reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Kasica-Sanka to widze ma ciekawe pomysły,żywe sreberko macie w domku:tak::tak::tak:
Moja Nicol też ma ciekawe pomysły ,ale sama nigdzie nie wchodzi bo nieśpieszno jej do chodzenia ,od 3dni dopiero zaczęła sama wstawać,bardzo mnie to cieszy bo to już bliżej do chodzenia:-):tak:

Okruszku-świetne fotki ,sama energia i radosć od was bije:-)tak trzymać:-)

reklama
to teraz Ciocia Aga się pozachwyca:-D:

Kasico - piękną imprezkę zorganizowałaś - widać, że Sanka była mega zachwycona. Ostatnia fotka jest cudna.. bo rodzinna, ale mi się podoba też 7:tak::-).

A co do fotek Agentki-Sanki... o matko... :szok:Ty to masz nerwy... Toż to Ci wszędzie wejdzie... Hmmm.... a może by tak zainwestować w jakąś szkółkę cyrkową?? Dryg już ma;-):-D

Okruszku - Marychna dobrze napisała - fotki piękne jak zawsze... niby za każdym razem coś innego... ale też ciągle jest w nich coś z magii... Zgodzę się, że fotka nr 2 jest słodziuchna... ale mnie też ujął Tymek w mleczykach, no i jego cudny ząbkowy buziak:-)

No i teraz Kochana... klapsior na goły tyłek (niech Ci M wymierzy;-)) - co to za pomysł, że nam się narzucasz?????????!!!!!!!!!!!!:shocked2: :dry::confused:
Kochana - za każdym razem jest nam niezmiernie miło, że się u nas pojawiasz, napiszesz mądre, ciepłe słowa, a Wasze fotki to już w ogóle... " cud, miód i malina" (~by Kasica;-)):tak::-):-):-)
Na BB były różne momenty... ale naprawdę każda z nas ogromnie Cie szanuje i ceni sobie Twoje słowa (a to było zaproszenie na otwarty:happy2:)

ankzoc, Maja ma obłędna oczyska, idzie się w nich utopić :sorry2::cool2: a rzęsy to chyba zachodzą jej na czoło :-D

martalis, czasem jak się rozpędzę to myślę że twój Xavcio to dziewczynka, bo ma takie fajne długie podkręcające się włoski ;-) a jak się rowerek sprawuje, zadowolona?

mamo Niki
, hihi ale się uśmiałam z tych buziek ;-) aż mi twoją Nicol przesłoniły :zawstydzona/y: ale pomysł bardzo dobry, masz rację - nie każdy może sobie życzyć by bez jego zgody zamieszczać fotki na publicznym forum :no: Nicol widać że jest bardzo towarzyska :tak:
odważną masz fryzurkę (ja jestem za leniwa na codzienne układanie włosów:zawstydzona/y:), bardzo ci ona pasuje:tak: Nici wygląda prześmiesznie w swojej nowej "karocy":-D

Roxy, twoja Nadia taka długaaa się wydaje :szok: ma takie długie nogi :tak: ile ona ma wzrostu? Zdjęcie "czwóreczki" rewelacja :tak: piękna pamiątka :tak:
Nadia pięknie wyglądała podczas swego roczku, normalnie gdybym nie wiedziała że to roczek to pomyślałabym że to chrzciny ;-) czapeczka bardzo jej pasuje, twarzowa :tak: jeszcze raz powiem - śliczna Nadusia :tak:

Mamomatysia, świetne fotki - widać że Filipek polubił towarzystwo majówek :-)

Aga, wow jaki wy tam macie świetny plac zabaw :tak: no i powiem jeszcze raz - podziwiam że Jaga nie je piasku z piaskownicy :blink::-)zdjęcie z kwiatuszkiem p-r-z-e-p-i-ę-k-n-e :tak::tak:

Monika, Tomek w tych ogrodniczkach wygląda słodko :happy2: (lubię tak ubrane dzieci :tak:). Już chyba pisałam (na otwartym zdaje się) że Mikołaj podobny do eMa :tak: a ja mam tylko jedno pytanie takie malusie...:zawstydzona/y: co u Ciebie w domku robi wózek dla lalek? ;-):-) czyżby jakieś plany? ;-):tak::tak: ogródek rewelka, masz chyba ręcę pełne roboty cooo? :sorry2: ja lubię sobie pogrzebać przy rabatkach...bardzo mi tego brakuje tutaj :-:)-(

Kasica, Roksanka to taki spokojny aniołeczek.. buźka uśmiechnięta, pogodna, taki spokój od niej bije :tak: achh i te jej kiteczki :-):-)
gratuluje podjęcia decyzji o kolejnym dzieciaczku... to co teraz chłopczyk - do parki? ;-):-)
:szok::szok:jak ona wlazła na tą ławę?? :szok::szok: niezła jest :sorry2::sorry2: ta to dopiero szogunka jest ;-) jak pomyślę że takie "kwiatki" też mnie czekają to chyba zawczasu kupię z 10m sznura i spętam gada jednego :cool::-D:-D

Okruszku, piękne fotki, daj jeszcze :sorry2::tak::tak: Tymonek ma chyba twoje oczka, co? (pytam bo chyba nie miałam okazji widzieć oczu twojej połówki:dry:), druga fotka śliczna, ale mi również podoba się trzecia fotka :tak: (piękne kolorki)

