reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Confi, plis, zamień się ze mną na włosy, na jeden dzień chociaż :yes: A my mamy taki sam gryzaczek :-) A wiem, że występuje on w kilku zestawieniach kolorystycznych :tak:

Załączniki

• zdjęcie 3.jpg
    zdjęcie 3.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 88
aneteczka- jej ale slodziak:) z twego maleuszka:)

confi- my siebie chyba naprzemian bedziemy chwalic.. ja to sie czuje jakby dami byl moim chrzesniakiem taka bliskosc z nim z wami czuje hehehe:)sama nie wiem dlaczego.. ale ciocia izabelka uwielbia zdjatka damianka..:)

madzia- dziekuje:)

moniqsan- no slicznie malej w tym czerwonym kolorku a tobie w tym superowym plaszczyku:)

Gratuluje wszystkim mama wspanialych maluszkow:) sa prze sliczne, zaczynajac od tych z szerokim usmiechem na twarzy, konczac na skwaszonych minkach:)
Mi na razie pozostaje zastanawiac sie jak bedzie wygladać moje malenstwo, na ktore czekam z niecierpliwoscia. Mianowicie jestem w drugim miesiacu ciazy. Dodam, ze strsznie pomieszalo mi to plany gdyz jestem osoba bardzo mloda, aczkolwiek gotowa do roli mamy. Dlatego trzymajcie za nas kciuki bym w czerwcu mogla sie i ja pochwalic zdjeciami swojego szkraba:)
Pozdrawiam!

Confi super jak zawsze :-)
Aneteczka miłoszek wymiata:-)jest taki malutki jak mój Kamilek
Moniqsan zawsze znajdziecie super okazje do zdjęcia :-)swietne
Isabela słodziak z tej Twojej mii

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane "cioteczki" dziekuje wszystkim za komplementy pod Adresem moich ksiezniczek.....

a tutaj pierwsze ryzowy wafelek Amelci i Ali.....
..........Alicja mysli co by tu wykombinowac.......i moja malutka modelka......

Załączniki

• DSC01889.jpg
    DSC01889.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC01890.jpg
    DSC01890.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC01891.jpg
    DSC01891.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC01892.jpg
    DSC01892.jpg