reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Florencja kilka dni temu pytałam na głównym o te czerwone policzki, podejrzewałam jakąś alergię, ale żeby skaza w 6 miesięcy??:szok: byliśmy u trzech pediatrów i zaden nawet nie wspomniał o skazie. Przy tym policzki czerwone ma tylko wieczorem. Zresztą dzisiaj idziemy do lekarza, także się popytam

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa:-):tak:

Confi - Damiś jako blondynka wymiata!!:-D
Patik - Hania jest śliczną dziewczynka, a jaki uśmiech;-)
m&m's - Maja z chmurką - ŚWIETNE!! i ogólnie fajne zdjątka i piękna modelka:tak:
Ankzoc - cudne zdjęcia (2 najlepsze) prosimy o więcej:-)
Jolu - słodkie dziewuszki, jak zawsze zresztą:tak:
Nini - Julian mały przystojniak, ostatnie zdjęcie słodkie;-)

pare dni tu nie zagladalam i jakie sliczne foteczki ,juz nieweim co mialam do kazdej napisac ale poprostu przeslicznie! wygladaja te nasze majowe dzieciaki,rosna jak na drozdzach,pomalu siadaja.
dzieci do wycalowania takie slodziutkie!!! a co do blizniaczek to ja juz widze roznice mala ,jednak sa inne.

No i jesteśmy po pierwszej marcheweczce. Było ... śmiesznie. Nie przewidziałam dodatkowych atrakcji - typu łapka za każdym razem w łyżeczce, trutanie ustami pełnymi marchewki itd. Umorusanego buziala nie było, bo jak zaczynało jej coś się z ust wydobywać zgarniałam łyżeczką z powrotem.
Udało mi się pozbyć marchewki ze śliniaczka sposobem babcinym - pod strumień zimnej wody i szczoteczka. Zeszła od razu :tak:

Załączniki

• IMG_3152.jpg
    IMG_3152.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_3153.jpg
    IMG_3153.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_3158.jpg
    IMG_3158.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_3166.jpg
    IMG_3166.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_3167.jpg
    IMG_3167.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_3170.jpg
    IMG_3170.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_3175.jpg
    IMG_3175.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 88
  • IMG_3164.jpg
    IMG_3164.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 82
Moniqsanniesamowite sa zdjecia , piekna masz coreczke, moj macius ze mna ogladal zdjecia i powiedzial " no fajna ta roza(pomylil sie zamias lilianka) tylko szkoda ze jest taka mloda kobieta:-) ale tak to fajna jest:-)

Moniqsan-O tym,że Lilianka jest sliczna juz wiesz:-).Ale zdjęcia po prostu piękne.Minki malutkiej-zabójcze,powinniście je oprawić i powiesić na ścianie:-)3,4,5,6,7,8 (zwłaszcza 7,8) mnie "rozwaliły":-D:-D:-D

moniqsan- cudna ta twoja malutka:)

dziewczynki czy to cos powaznego maly juz 2 kupe w tym tygodniu ma zielona.. o czym to swiadcyz???

moniqsan - boskie sa te foteczki:-):-):-)!!! Pelen sukces (a tak sie martwilaś)!!!

tikanis - widziałam już twoje pytanie na głównym - niestety nie znam na nie odpowiedzi:-(

reklama
Do góry