reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

moja spryciarucha jedna (już wie co robić z grzechotko-gryzakiem) :-):cool2:

Załączniki

• 13082009(001).jpg
    13082009(001).jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 75
  • 13082009.jpg
    13082009.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 80
  • 13082009(002).jpg
    13082009(002).jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 78
reklama
A teraz tak, po kolei :tak:

Confi, wyglądasz bombowo. Masz super włoski, pisałam to jak jeszcze byłaś w ciąży, ale co tam, napiszę znów :tak: A Damiś jak zwykle słodziak. No i widzę że zawitałaś do Sopotu dzień po nas. Byliśmy ostatni raz w niedzielę :tak: Czy Wy też jesteście entuzjastami Tawerny Rybaki przy deptaku? A w ogóle to w niedzielę mieliśmy połazić po Gdańsku, i w końcu deptakiem doleźliśmy do Sopotu (no i nie powsinogi?), a prosiłam męża żeby obiecał że tym razem zakończymy na Jelitkowie :zawstydzona/y:

mamamatysia
Filipek w tym pajacu bez stópek wygląda prześmiesznie. Jak taki komik z jakiegoś filmu (nie pamiętam jakiego) który nosił taki pasiasty obcisły strój do pływania :tak::-D
A jaki słodki uśmieszek :tak:

m@dz1@
Super ten filmik, zachwycałam się nim nie tylko ja ale i połowa mojej rodzinki (pokazywałam po kolei). No niesamowicie gada do tej zabawki. Jak by był na jakieś baterie :-D

martalis
Tym razem już nie pomylę Twojego szkrabka z dziewczynką :zawstydzona/y::rolleyes2: Będzie za to ładnym chłopcem skoro jako maleństwo ma taką delikatną urodę. Za to mój mąż popukał się w głowę i powiedział że jestem ciołek, bo od razu widać że to chłopiec i ktoś założył bransoletkę dla zmyłki :-D Z braciszkiem wyglądają super. Fajnie dzieciaczki :tak:

tikanis
Śliczna z Ciebie dziewczyna. Mały Kubuś to już chyba duży chłopak. Przynajmniej tak wygląda w tym foteliku :tak: Bardzo fajna z Was rodzinka :-)

kasia1208
No z Filipka to prawdziwny ;-) pirat :-) I jaka mina do tego. Rispekt ;-)

tsarina
Toś pojechała z tym ozdabianiem zdjęcia po całej linii :-D Gdyby nie to że jesteś odpowiedzialną mamusią pomyślałabym że strzeliłaś jakiegoś macha ;-) Dobrze confi mówi - chowaj różowe zdjęcie pod siennik;-) dziecko Cię kiedyś prześwięci :-D

monika1977
Jaki Tomuś był maniuni szkrabik. Aż się topił w tym niebieskim pajacu :tak:
Śliczny synuś. A to zdjęcie z innymi dzieciaczkami super, takie pocieszne. Fajna gromadka :tak:

K.M.
Marynarz superancki :tak: Ale jeszcze lepiej wygląda w tej czapeczce z antenką :tak: My też mamy takie i zawsze się śmiejemy jak Liliankę w nią ubierzemy. PS Fajny kocyk. Przydałby mi się taki na niedzielę. Nie mam nic kocykowatego białego do chrztu :sorry2: No ale ma być 30 st

mamstud
To zdjęcie brata z siostrzyczką powala na kolana :tak: Oby zawsze byli w sobie tacy zakochani :-)

Roxy31
Prześliczną masz córeczkę. W tym dresiku wygląda tak uroczo. Gratuluję i witam się na forum (bo chyba jeszcze tego nie zrobiłam :zawstydzona/y: )

