reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

dziękujemy za komplementy :-D

tikanis czuprynkę kupiłam dwa lata temu bo organizowaliśmy Sylwestra w stylu lat 70, w ogóle to jest afro ale do zdjęcia było wyciągnięte z szafy i jeszcze nie rozczesane ;-)

reklama
Dziękujemy za miłe słowa, postaram sie cześciej wklejać jakieś foteczki :-)

k.m- kurcze ale twój synuś ma piekne oczka, widac że po mamusi ;-)

kasia1208- ale z twojego filipka słodziaszek mały, a jak slicznie siedzi :-)

jola466- kurcze Twoje panienieczki zawsze mnie rozczulają , zdjecie w wanience extra, zapraszamy na poklad :-D No i widzę, że zabawa na całego pociągiem, super juz nie mogę się doczekać jak Maja dostanie na świeta, chyba bardziej się ciesze niz moje dziecko :-D

ewka82- Adrianek ma piekne oczka i widac, ze jest radnosnym dzieckiem :-)

confi- no nie ta blond laska powalila mnie na kolana :-D

patik80-ale radosna i sliczna ta twoja Haneczka:happy:

mamamatysia- ksiezniczka na zairnku grochu :-D

powiem wam że tak patrze na te wasze pociechy i wszystkie jakieś takie duże a mój Kamilek taka kruszyna od nie jednej by tu dostał po dzióbku

m&m's - rzeczywiście Twoja Majeczka wygląda na dużą dziewczynkę :tak::-)- no ale.. przecież raczkuje, więc pewną dorosłość już uzyskała:-D. śliczna jest:tak::-):-):-)!!! no i fotka z metką i Twoim opisem rozbawiła mnie na maxa:-D

madziu - nie przejmuj się tym, że Kamilek jest drobniutki... Ale fakt - jakby Jaga sie po nim "przekarurlała" - to mogła by zrobić bubu:-D:-D:-D.. żartuję oczywiście
widzisz - ja sie przejmuje w drugą stronę - o jej sporą faze wzrostu - czy serduszko nadąża za resztą, itp...

wiecie co, ona się wydaje taka duża, a w realu to jest chyba mniejsza. W tym tygodniu idziemy na ważenie to zobaczymy. ale ciuszki to nosi teraz na 72cm. A wasze jakie?

m&ms- moja róznie 68, 74, zalezy jaka firma, ale mam bluzeczki znexta na 6-9 i sa dobre a np z early days 3-6 sa za duze :oo:. Dodam, ze maja ma 5 m-cy i wazy 7300 i jest długa 74

reklama
Ankzoc.....Aga.k.m.....dziekuje slicznie za komplementy....:-):-):-):-)

Aga.k.m.....no tatus rzeczywiscie dumny ze swoich kobitek....:tak:....a Jackob...fajny chlopaczek z niego...taki smialy i grzeczniutki....wogole oboje sa bardzo grzeczni.....:tak::tak:

Ankzoc...no rzeczywiscie pociag wywolala zachwyt i usmiech na buzkach dziewczyn.....zwiwrzaki jednak sa the best......a najlepsze sa uszy slonia.....:-D:-D:-D:-D a i dziewczyny sie strasznie ciesza jak malpka wydaje dzwiek....:-)

m&m's......slicznosci z Twojej Majeczki.....i ma bodziak w moim ulubionym zestawie kolorow......a na fociach wyglada na mala spryciule...:-):-):-)
A moje dziewczyny tez nosza 68 albo 74....zalezy wlasnie od firmy ....a z next maja pare rzeczy na 6-9 miesiecy i sa dobre....

Do góry