reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

owca- no boski jest twoj Wiktorek!! Piekne czarne włoski i ta powaga:tak::-D...

Jola - twoje kobitki są cudne:tak::-) (a ciuszki rewelka). Dopiero po Twoich fotkach uzmysłowiłam sobie, ze mogę dawac Malej wafle ryzowe do "masażu" dziąsełek. Czasami jak jem kanapke, to tak biednie patrzy na mnie, że daję i jej possać troszkę chlebka - dzięki Ci za kolejną mądrość:tak::happy:.

Isabela - bardzo milutko w końcu zobaczyć Twoją Córcię:tak::-):-) - piekna po Mamusi. "Wpadaj" do nas częściej!!!

reklama
Jola - siostry ksero są super,są identycze i bardzo słodkie. Takie małe, piekne dwie modnisie:-)

Owca- czuprynka synka jest zabójcza:tak:zazdroszcez bo mój ma kilka włosów na krzyż:-p

barmanka- oba te smoczki są z tommee tippee, no i fakt Misio tylko te lubi. Kupiłam mu z NUKa i nie chciał. :no:

Owca.....ale masz fajnie....mozesz czesac loczki.....ja mam grzebyk i szczoteczke ale co z tego jak moje dziewczyny mialy wlosy po urodzeniu a pozniej "wylysialy"....teraz juz im modrastaja ale blad......smiejemy sie z mezem ze ciekawe w kogo skoro ja mam ciemne wlosy i brazowe oczy a maz tez ciemne i oczy zielone no a panienki nasze oczy maja granatowe ....:tak:

Kurcze.....moje dziewczyny sa dwujajowe a Wy ich nie mozecie rozpoznac...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Barmanko....oj dziekuje Ci kochana za komplement....no a tego sniegu to na pewno sie doczekam jak bedziemy w Polsce....choc powiem Ci ze w tym roku jak bylismy w lutym to nie bylo ani jednego plateczka ( wesele mojego brata i siostry meza bylo wlasnie w lutym i bylo 13 stopni...) a tutaj pamietam ze tak zasypalo Anglie...wiec nigdy nie wiadomo.....:sorry::sorry:

Moniqsan....no cos Ty...takie focie ....z nie aprobata...chyba ktos byby slepy...:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Aga_k_m......slicznie dziekuje....tak to sa u nas ta zwane rice cake....a te dodatkowo sa oblewane sokiem jablkowym i cynamonem....pychotka....dlatego dziewczyny tak je polizuja....ale nie moge ich ani na chwilke zostawic z nimi bo jak im sie oderwie taka kuleczka to nie bardzo wiedza co z tym maja zrobic....no i oczy im do wierzchu wychodza.....probowalam tez chrupki kukurydziane i jest to samo......no ale to wedlug zalecen lekarza....

Aneteczka....Tobie tez dziekuje za mile slowa.....no maz mi caly czas powtarza ze on to moze sobie nic nie kupic a one to maja miec wszystko ladne....:tak::tak:....choc powiem Ci ze kupowanie sobie juz nie sprawia mi takiej przyjemnosci jak dla nich.....a teraz czekam jeszcze na jedna przesylke...no i tak jestem podekscytowana bo to ubranka francuskie....no i tez z przecen....:-D

Jola- mnie tez juz dla mnie nie sprawia takiej przyjemności kupowanie, wole dla małego. Dawnie to ciągle po galerii ganiałam zeby sobie coś z przeceny kupic, a teraz tylko po dziecinnych sklepach bym chodziła:-)I z każdej nowej rzeczy czy zabawki Misia ciesze sie jak głupia.

dziewczynki naprawde są dwujajowe?????przeciez one są takie same jak to możliwe??? nastepnym razem podpisz która jest która i spróbuje uchwycić różnice, bo z tych zdjęc widać jakby jednojajowe były.

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny za mile komplementy :-D

Jolu moj synos tez niedlugo straci wloski juz ma ich mniej niz po porpdzie na zdjeciu tego nie widac ale z tylu po boczkach to juz prawie lysiutki :-D
pozostala mu jedynie piekna grzywa na czubku ktora jest teraz tak dluga ze do okczek wchodzi i maly komicznie wyglada, ale to prawda jest jeszcze co czesac. Poczekaj troszke a Twoje slicznotki beda tez miec piekne czuprynki i w tedy mozna wpinac te piekne spineczki, gumeczki... ;-)

to i ja parę foteczek dorzucę:-):
pierwsze dwie - z 60-tki mojej Teściowej (impreza niespodzianka;-):-D)
kolejne dwie - szcześliwy golas;-) (foteczki z soboty)
3 ostatnie - z wczoraj - Jaga i jej 10-miesieczny kumpel Oluś (Jaga tak sie rozgadała, że trzeba było jej buzie "przymknać";-))

Załączniki

• 11.10.2009r. 019.jpg
    11.10.2009r. 019.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 71
  • 11.10.2009r. 029.jpg
    11.10.2009r. 029.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC02315.jpg
    DSC02315.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC02319.jpg
    DSC02319.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC02338.jpg
    DSC02338.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC02342.jpg
    DSC02342.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC02343.jpg
    DSC02343.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Chrystusie, Aga, ona jest po prostu wieellllkaaaa. Mam nadzieję że to Cię nie uraża, no ale sama powiedz :rolleyes:
Na tym zdjęciu gdzie siedzi koło chłopczyka normalnie jakby miała rok. Idę męża zawołać niech zobaczy jakiego mamy chuderlaka (6,2 kg)

Do góry