reklama
mamamatysia
Fanka BB :)
Mamstud widzę, że twoja dzidzia tez z 2 maja:-).To jesteśmy trzy (jeszcze M@dz1@)https://www.babyboom.pl/forum/members/m-dz1--42037.html
mamamatysia
Widzę że rośnie Ci krytyk kulinarny ;-) Myślisz że musimy zacząć robić zapasy ręczników papierowych (boję się że dzięki Twojemu Filipkowi znikną z półek)?
m&m's
Twoja Majeczka wygląda w tym łóżku jakby miała co najmniej 4-5 miesięcy. Taka duża i sztywna panna Fajnie tak pobaraszkować w łóżku rodziców. Sama pamiętam że lubiłam najbardziej. A starszak też fajowy
Widzę że rośnie Ci krytyk kulinarny ;-) Myślisz że musimy zacząć robić zapasy ręczników papierowych (boję się że dzięki Twojemu Filipkowi znikną z półek)?
m&m's
Twoja Majeczka wygląda w tym łóżku jakby miała co najmniej 4-5 miesięcy. Taka duża i sztywna panna Fajnie tak pobaraszkować w łóżku rodziców. Sama pamiętam że lubiłam najbardziej. A starszak też fajowy
MAMAMATYSIA super fotka
M&ms oczywiscie u mamy w lozeczku jest najlepiej :-) co tam samemu w lozeczku robic ;-)
TIKANIS szczesliwa rodzinka
KASIA nie widac zdjec
a to moja gwiazda:
1. pierwsze proby siadania
2. pierwsze zabawy gryzaczkiem
3. podgladmy
4. Diana spoglada na karuzele :-)
M&ms oczywiscie u mamy w lozeczku jest najlepiej :-) co tam samemu w lozeczku robic ;-)
TIKANIS szczesliwa rodzinka
KASIA nie widac zdjec
a to moja gwiazda:
1. pierwsze proby siadania
2. pierwsze zabawy gryzaczkiem
3. podgladmy
4. Diana spoglada na karuzele :-)
Załączniki
Moniqsan i m@dz1@ dziękuje za komplementy . Moniq w końcu udało mi się pójść do fryzjera i jakoś ludzko wygladam ...od grudnia nie byłam...wstyd
strasznie mi sie podoba jak Lilijka łapie grzechotkę...Damianek na razie nie ma takich zapędów...co najwyżej zaczyna trącać zabawki przytwierdzone do pałąków przy macie ..
dziewczyny słodkie macie maluszki ( wybaczcie uogólnienie...)
a to my w chuście....na Jarmarku Dominikańskim
i takie spontaniczne...ale mnie się podoba
strasznie mi sie podoba jak Lilijka łapie grzechotkę...Damianek na razie nie ma takich zapędów...co najwyżej zaczyna trącać zabawki przytwierdzone do pałąków przy macie ..
dziewczyny słodkie macie maluszki ( wybaczcie uogólnienie...)
a to my w chuście....na Jarmarku Dominikańskim
i takie spontaniczne...ale mnie się podoba
reklama
mamamatysia
Fanka BB :)
Dziękuje dziewczynki za komplementy:-).
Moniqsan-Fifi polubił marchewkę ale niestety ciężko go karmić łyżeczka i ręczniki papierowe się przydaja bo miedzy nabieraniem przeze mnie zupki łapki Fifcia wędruja do buzi i wszystko wokół jest pomarańczowe, a marchew niełatwo sprać
Tikanis-Piękne zdjęcie Twoje z Kubusiem.
Kornasia-Dianka prześliczna.Widzę, że próby siadania to nie tylko u nas;-).
Confi-Jak zwykle ślicznie.
Moniqsan-Fifi polubił marchewkę ale niestety ciężko go karmić łyżeczka i ręczniki papierowe się przydaja bo miedzy nabieraniem przeze mnie zupki łapki Fifcia wędruja do buzi i wszystko wokół jest pomarańczowe, a marchew niełatwo sprać
Tikanis-Piękne zdjęcie Twoje z Kubusiem.
Kornasia-Dianka prześliczna.Widzę, że próby siadania to nie tylko u nas;-).
Confi-Jak zwykle ślicznie.