reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Dziekujemy Wszystkim cioteczkom za miłe słowa:-)
Muszę napisać że nawet anielski strój mojego dziecka nie pomógł....zachowanie nieadekwatne do stroju i sytuacji:baffled::-D;-)

Mama Niki...ja też długo szukałam czapeczki....aż w końcu znalazłam w coccodrillo (właśnie tą) a jakie były do niej sukienki i bolerka takie typowo na Roczek-cudne:tak:
Ale myśmy już sukienusie miały.

Monia,Marzena...nie mogę jesteście niesamowite:):):)
Szkoda że tak daleko macie do siebie,byłoby łatwiej Sławkowi;)

Ostatnia edycja:
No i jak zwykle mój pośpiech!!!sorki dziewczyny,no to podprowadziłam dzieci innej mamie:-Dale walnełam gafe:zawstydzona/y:nie no ja to jestem numer:-D:-D:-DNo i znowu się zemnie nabijacie:zawstydzona/y:miałam Monika na myśli:tak:.
Roxy-u mnie niestety nie ma tego sklepu:no:ale moja znajoma klientka,zrobi mi takie 2 na szydełku wzamian za strzyżenie:tak:mam nadzieje że czapeczki wyjdą ok:-)

Ostatnia edycja:
Wszystkie dzieci cudne :tak::tak: pojedynczo postaram sie nad robić rano teraz to padam wrzucę wam tylko fotki z przyjęć roczkowych, część widziała już na nk dziękuje za komentarze

SL272949.JPG SL272832.jpg SL272921.JPG SL272936.JPG SL272941.JPG SL272927.jpg SL272831.jpg SL272888.JPG SL272920.jpg SL272853.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
ankzoc Mai sesja w plenerze super

martalis Xavko na zmywarce powalający, a to na trawce słodziutkie

mama Niki ale 'pazur' masz na głowie, podobają mi się takie cięcia tylko mi nie pasują Ato drugie zdjęcie Niki cudne

Aga Jagoda z mleczem rozbraja

Moni powtórzę to co już było pisane tutaj Masz przystojniaków A Ty wcale źle nie wyglądasz

Roxy Nadusia pięknie wyglądała, no po prostu aniołek

Do góry