reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Florencja kilka dni temu pytałam na głównym o te czerwone policzki, podejrzewałam jakąś alergię, ale żeby skaza w 6 miesięcy??:szok: byliśmy u trzech pediatrów i zaden nawet nie wspomniał o skazie. Przy tym policzki czerwone ma tylko wieczorem. Zresztą dzisiaj idziemy do lekarza, także się popytam

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa:-):tak:

Confi - Damiś jako blondynka wymiata!!:-D
Patik - Hania jest śliczną dziewczynka, a jaki uśmiech;-)
m&m's - Maja z chmurką - ŚWIETNE!! i ogólnie fajne zdjątka i piękna modelka:tak:
Ankzoc - cudne zdjęcia (2 najlepsze) prosimy o więcej:-)
Jolu - słodkie dziewuszki, jak zawsze zresztą:tak:
Nini - Julian mały przystojniak, ostatnie zdjęcie słodkie;-)

pare dni tu nie zagladalam i jakie sliczne foteczki ,juz nieweim co mialam do kazdej napisac ale poprostu przeslicznie! wygladaja te nasze majowe dzieciaki,rosna jak na drozdzach,pomalu siadaja.
dzieci do wycalowania takie slodziutkie!!! a co do blizniaczek to ja juz widze roznice mala ,jednak sa inne.

No i jesteśmy po pierwszej marcheweczce. Było ... śmiesznie. Nie przewidziałam dodatkowych atrakcji - typu łapka za każdym razem w łyżeczce, trutanie ustami pełnymi marchewki itd. Umorusanego buziala nie było, bo jak zaczynało jej coś się z ust wydobywać zgarniałam łyżeczką z powrotem.
Udało mi się pozbyć marchewki ze śliniaczka sposobem babcinym - pod strumień zimnej wody i szczoteczka. Zeszła od razu :tak:

Załączniki

• IMG_3152.jpg
    IMG_3152.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_3153.jpg
    IMG_3153.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 99
  • IMG_3158.jpg
    IMG_3158.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_3166.jpg
    IMG_3166.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_3167.jpg
    IMG_3167.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_3170.jpg
    IMG_3170.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_3175.jpg
    IMG_3175.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_3164.jpg
    IMG_3164.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 90
Moniqsanniesamowite sa zdjecia , piekna masz coreczke, moj macius ze mna ogladal zdjecia i powiedzial " no fajna ta roza(pomylil sie zamias lilianka) tylko szkoda ze jest taka mloda kobieta:-) ale tak to fajna jest:-)

Moniqsan-O tym,że Lilianka jest sliczna juz wiesz:-).Ale zdjęcia po prostu piękne.Minki malutkiej-zabójcze,powinniście je oprawić i powiesić na ścianie:-)3,4,5,6,7,8 (zwłaszcza 7,8) mnie "rozwaliły":-D:-D:-D

moniqsan- cudna ta twoja malutka:)

dziewczynki czy to cos powaznego maly juz 2 kupe w tym tygodniu ma zielona.. o czym to swiadcyz???

moniqsan - boskie sa te foteczki:-):-):-)!!! Pelen sukces (a tak sie martwilaś)!!!

tikanis - widziałam już twoje pytanie na głównym - niestety nie znam na nie odpowiedzi:-(

reklama
Do góry