reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
Pinka-Eric to prawdziwy chłopak, musi rozrabiać:-)
Julia- słodkie maleństwo:-)
Madziulka- to nasze chłopaki sobie tak samo siedzą i tak samo się ślinią tyle, że u Jaśka takich pięknych zębów brak!:-D

magdzior jaki słodki ten Twój wstydnis ;-)
kasiulka Zosi dałabym więcej jak 6mcy,śliczna niunia
spring podobało mi się to zdjęcie Ani z liściem na głowie:-D zresztą na każdym ślicznie wygląda:tak:
koncia jaki Maks ciekawy świata:happy: jak fajnie na te zwierzątka zaglądał:-)
zuza twoja Zuzanka urocza jak mamusia:tak:
katjusza cudne zdjęcie Natalki w hamaku:-)
patris ślicznego masz synusia i te jego piękne oczka ach ach:happy:
kasia rośnie Zosiaczek jak na drożdżach:tak:
pinka hahahaha nie mogę,jak on to zrobił???:-D mój w bujaczku sam siedzi ale dolnych drutów jeszcze nie wyczaił :-D
madziulka jakie śliczne ząbki:-) cały zresztą Olaf sliczny
julia no proszę jak sobie ładnie Dominik leży:-)

a tutaj mój Jamie w ogródku DSC_1154.jpg a tutaj idziemy w gościjamie.jpg a tu się bujam DSC_1160.jpg

reklama
czemu zazdroscisz ze z psem??:) ja musze cos poradzic z nim wlasnie bo siersci jest [elno maly mial dzisiaj cala raczke w siersci a do weterynarza sie wybieram ale czasu brak ;/

Do góry