reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

dziękujemy za komplementy :-D

tikanis czuprynkę kupiłam dwa lata temu bo organizowaliśmy Sylwestra w stylu lat 70, w ogóle to jest afro ale do zdjęcia było wyciągnięte z szafy i jeszcze nie rozczesane ;-)

reklama
Dziękujemy za miłe słowa, postaram sie cześciej wklejać jakieś foteczki :-)

k.m- kurcze ale twój synuś ma piekne oczka, widac że po mamusi ;-)

kasia1208- ale z twojego filipka słodziaszek mały, a jak slicznie siedzi :-)

jola466- kurcze Twoje panienieczki zawsze mnie rozczulają , zdjecie w wanience extra, zapraszamy na poklad :-D No i widzę, że zabawa na całego pociągiem, super juz nie mogę się doczekać jak Maja dostanie na świeta, chyba bardziej się ciesze niz moje dziecko :-D

ewka82- Adrianek ma piekne oczka i widac, ze jest radnosnym dzieckiem :-)

confi- no nie ta blond laska powalila mnie na kolana :-D

patik80-ale radosna i sliczna ta twoja Haneczka:happy:

mamamatysia- ksiezniczka na zairnku grochu :-D

powiem wam że tak patrze na te wasze pociechy i wszystkie jakieś takie duże a mój Kamilek taka kruszyna od nie jednej by tu dostał po dzióbku

m&m's - rzeczywiście Twoja Majeczka wygląda na dużą dziewczynkę :tak::-)- no ale.. przecież raczkuje, więc pewną dorosłość już uzyskała:-D. śliczna jest:tak::-):-):-)!!! no i fotka z metką i Twoim opisem rozbawiła mnie na maxa:-D

madziu - nie przejmuj się tym, że Kamilek jest drobniutki... Ale fakt - jakby Jaga sie po nim "przekarurlała" - to mogła by zrobić bubu:-D:-D:-D.. żartuję oczywiście
widzisz - ja sie przejmuje w drugą stronę - o jej sporą faze wzrostu - czy serduszko nadąża za resztą, itp...

wiecie co, ona się wydaje taka duża, a w realu to jest chyba mniejsza. W tym tygodniu idziemy na ważenie to zobaczymy. ale ciuszki to nosi teraz na 72cm. A wasze jakie?

m&ms- moja róznie 68, 74, zalezy jaka firma, ale mam bluzeczki znexta na 6-9 i sa dobre a np z early days 3-6 sa za duze :oo:. Dodam, ze maja ma 5 m-cy i wazy 7300 i jest długa 74

reklama
Ankzoc.....Aga.k.m.....dziekuje slicznie za komplementy....:-):-):-):-)

Aga.k.m.....no tatus rzeczywiscie dumny ze swoich kobitek....:tak:....a Jackob...fajny chlopaczek z niego...taki smialy i grzeczniutki....wogole oboje sa bardzo grzeczni.....:tak::tak:

Ankzoc...no rzeczywiscie pociag wywolala zachwyt i usmiech na buzkach dziewczyn.....zwiwrzaki jednak sa the best......a najlepsze sa uszy slonia.....:-D:-D:-D:-D a i dziewczyny sie strasznie ciesza jak malpka wydaje dzwiek....:-)

m&m's......slicznosci z Twojej Majeczki.....i ma bodziak w moim ulubionym zestawie kolorow......a na fociach wyglada na mala spryciule...:-):-):-)
A moje dziewczyny tez nosza 68 albo 74....zalezy wlasnie od firmy ....a z next maja pare rzeczy na 6-9 miesiecy i sa dobre....

Do góry