reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
lokata śliczna ta Twoja córeczka:-) I jak pięknie trzyma główkę :tak:

Pabella Gabrysia wygląda jak dziewczynka tylko wózek masz granatowy i to dlatego wszyscy się tak mylą;-) Wiem coś w tym temacie, bo ja też mam niebieski wózek
Dziewczyny ale się zgrałyście z tymi samymi body I love dad :-) Dla odmiany Ania ma czapeczkę z takim napisem :happy:

Lokata jaka rozowa panienka:-D
Pabella e ja tam widze ze to dziewuszka,sliczna zreszta;-)

''Małgoska mowia mi'':-D
pierwszy obiadek
008.jpg
tak sie wystroiłam na wizyte dziadzia
035.jpg
moj lezaczek jest nie tylko moj;)
016.jpg
mała dama
005.jpg
takiego mam krokodyla
201106162546.jpg
po brykanku w wannie
012.jpg
portret z ''braciszkiem'';)
010.jpg

Ostatnia edycja:
lokata śliczne zdjęcia,a ten błękit w oczach Malwinki-cudo
pabella fajny ten Twój synek:tak: żartuję oczywiście:-D i nie przejmuj się ze ludzie się mylą,ja tez często słyszę ze Jamie to dziewczynka
ola Małgosia chyba będzie wysoka:happy: czy Ty albo twój m przypadkiem nie jesteście wysocy??

reklama
Do góry