reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

patik-śliczna haneczka:-)piekne oczka ma Twoja księżniczka

jola- no Twoje dziewczyny w duecie i każda z osobna są boskie, choć nie odrózniam jednej od drugiej, małe modnisie:rofl2:

moniqsan-jestem pod wrażneniem twoich zdjęć, pieknie wyglądacie obydwie. Gratuluje pomysłu:-)

tikanis-śliczna mamusia i śliczny syneczek

reklama
dziękuję za komplementa :-)

tikanis, Twój spanielek jest przeuroczy, a Ty śliczna :tak:

My dziś chcieliśmy złapać troszkę jesiennego słoneczka i wybraliśmy się na Pola Makotowskie na spacerek. Potem oczywiście wyżerka w Jeff's :zawstydzona/y: Na ostatnich zdjęciach Lili złapała cytrynę. Na początku było zdziwienie, potem nie chciała oddać :-D

Załączniki

• zdjęcie-1.jpg
    zdjęcie-1.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 74
  • zdjęcie 2-2.jpg
    zdjęcie 2-2.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 70
  • zdjęcie 4-2.jpg
    zdjęcie 4-2.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 75
  • zdjęcie 3-1.jpg
    zdjęcie 3-1.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 83
  • jeff4.jpg
    jeff4.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 78
  • jeff5.jpg
    jeff5.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 73
moniqsan ale fajne minki :-) w jakimś poradniku dotyczącym karmienia niemowląt widziałam zdjęcia dziewczynki na których pokazano jak dziecko może reagować na nowe smaki, i tak po kolei pokazano, niechęć i stopniową akceptację danej potrawy, Twoja Lilianka też mogłaby stanowić super przykład tyle że z cytrynką:-D

patik
To była strasznie śmieszna sytuacja, bo generalnie Lilia jest na etapie łapania wszystkiego ze stołu - szklanki, talerze sztućce - na to wszystko obiera sobie jeden cel - upolować :laugh2: A jak już upoluje to wiadomo - do buziola. Wymyśliliśmy więc, że może kiedy zobaczy, że coś może być Fe to coś ją to nauczy. Złapała cytrynę, dotknęła do ust zdziwiła się i po sekundzie habas tę cytrynę całą do buzi. Normalnie miała minę jakby upolowała najlepszego lizaka na świecie :-)

Jolu świetne zdjęcia wiem że masz przy nich mnóstwo pracy ale to takie podwójne szczęście :-) mozna zazdrościć
moniqsan urocza minka i super zdjęcia w kąpieli mój Kamilek w zyciu by nie zasnął
tikanis nic dodac nic ująć śliczne
patik śliczne oczka ma Hanusia super!!

Hejo Kobitki, mam troszkę do nadrobienia ...

dziękuje za wszystkie miłe słowa rzecz jasna...

mamstud, ja jak jest ładna pogoda to noszę, szczególnie jesli jestem sama w domu a muszę wyskoczyć do sklepu na przykład , ale jednak już cześciej wybieram wózek..niestety. Może gdybym miałam taką kurtkę dla dwojga to nosiłabym dłużej. Dzieciaczki masz boskie no i jeszcze raz gratuluję obrony. Świetnie wyglądasz powiem ci :tak:

m&m's Majeczka to śliczna kobietka, a tuniczka ...,mistrzostwo świata . Czasem jak się patrzy na takie przecudne ciuszki to żałuje się ze nie ma się parki mieszanej :-D:-D:-D

Moniqsan zdjęcia z wycieczki świetne, piękną mieliście pogodę gdy u nas wiało i lało. Superową tworzycie rodzinkę....jednak zdjęcia w wannie mnie rozwaliły. Przepiękne po prostu. My z Damim też mieliśmy sesję w wannie ale na samym początku on był żółty , ja gruba i nie nadaje się to do publikacji,ale teraz może to powtórzymy kto wie. :-D

Jolu na temat Twoich dziewczynek nie można pisac inaczej jak w samych superlatywach. No wystarczy spojrzeć na te identyczne uchachane pysie ...nie da się nie uśmiechnąć. :-)

patik ale masz fajową córcię...śłiczna dziewuszka . No i witaj na forum :tak:

Tikanis...ja to się Ciebie nachwalę :-D no wyglądacie jak z obrazka. Kubuś jest taki mniamusny ,ze ma się go ochotę zjeść ;-)

Moniqsan Lilia z cytryną mnie zabiła :-D:-D:-D boszsz cóż Wy macie za pomysły co rusz to lepsze :-D:-D
No i fajnie ze jeszcze jeździcie w gondolce, teraz w te chłody nam tez by się przydała taka fajna osłonka ale mój długas nie mieści się już dawno ...

z racji tego ,że ostatnio nie miała weny to teraz nadrobię :-D

Załączniki

• Damianek 139.jpg
    Damianek 139.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 53
  • Damianek 140.jpg
    Damianek 140.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 53
  • Damianek 151.jpg
    Damianek 151.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 58
  • Damianek 145.jpg
    Damianek 145.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 53
  • Damianek 162.jpg
    Damianek 162.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 55
  • Damianek 157.jpg
    Damianek 157.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 48
  • Damianek 164.jpg
    Damianek 164.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 51
  • Damianek 122.jpg
    Damianek 122.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 55
  • Damianek 101.jpg
    Damianek 101.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 48
  • Damianek 084.jpg
    Damianek 084.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 55
aneteczka - ależ Miłoszek jest ...malutki... Mam żal do swojej Niuńki, że tak szybko rośnie, i nie mogę nacieszyć się jej filigranowymi kształtami.. Szczęściara - a do tego jest taki słodziutkiii:tak::-):-):-)

confi - ależ Damiemu włoski rosną - przecież niedawno go obcinaliście:szok:... Cudowna jest ta foteczka, gdy spi w leżaczku, no i te jego minki + mądre oczka.. Ojjj Mama-miej Ty sie na bacznosci!!! ;-):tak::-D Uwielbiam patrzeć na Wasze wspólne foteczki - kurcze ja z rana wygladam jak jakiś potwór... i zepsułabym wspólną foteczkę.. nawet moj M wyglada lepiej po przebudzeniu, hehhe

moniqsan - cytrynka rzadzi!!!

reklama
aneteczko - moje dziecko 30.09 ważyło 9,280 kg i miała 75 cm, więc sama zrozum... Ja po prostu zazdroszcze Wam tych słodziutkich maluszków. Nawet dzisiaj w pracy u M usłyszałam od jego koleżanki, że Jaga wygląda na roczne dziecko!!! i oczywiście zaraz po tym szybka "taksacja" wzrokiem - "czym Ty ją karmisz".. No i najlepsze w tym wszystkim jest to, że to dziewczynka:sorry:

Do góry