reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
mamamatysia
Widzę że rośnie Ci krytyk kulinarny ;-) Myślisz że musimy zacząć robić zapasy ręczników papierowych (boję się że dzięki Twojemu Filipkowi znikną z półek)? :-D

m&m's
Twoja Majeczka wygląda w tym łóżku jakby miała co najmniej 4-5 miesięcy. Taka duża i sztywna panna :tak: Fajnie tak pobaraszkować w łóżku rodziców. Sama pamiętam że lubiłam najbardziej. A starszak też fajowy :tak:

m&m's - śliczna parka :-)
mamamatysia -
chyba zupka mu smakowała, śliczny chłopczyk :-)

Ostatnia edycja:
Oliverek :-)
DSC03016.JPG
DSC03033.JPG
DSC02709.JPG

MAMAMATYSIA super fotka
M&ms oczywiscie u mamy w lozeczku jest najlepiej :-) co tam samemu w lozeczku robic ;-)
TIKANIS szczesliwa rodzinka
KASIA nie widac zdjec
a to moja gwiazda:
1. pierwsze proby siadania
2. pierwsze zabawy gryzaczkiem
3. podgladmy
4. Diana spoglada na karuzele :-)

Załączniki

• aparat 003.jpg
    aparat 003.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 69
  • aparat 015.jpg
    aparat 015.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 61
  • aparat 027.jpg
    aparat 027.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 62
  • aparat 035.jpg
    aparat 035.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 61
Moniqsan i m@dz1@ dziękuje za komplementy . Moniq w końcu udało mi się pójść do fryzjera i jakoś ludzko wygladam ...od grudnia nie byłam...wstyd :zawstydzona/y:
strasznie mi sie podoba jak Lilijka łapie grzechotkę...Damianek na razie nie ma takich zapędów...co najwyżej zaczyna trącać zabawki przytwierdzone do pałąków przy macie ..:sorry2:

dziewczyny słodkie macie maluszki :tak::tak::tak: ( wybaczcie uogólnienie...)

a to my w chuście....na Jarmarku Dominikańskim
i5n2hh.jpg

e9ce40.jpg

i takie spontaniczne...ale mnie się podoba :cool2:
25tf787.jpg

reklama
Dziękuje dziewczynki za komplementy:-).
Moniqsan-Fifi polubił marchewkę ale niestety ciężko go karmić łyżeczka i ręczniki papierowe się przydaja bo miedzy nabieraniem przeze mnie zupki łapki Fifcia wędruja do buzi i wszystko wokół jest pomarańczowe, a marchew niełatwo sprać:baffled:
Tikanis-Piękne zdjęcie Twoje z Kubusiem.
Kornasia-Dianka prześliczna.Widzę, że próby siadania to nie tylko u nas;-).
Confi-Jak zwykle ślicznie.

Do góry