ... wygląda na grzecznego chłopczyka
Kasia ... nowa fryzurka? elegancko
Pinka ... ciekawe czym jeszcze zadziwi Cię Twój akrobata
madziulka ... foto z ząbkami mega ... ślicznie sobie siedzi
julia ... relaksik na leżaczku i od razu widać uśmiech
wierka ... elegancik z Twojego synka!
Milu ... slodkie dziewczynki ... i fajnie im w spacerówce

No i trochę nas ...
reklama MCD ... DSC00026.jpg Szpinaczek ... Zdjęcie1120.jpg
Leżaczek ... Zdjęcie1212.jpgRóżowa dama ... 20110810154.jpg
Mój delfinek ...DSCF0305.jpg
Rozmarzona ... DSCF0788.jpg Popołudniowy relax ... DSCF0539.jpg

Załączniki

• Zdjęcie1214.jpg
    Zdjęcie1214.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 66
  • 20110805138.jpg
    20110805138.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 83
  • DSCF0886.jpg
    DSCF0886.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
Agii no faktycznie kopia tatusia :) ale oczka twoje :)
Milutek słodkie te twoje dziewczynki , tak sam zasypia w trakcie zabawy i dlatego ciągle z czymś śpi w rączkach ;)
Lokata Córcia prześliczna , zdjęcie z delfinkiem przecudne , ja też chce taką córeczkę :) Tak Kacperek jest wyjątkowo grzecznym dzieckiem jak na razie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry