reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Moniqsan....te zdjatka w wannie ze spiaca Lili.....piekne....
Lilianka....z cytryna....zdjecie do konkursu jakiegos.....slodziak... no a Ty piekna kobieta jestes.....:-)

Tikanis....synus jest tak do Ciebie podobny....sliczny....no i te czarne oczka:tak:
Confi....Damianek to taki usmiechniety bobas....duzy juz chlopiec z niego.....:tak:
....fotka ze zlozonymi raczkami...no coz mowi sama za siebie...poprostu aniolek....a Ty pieknie wyszlas....zreszta jak zawsze...:-)

Aneteczka...Miloszek jest przepieknym chlopcem...takim ciasteczkiem do schrupania....slodziak malutki... wedlug mnie ma bardzo delikatna urode....

Isabela...no prosze Mia juz ksiazeczki "czyta"..a jaka powazna przy tym....sliczne wloski...:tak: wlascicielka rowniez...:tak:

reklama
Aleeee Ala/Amelka wygląda bombowo w tej spódniczce bombce:-D I te buciczki :happy::happy::happy: Ale Wam zazdroszcze. Lili chodzi tylko w skarpetkach :-( wszystko na nią za duże.
A z wafelkiem fotografowałaś jedną czy obydwie. Są takie same :rofl2:

jola
Wysłałyśmy posta dokładnie w tym samym momencie:tak:
Dzięki za komplementa :-)
Strasznie żałuję że mieliśmy tylko telefon męża i zdjęcia z cytrynką są niestety jako takie :huh:

Nie mialam jakos okazji pochwalic sie moim skarbem :)

attachment.php

Wiktorek kilka dni po urodzeniu

attachment.php

Wiktorek w wieku 3 miesiecy :)

attachment.php

A tak wyglada aktualnie :)

Załączniki

• P9210029.jpg
    P9210029.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 135
  • PC040153.jpg
    PC040153.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 133
  • P1040017.jpg
    P1040017.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 131
Moniqsan.....na pierwszych trzech fociach jest Amelia na czwartej Ala......
Dziekuje za komplement....ta spodnisia normalnie kosztowala 18f a ja ja kupilam za 7f.....jestem taka dumna z moich zakupkow no buciki mialam kupic te z next, te rozowe ale te kupilam za pol ceny....no i tak sie zreszta zastanowilam ze i tak maj duuuuzo rozowych rzeczy...

No a foteczka z cytrynka....moze nie jest takiej jakosci jaka powinna byc ale jest.....i tak jak pisalam na jakis konkurs minek.....napewno wygra...:tak::tak:

Owca....wow..jaki Twoj synus to przystojniak...a jakie wloski ma ..sliczny....:-):-).......a powiedz czy on ma loczki czy to tylko taka "bujna " fryzurka....:confused2:

Jolu Wiktorek ma takie bujne wloski choc po kapieli jak ich nie uczesze to zaczynaja sie krecic zupelnie jak moje :-) Dziekujemy za komplement

Ja zupelnie nie odrozniam tych Twoich gwiazdeczek :)

łoooo ale mi się stronek zrobiło do nadrobienia :sorry:

patik, córeczka jest śliczna, ma super kolor oczu, taki stalowy :tak:

jola
, fotki widziałam na n-k, super :-D

moniqsan
, jestem pod ogromnym wrażeniem :szok: super, super, super pomysł - niby taka mała rzecz a tak cieszy :tak: i już zła jestem że my tylko prysznic mamy :wściekła/y::wściekła/y: ale jak nie zapomnę to w Polsce też takie sobie zrobię, a co :rofl2: tylko mase płynu do kąpieli wleje co by moje schaby pochować :sorry:
zdjęcie z cytryną 1-sza klasa :-D

tikanis
, synek wypisz wymaluj jak mamusia ;-)

confi
, a coś ty Damiankowi zrobiła że ma taki żółty nosek? ;-):-) podoba mi się ta fotka gdzie oboje w łóżeczku leżycie sobie :tak:

aneteczka
, świetny synek. a o tych smoczkach to mi się gdzieś przewinęło że one dość popularne są i że dzieci bardzo je lubią (mam na myśli smoczek na fotce nr 3)

isabela
, ależ ty masz śliczną córcię, takie piękne piwne oczka ma :-)

jola
, dziewczynki superaśne - jakby to mój mąz powiedział - a to w kozaczkach genialne, tylko jeszcze śniegu wam brak do kompletu :rofl2:

owca, synuś jest super, ładne włoski, piwne oczki, i taki fajny pulpecik zniego - oczywiście w pozytywnym słowa znaczeniu :tak:

reklama
Cieszę się że zdjęcia w kąpieli spotkały się z taką aprobatą. Trochę się bałam, że komuś mogą wydać się niesmaczne :sorry:

owca
Faktycznie synek ma niebieskie oczy. Tylko takie ciemne chyba. A może są fioletowe, jak u Liz Taylor? :rolleyes:

Do góry