reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

owca- no boski jest twoj Wiktorek!! Piekne czarne włoski i ta powaga:tak::-D...

Jola - twoje kobitki są cudne:tak::-) (a ciuszki rewelka). Dopiero po Twoich fotkach uzmysłowiłam sobie, ze mogę dawac Malej wafle ryzowe do "masażu" dziąsełek. Czasami jak jem kanapke, to tak biednie patrzy na mnie, że daję i jej possać troszkę chlebka - dzięki Ci za kolejną mądrość:tak::happy:.

Isabela - bardzo milutko w końcu zobaczyć Twoją Córcię:tak::-):-) - piekna po Mamusi. "Wpadaj" do nas częściej!!!

reklama
Jola - siostry ksero są super,są identycze i bardzo słodkie. Takie małe, piekne dwie modnisie:-)

Owca- czuprynka synka jest zabójcza:tak:zazdroszcez bo mój ma kilka włosów na krzyż:-p

barmanka- oba te smoczki są z tommee tippee, no i fakt Misio tylko te lubi. Kupiłam mu z NUKa i nie chciał. :no:

Owca.....ale masz fajnie....mozesz czesac loczki.....ja mam grzebyk i szczoteczke ale co z tego jak moje dziewczyny mialy wlosy po urodzeniu a pozniej "wylysialy"....teraz juz im modrastaja ale blad......smiejemy sie z mezem ze ciekawe w kogo skoro ja mam ciemne wlosy i brazowe oczy a maz tez ciemne i oczy zielone no a panienki nasze oczy maja granatowe ....:tak:

Kurcze.....moje dziewczyny sa dwujajowe a Wy ich nie mozecie rozpoznac...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Barmanko....oj dziekuje Ci kochana za komplement....no a tego sniegu to na pewno sie doczekam jak bedziemy w Polsce....choc powiem Ci ze w tym roku jak bylismy w lutym to nie bylo ani jednego plateczka ( wesele mojego brata i siostry meza bylo wlasnie w lutym i bylo 13 stopni...) a tutaj pamietam ze tak zasypalo Anglie...wiec nigdy nie wiadomo.....:sorry::sorry:

Moniqsan....no cos Ty...takie focie ....z nie aprobata...chyba ktos byby slepy...:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Aga_k_m......slicznie dziekuje....tak to sa u nas ta zwane rice cake....a te dodatkowo sa oblewane sokiem jablkowym i cynamonem....pychotka....dlatego dziewczyny tak je polizuja....ale nie moge ich ani na chwilke zostawic z nimi bo jak im sie oderwie taka kuleczka to nie bardzo wiedza co z tym maja zrobic....no i oczy im do wierzchu wychodza.....probowalam tez chrupki kukurydziane i jest to samo......no ale to wedlug zalecen lekarza....

Aneteczka....Tobie tez dziekuje za mile slowa.....no maz mi caly czas powtarza ze on to moze sobie nic nie kupic a one to maja miec wszystko ladne....:tak::tak:....choc powiem Ci ze kupowanie sobie juz nie sprawia mi takiej przyjemnosci jak dla nich.....a teraz czekam jeszcze na jedna przesylke...no i tak jestem podekscytowana bo to ubranka francuskie....no i tez z przecen....:-D

Jola- mnie tez juz dla mnie nie sprawia takiej przyjemności kupowanie, wole dla małego. Dawnie to ciągle po galerii ganiałam zeby sobie coś z przeceny kupic, a teraz tylko po dziecinnych sklepach bym chodziła:-)I z każdej nowej rzeczy czy zabawki Misia ciesze sie jak głupia.

dziewczynki naprawde są dwujajowe?????przeciez one są takie same jak to możliwe??? nastepnym razem podpisz która jest która i spróbuje uchwycić różnice, bo z tych zdjęc widać jakby jednojajowe były.

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny za mile komplementy :-D

Jolu moj synos tez niedlugo straci wloski juz ma ich mniej niz po porpdzie na zdjeciu tego nie widac ale z tylu po boczkach to juz prawie lysiutki :-D
pozostala mu jedynie piekna grzywa na czubku ktora jest teraz tak dluga ze do okczek wchodzi i maly komicznie wyglada, ale to prawda jest jeszcze co czesac. Poczekaj troszke a Twoje slicznotki beda tez miec piekne czuprynki i w tedy mozna wpinac te piekne spineczki, gumeczki... ;-)

to i ja parę foteczek dorzucę:-):
pierwsze dwie - z 60-tki mojej Teściowej (impreza niespodzianka;-):-D)
kolejne dwie - szcześliwy golas;-) (foteczki z soboty)
3 ostatnie - z wczoraj - Jaga i jej 10-miesieczny kumpel Oluś (Jaga tak sie rozgadała, że trzeba było jej buzie "przymknać";-))

Załączniki

• 11.10.2009r. 019.jpg
    11.10.2009r. 019.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 74
  • 11.10.2009r. 029.jpg
    11.10.2009r. 029.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC02315.jpg
    DSC02315.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC02319.jpg
    DSC02319.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC02338.jpg
    DSC02338.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC02342.jpg
    DSC02342.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC02343.jpg
    DSC02343.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Chrystusie, Aga, ona jest po prostu wieellllkaaaa. Mam nadzieję że to Cię nie uraża, no ale sama powiedz :rolleyes:
Na tym zdjęciu gdzie siedzi koło chłopczyka normalnie jakby miała rok. Idę męża zawołać niech zobaczy jakiego mamy chuderlaka (6,2 kg)

Do góry