reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Aleee, słodziaśna w tej czapusi ... Amelka, chyba??? (tylko się ze mnie nie śmiej jak nie ... staram się :zawstydzona/y::sorry:)
Zdjęcia genialne, nie wiem co zrobiłaś że ostatnio tw Twoje zdjęcia są takie fajne/ Każde inne, ciekawe i piękne. Wanna wymiata. Wszystkie bliźniaki by tego pozazdrościły. Ubranka jak zwykle - miodzio!!! :tak::tak::tak:

reklama
Aleee, słodziaśna w tej czapusi ... Amelka, chyba??? (tylko się ze mnie nie śmiej jak nie ... staram się :zawstydzona/y::sorry:)
Zdjęcia genialne, nie wiem co zrobiłaś że ostatnio tw Twoje zdjęcia są takie fajne/ Każde inne, ciekawe i piękne. Wanna wymiata. Wszystkie bliźniaki by tego pozazdrościły. Ubranka jak zwykle - miodzio!!! :tak::tak::tak:

Moni....naaaaprawde ci sie podobaja.....:sorry::sorry:.....:eek::eek:

Tam gdzie sa obie to amelcia w czapusi a na tym zdjatku gdzie sama to Ala.....

A co do ubranek to tylko spodenki i koszuleczka.....coprawda w moim ulubionym polaczeniu rozu z brazem.....:-)

a to zdjatko ze skarpeta..... ja juz nie mam sily za kazdym razem dziewczyny sobie sciagaja skarpetki i je jedza ...a dzis wlasnie tak zastalam Ale ....a jak szczesliwa byla....

Jolu, naprawdę ??? :eek: Na tych zdjęciach gdzie są dwie to praktycznie byłam pewna Amelki, ale na tym 6-stym zdjęciu jest Alunia? Na pewno? :zawstydzona/y:

Jolu, naprawdę ??? :eek: Na tych zdjęciach gdzie są dwie to praktycznie byłam pewna Amelki, ale na tym 6-stym zdjęciu jest Alunia? Na pewno? :zawstydzona/y:

Nioooooooo.......5 i 6 foteczka ......moja Alicja......

Ankzoc....dziekuje.....a dziewczynki najpierw byly w lekkim szoku i troszke zaczely plakac......a pozniej sie rozkrecily na maksa......

M&m's piękne i bystre oczka ma Twoja Majeczka, jaka zaciekawiona i skupiona na zabawie:-) a jeśli chodzi o metki to Hanusię też tak intrygują, a na allegro znalazłam zabawkę Pan Metka *** PAN METKA + książeczka+CD+DVD ***K's Kids*** (801287486) - Aukcje internetowe Allegro
ankzoc Twoja córeczka jest jak taki delikatny Kwiatuszek, prawdziwy Aniołeczek, w tej spódniczce wygląda przesłodko:-)
jola466 Alicja i Amelka są jak dwa Cukiereczki, zgrany duet do zabawy na lądzie i w wodzie, super pomysł na wspólną kąpiel z tymi profilowanym wkładem( nie wiem jak to sie profesjonalnie nazywa):-)

Dawno mnie tu nie było i przez to mam straszne zaległości, więc nie odpiszę każdej z Was. Ale wiedzcie, że sliczne sa wszystkie maluszki.
Te piekne "dziewczynki" Confi, K.M i Mamymatysia. Majeczki M&M's i Ankzoc i Haneczki. No i cudne "dwie krople wody" Joli.
A poniżej troche mojego skarbka.

Załączniki

• małe.jpg
    małe.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 61
  • 100_2332.jpg
    100_2332.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 64
  • 100_2348.jpg
    100_2348.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 100_2363.jpg
    100_2363.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
jola- twoje male tak zawsze siwetnie ubrnae wow sliczniotki a te czapeczki , normalnie jak nanie sie patrzy to samo by sie chcialo miec blizniaki choc to wiele wysilku cie kosztuje, dobrze ze choc nocki umiesz przespac...

nina- sliczne zdjatka

Nin2003-Julek słodziutki:-):-):-).Świetnie wygląda w tej bluzie(uwielbiam zakapturzonych:tak:) i jaki skupiony przy konsumpcji:-D.Widzę,że nasze chłopaki maja te same maty.

reklama
M&MS a co ta Twoja Majeczka wybrzydza, ze co made in china juz nie moze byc :-D gratulacje raczkowania.... mamusine rzeczy strzezcie sie :-)

ANKZOC Twoja majeczka tez jest sliczna a na tym drugim zdjeciu jak gestykuluje :-D

JOLU blizniaczki wymiataja. sa przesliczne razem i z osobna :-D

NINA JULIANEK sliczny no i fajnie Was widziec :-) najbardziej podoba mi sie zdjecie numer dwa... ta minka ..... :-)

Do góry