reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

dziękujemy z Hanusią za miłe słowa:-)
moniqsan
fotki super, w sam raz do kroniki:tak: a zaczęłaś już ją robić? Lilianka nawet ubrana pod kolor marchewkowego obiadku;-)

reklama
moniqsan- swietne fotki, Lilianka miała pewnie niezłą zabawę, świetne minki, no i na próżno się martwiłaś tym pierwszym posiłkiem:-)

Fajne jesteście :happy::happy::happy:
Dzięki za te wszystkie miłe słowa

ewka, patik, anetka, jola, agakm, tikanis, mamomatysia, ela - MUAAA :-)

Lilijce oczywiście na początku marcheweczka bardzo smakowała. Zobaczymy co będzie za kilka dni :sorry: Tata stał w gotowości z aparatem i napstrykał mnóstwo fotek, stąd mogłam coś w miarę fajnego wybrać. Chwalicie zdjęcia, miło mi, ale wiecie co? Jak zobaczyłam je po przeniesieniu do kompa to się popłakałam -autentycznie :unsure: Mąż nie używał lampy, w domu było za ciemno (mimo włączonych wszystkich świateł) i zdjęcia wyszły po prostu mało ostre. A tak chciałam fajne zdjątka z pierwszego karmienia :crazy: No ale ... dobrze że Wam się podoba (bo miauczałam już mężowi - "a dziewczyny to miały fajne..." :zawstydzona/y:)
A w tle oczywiście stała kamera na statywie :laugh2: Także wiecie - full wypas :rofl2::-D:laugh2:

ale stron do nadrobienia :szok: uuuu już się biore za komentowanie ;-)

malgoss, hihi ledwo co dziecie widać w tym kombinezonie, ale zima będzie wam nie straszna ;-)

mamstud, jejka jaka Gaba jest silna w łapkach!! tak pieknie sie podnosi. szok normalnie:tak:

confi, no nieźle Damiś sie posuwa na przód :shocked2: spruciul jeden:tak:

anetka, córcia ma fajne wyraźne oczka:-)

monika, Tomuś ma extra blekitne oczka ;-) jak on biednie wygląda w tym śpiworku :rofl2:

aneteczka, piękne są te ostatnie foteczki w tej zielonej bluzie z kapturem :tak:

k.m. ale synek ma śmieszna minkę na tej drugiej fotce :laugh2: no i ta jego grzyweczka :laugh2::laugh2:

tsarina, Prezes wymiata :cool2:

ewka, rety koguta, ale ty masz łśicznego synka !! :tak::-):-) pięknie kolorystycznie wyszła ta fotka w wanience ;-)

florencja, śliczna rodzinka :tak: najstarsza córcia to chyba wypisz-wymaluj cała ty, co? ;-)

tikanis, ty to chyba kochasz czarno-białe zdjęcia co? :sorry::happy: super, jak zawsze :happy:

moniqsan, a dlaczegóż to córcia na komputerku na forum nie siedzi jak mamusia? ;-):rofl2: piękne spineczki ma....

isablea, córcia wygląda uroczo, chyba żadne inne majowe dziecko nie ma takiej urody jak Mia :tak:

confi, normalnie wymiękkłam jak zobaczyłam Damisia z ogonkiem :-D:rofl2: bombowe zdjęcie:cool2:

ankzoc, córcia boska, taka typowo dziewczyńska :sorry:

Aga hahahahaha, daj nam więcej takich fotek - rewelacja :-D:-D

k.m. bardzo fajne zdjęcia ze spacerku:tak:

kasia, twoje dziecko już samo siedzi takładnie?? jestem pod wrażeniem....:eek:

jola, aż mi się łezka w oku zakręciła jak oglądam twoje fotki.... one się tak pięknie bawią ze sobą... najlepsze przyjaciółki normalnie...
ale aż nie chce się ciebie pytać ile ty na zabawki wydajesz :eek::eek: wszystko razy 2 :confused2: a co to jest to niebieskie w czym one siedzą, fotka nr 5?

confi, pięknej córki sie dorobiłaś :-D a wiesz co... jak patrzę na twojego faceta to.... nie wiem dlaczego ale... od razu mi się z diabłem kojarzy :eek::eek::rofl2: sorki:sorry:... ale nie wiem dlaczego tak :sorry: może przez tą brudkę ;-)

patik, śliczna Hania, zwłaszcza to ostatnie zdjęcie ma swój fajny klimat ;-)

m&m, wow ile wy macie zabawek :szok::szok: Maja śliczna, cudnie wygląda w tym bodziaku :tak: wygląda na dużą dziewczynke :tak:

ankzoc, do twarzy córciu w tym kolorku stroju, bardzo ładnie :tak:

jola, foeczki z dużej wanny pozostaną dla was usper pamiątką :tak::-) a czapusia bardzo twarzowa;-)

nina, najbardziej podoba mi się fotka gdzie synkl zagląda tacie w zęby :rofl2::rofl2: genialne :-D

moniqsan, super zdjęcia. widac że marchewka smakowała :-) Lilianka ma śliczny śliniaczek :tak: podoba mi się :tak:

Barmanko...dziekujemy...:-):-):-):-)...teraz to teraz ale mam nadzieje ze dziewczyny beda najlepszymi przyjaciolkami jak juz beda wieksze.....

a zabawki kupuje w pojedynczych egzemplarzach.....:eek::sorry:....ale za to wiecej ....:rofl2:....

a ta foteczka o ktora pytasz to dziewczyny na niej siedza w wanience.....:-D:-D:-D:-D

MONIQSAN-nato wychodzi ze to ty jedna karmilas do 6 msca ino piersia,fajnie LILIANKA wyglada na tych fotkach.

po dzisiejszej marchewce obawiam się, że będzie kolejne 6 miesięcy :-D:-D:-D:rolleyes2:
Nie wiem skąd ona to wie, ale po każdej próbie zostawienia zawartości łyżeczki w buziolu (a łatwe to nie było), Lilijka mówiła piękne; Be :laugh2::rofl2:

reklama
Obiecałam poprawę, oto najnowsza Iza Mirka:

Załączniki

• DSC00222.JPG
    DSC00222.JPG
    14,7 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC00205.JPG
    DSC00205.JPG
    13,1 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC00241.JPG
    DSC00241.JPG
    15,7 KB · Wyświetleń: 78