Słonko
Ale z Twojej Julci pulpecik :-D tyle ciałka do całowania. Moja Lilianka przy Twojej niuni to by była dopiero kruszynka. Skończyła 3 m-ce i waży 5 kg :sorry:

marychna21
Jak zobaczyłam Tomcia i jego fryz musiałam zbierać oczy z klawiatury. No po prostu szok ... a może pożyczyłaś włosy od Połomskiego :-D Nie no, taki gąszcz??? Dziewczyno, jak to zrobiłaś ??? :-D

pomnik
Hania będzie śliczną dziewczynką. I te usteczka, ma taaaakie słodziutkie. Będzie miała powodzenie :tak:

barmanko
Zdjęcia super. Trawa wygląda jak namalowana :tak: Dziewczyny miały rację - Marcelek wydaje się na tych zdjęciach bardzo dużym chłopcem. A w ogóle jest bardzo ładniusi (i taki dorosły jak na niemowlaka). No a Ty, kochana, tylko zazdrościć, figurka super. Też bym chciała pozbyć się kilku kg (no ale nie za taką cenę jaką Ty musisz płacić). No ale coś za coś (z cukrzycy ciążowej zadowolona nie byłam, ale z jej skutków w ciąży - bardzo :sorry::tak:)

:-)oj dziewczyny jakie te nasze dzieciaczki sa slodkie,wszystkie takie cudne:tak::tak::tak: monigsan,dziekuje za mile powitanie:-) a to Nadusia z mamusia i ciocia Agatka z misiem:-D

Załączniki

• Naduśka 370.jpg
    Naduśka 370.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 107
Mamamatysia śliczne zdjątka :)
Confi Twój dzidziuś będzie w przyszłości modelem
Moniqsan śliczne fotki fajnie zjada grzechotki tak jak mój ciekawe co w nich takiego pysznego
Roxi się prezentujecie razem nic dodac nic ująć i duzy dzidziuś

dziękuje za wszystkie komentarze:-p

Moniqsan-Lilianna coraz ładniejsza-rośnie ci łamacz ka męskich serc;-).
To zdjęcie Fifiego w pasiaku to przed wyjciem na basen.Ubranko faktycznie komiczne ale niezbyt praktyczne,Fifcio najbardziej lubi pluskać się tylko w pampersie.
Roxy-Świetne zdjęcie!!!

I najświeższe zdjęcia Filipa:
-chwilę po przebudzeniu
-z Matysiem
-i "pierwsza zupka"

Załączniki

• IMG_3966 [MiniFoto].jpg
    IMG_3966 [MiniFoto].jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_4013 [MiniFoto].jpg
    IMG_4013 [MiniFoto].jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_4005 [MiniFoto].jpg
    IMG_4005 [MiniFoto].jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_4003 [MiniFoto].jpg
    IMG_4003 [MiniFoto].jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 73
Dziewczyny dzieciaczki cudne. I jak ładnie trzymają zabawki. Mój Fifi urodził się 1 maja i nie wie jeszcze do czego łapki służą. Narazie uważa że są one tylko do obgryzania. Zaczynam sie już tym martwić. Może coś jest nie tak?

Dziewczyny dzieciaczki cudne. I jak ładnie trzymają zabawki. Mój Fifi urodził się 1 maja i nie wie jeszcze do czego łapki służą. Narazie uważa że są one tylko do obgryzania. Zaczynam sie już tym martwić. Może coś jest nie tak?
Witaj :-)
Moja córcia urodziła się 2 maja i też na razie "tylko"ogląda i zjada rączki. Czasem, gdy włożę jej grzechotkę do rączki, włoży ją do buźki ale po kilku sekundach puszcza. Ja się tym nie martwię, nasza p.pediatra twierdzi, że jeszcze ma czas i nie należy się tym martwić bo każde dziecko rozwija się inaczej. Ja widzę różnicę nawet między Gabunią, a moim starszym synkiem - on wszystko robił wcześniej :-)

reklama
monika,mamstud,moja mala tez jeszcze nie lapie zabawek,robie dokladnie to samo co Ty,wkladam grzechotke,troszke potrzyma i tez puszcza z dziwna minka-a co to??? A lapki w buziolku non stop,a jak sie wscieka gdy jej wyciagam:-D

Do góry