reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Dziekujemy Wszystkim cioteczkom za miłe słowa:-)
Muszę napisać że nawet anielski strój mojego dziecka nie pomógł....zachowanie nieadekwatne do stroju i sytuacji:baffled::-D;-)

Mama Niki...ja też długo szukałam czapeczki....aż w końcu znalazłam w coccodrillo (właśnie tą) a jakie były do niej sukienki i bolerka takie typowo na Roczek-cudne:tak:
Ale myśmy już sukienusie miały.

Monia,Marzena...nie mogę jesteście niesamowite:):):)
Szkoda że tak daleko macie do siebie,byłoby łatwiej Sławkowi;)

Ostatnia edycja:
No i jak zwykle mój pośpiech!!!sorki dziewczyny,no to podprowadziłam dzieci innej mamie:-Dale walnełam gafe:zawstydzona/y:nie no ja to jestem numer:-D:-D:-DNo i znowu się zemnie nabijacie:zawstydzona/y:miałam Monika na myśli:tak:.
Roxy-u mnie niestety nie ma tego sklepu:no:ale moja znajoma klientka,zrobi mi takie 2 na szydełku wzamian za strzyżenie:tak:mam nadzieje że czapeczki wyjdą ok:-)

Ostatnia edycja:
Wszystkie dzieci cudne :tak::tak: pojedynczo postaram sie nad robić rano teraz to padam wrzucę wam tylko fotki z przyjęć roczkowych, część widziała już na nk dziękuje za komentarze

SL272949.JPG SL272832.jpg SL272921.JPG SL272936.JPG SL272941.JPG SL272927.jpg SL272831.jpg SL272888.JPG SL272920.jpg SL272853.JPG

Ostatnia edycja:
reklama
ankzoc Mai sesja w plenerze super

martalis Xavko na zmywarce powalający, a to na trawce słodziutkie

mama Niki ale 'pazur' masz na głowie, podobają mi się takie cięcia tylko mi nie pasują Ato drugie zdjęcie Niki cudne

Aga Jagoda z mleczem rozbraja

Moni powtórzę to co już było pisane tutaj Masz przystojniaków A Ty wcale źle nie wyglądasz

Roxy Nadusia pięknie wyglądała, no po prostu aniołek

Do góry