Okruszku cudowne,"magiczne" zdjęcia.Drugie zgadza się w 100% z twoim opisem pod avatarem(bardzo szczęśliwa mama:-))
Kasico zdolna mała bestia z twojej córci.Aż mi ciary po plecach przeszły.Filip tez sie wspina ale nie tak:szok::szok::szok:.
Wrzucam parę dzisiejszych wreszcie wiosennych fotek
IMGP8340 [MiniFoto].jpgIMGP8412 [MiniFoto].jpgIMGP8302 [MiniFoto].jpgIMGP8469 [MiniFoto].jpgIMGP8460 [MiniFoto].jpg
pencil.png

Dziewczynki to jest modelka jak nic ;-) Czasem istne urwanie głowy z nią mam

Aga nad tą szkółką to będzie trzeba pomyśleć

Barmanko prosto! ;-) Na fotel a z niego na ławę

mamatysia ekstra te wiosenne fotki ;-)

U nas dziś w słoneczku w południe 40 stopni :szok: ale był też grad z nieba:eek: A tak się Sanka dziś prezentowała:

SL273010.jpg

Florencja nie ma problemu ;-) tyle nas tu jest, że czasem myślisz o kimś a napisze się o innym...:-)
Barmanko tak... Tymek ma oczka po mnie, bo ma ciemne, i ciemną oprawę, i ciemną karnację :tak:, a mój M ma niebieskie i oprawę ciemno-blond...ale rysy twarzy ma mojego M, ze zdjęć z dzieciństwa są bardzo podobni do siebie :-D
Kasica ależ Roksana ma super....
Mamamatysia ach jak pachnie wiosną u Was :-D super ogródeczek... marzenie :sorry2:

łohohoho ale mam do nadrabiania...

Ankzoc Majka jest prześliczna, jakbym nie wiedziała jaki z niej szogun to pomyślałabym ,że aniołeczek nie dziecko :-D

Martalis Xavko podobny do Ciebie...słodki. Wygląda na niektórych zdjęciach jak dziewczyneczka taką ma delikatną urodę . Oj mama szykuj się bo pewnie będziesz laski odganiać spod okna :-D

Roxy, Mmatysia, Marzena, AgA świetne zdjęcia ze spotkania...ja już myślę o tym by organizować następne ;-)
Roxy Nadia obłędna w rurkach i trampkach ,ja mam dla Damisia trampki ale są jeszcze ciut za duże ;-)
Mmatysia Fifiś to miał dobrze w takim doborowym kobiecym towarzystwie :-)

MamaNiki...nie przejmuj się ja też nie mam zdjęć jak Damiś dmucha...były 4 aparaty i jakoś nikt nie złapał tej chwili :-p
fajne fotki...szczególnie druga :-D ( Tsarina padłam )
aha...fryzura super...lepiej wyglądasz teraz właśnie a takim pazurem .
Mnie korci by zaszaleć z włosami ale Moniq mnie udusi jak pozbędę się mojej grzywki :-p

Aguś Jagoda fajnie wyglada w tej chustce...ja bym jej zakładała nawet jakby nie miała chorego gardziołka :-)
ale Ty mamuśka przyćmiłas swoja córę...wyglądasz super..szczuplizno :-)
Tylko przyjedź a będziemy się lansować wylaszczone ( Moniq to tez do Ciebie :-p) po mym ogrodzie :-D:-D:-D
bo ja na plażę się nie odważę :-)

Monika ale masz fajnych chłopaków w domu....rozbrajacze mamusi co? :-)
A Ty moja droga wygladasz bardzo ładnie...powinnaś częściej pokazywać nam siebie :tak:

Roxy...Nadia wyglądała przepięknie...ta czapeczka wow ! Cudo :tak:
Tortu tez by mi było szkoda kroić...super był ;-)

Kasica Roksanka wygląda na bardzo zadowoloną ...słodka dziewuszka :-) Fajnie ze roczek się udał. Do twarzy Ci w tej krótszej fryzurce :tak:
Rodzinna fotka świetna ;-)
A co do drugich fotek...to napiszę tak :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a ja myślałam ze Damiś jest wiercipiętką....ale przy Roksanie się chowa

Okruszku Tymek jest boski :-) ależ to będzie przystojniak ... ojjj nie zazdroszczę...
zdjęcie z kwiatuszkiem cudowne...ale najbardziej podoba mi się to gdzie jesteście razem. Po prostu emanuje szczęściem ...:sorry2:

Mmatysia ogródkowe zdjęcia super...ale macie tam ładnie :sorry2:
Fifiś obłędny, jak zwykle. Mały rozbrajacz :-)

a to trochę nas...ze spaceru z roczku...taki miks ;-)

Załączniki

• kkk 028.jpg
    kkk 028.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 121
  • kkk 014.jpg
    kkk 014.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 117
  • kkk 035.jpg
    kkk 035.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 125
  • kkk 010.jpg
    kkk 010.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 134
  • kkk 044.jpg
    kkk 044.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 130
  • kkk 030.jpg
    kkk 030.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 126
  • kkk 008.jpg
    kkk 008.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 135
  • kkk 049.jpg
    kkk 049.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 138
reklama
kasiula Julka jest urocza i już umie odmawiać różaniec zdolniacha :-D

confi laska jak zwykle:tak:,piękne zdięcie na którym trzymasz Damianka 5fotka widać,że jazda na rowerku pasuje chłopczyczkowi:tak:

Do góry