łohohoho ale mam do nadrabiania...
Ankzoc Majka jest prześliczna, jakbym nie wiedziała jaki z niej szogun to pomyślałabym ,że aniołeczek nie dziecko
Martalis Xavko podobny do Ciebie...słodki. Wygląda na niektórych zdjęciach jak dziewczyneczka taką ma delikatną urodę . Oj mama szykuj się bo pewnie będziesz laski odganiać spod okna
Roxy, Mmatysia, Marzena, AgA świetne zdjęcia ze spotkania...ja już myślę o tym by organizować następne ;-)
Roxy Nadia obłędna w rurkach i trampkach ,ja mam dla Damisia trampki ale są jeszcze ciut za duże ;-)
Mmatysia Fifiś to miał dobrze w takim doborowym kobiecym towarzystwie :-)
MamaNiki...nie przejmuj się ja też nie mam zdjęć jak Damiś dmucha...były 4 aparaty i jakoś nikt nie złapał tej chwili
fajne fotki...szczególnie druga
( Tsarina padłam )
aha...fryzura super...lepiej wyglądasz teraz właśnie a takim pazurem .
Mnie korci by zaszaleć z włosami ale Moniq mnie udusi jak pozbędę się mojej grzywki
Aguś Jagoda fajnie wyglada w tej chustce...ja bym jej zakładała nawet jakby nie miała chorego gardziołka :-)
ale Ty mamuśka przyćmiłas swoja córę...wyglądasz super..szczuplizno :-)
Tylko przyjedź a będziemy się lansować wylaszczone ( Moniq to tez do Ciebie
) po mym ogrodzie
bo ja na plażę się nie odważę :-)
Monika ale masz fajnych chłopaków w domu....rozbrajacze mamusi co? :-)
A Ty moja droga wygladasz bardzo ładnie...powinnaś częściej pokazywać nam siebie
Roxy...Nadia wyglądała przepięknie...ta czapeczka wow ! Cudo
Tortu tez by mi było szkoda kroić...super był ;-)
Kasica Roksanka wygląda na bardzo zadowoloną ...słodka dziewuszka :-) Fajnie ze roczek się udał. Do twarzy Ci w tej krótszej fryzurce
Rodzinna fotka świetna ;-)
A co do drugich fotek...to napiszę tak
a ja myślałam ze Damiś jest wiercipiętką....ale przy Roksanie się chowa
Okruszku Tymek jest boski :-) ależ to będzie przystojniak ... ojjj nie zazdroszczę...
zdjęcie z kwiatuszkiem cudowne...ale najbardziej podoba mi się to gdzie jesteście razem. Po prostu emanuje szczęściem ...
Mmatysia ogródkowe zdjęcia super...ale macie tam ładnie
Fifiś obłędny, jak zwykle. Mały rozbrajacz :-)
a to trochę nas...ze spaceru z roczku...taki miks ;-)