reklama
mamamatysia- piękne foteczki. Piękna jest Twoja Rodzinka!!! Ty i Twoja siostra jesteście baardzo do siebie podobne!!! W ogóle - fajniutko wygladasz (fryzurka,styl ubierania) a dzieciaczki dodają Ci cudownego uroku!!!:-):-):-)
co do fana BB - chyba nastała pora na pilnowanie się tego co piszemy o facetach (jedni zaczną w piórka obrastać, a inni mogą się jeszcze bardziej "pogorszyć");-)
co do fana BB - chyba nastała pora na pilnowanie się tego co piszemy o facetach (jedni zaczną w piórka obrastać, a inni mogą się jeszcze bardziej "pogorszyć");-)
MAMAMATYSIA widze ze chusta na dobre zagoscila w waszym domku :-) widze nowe wiazanie, mozna tak dzieciaczki nasze przodem nosic? nie wiedzialam wygladacie slicznie i mi sie takze podoba Twoj styl :-) podobaja mi sie Twoje CZERWONE koraliki :-) co do M to naszczescie moj nie rozumie co ja tu pisze ale chyba by sie nie obrazil sam nawet pyta co u Was i czego nowego sie dowiedzialam
jeeeej ale dzieciaczków się tu nam namnożyło :-)
aga_k_m jesusicku jaka ona wieeeelka . Moja synowa
a Ty pięknie wyglądałaś...no i jaka juz szczuplutka jesteś ...echhh a ja wciąż klops
martalis ja już nie wiem czy Xavusia komentowałam czy nie ale jak tak to powtórze ze jest Słodki jak miodek
Barmanka ...Twój Marcelito jst coraz bardziej rozbrajający.oczyska ma czarujące. czapusia bezbłędna
Nina Juleczek jest superowy , świetne fotki :-)
Kornasia słodką masz córeczkę, a te oczy ... bajka
m&m's przepiękne zdjęcia i cudne widoki...mówie o was oczywiście angielskie skały mogą się schować
Imagination ...ale fajny "elegansior" , śliczne to czarno białe zdjęcie
mamamatysia, zdjęcia piękne, dzieciaki boskie,ale ...musze to napisać , prosze nie bierze tego do siebie...to znaczy bierz ale się nie obraź bo nie mam nic złego na myśli.....błagam nie nos w chuście przodem do świata...to baaaaardzo szkodliwe dla malutkiego kręgosłupa, może i dzieciom się to podoba ze względu na bodźce ale przez takie noszenie kręgosłup dziecka nie zachowuje naturalnej krzywizny, poza tym te zwisające nózie...:-(
Nóżki tylko w szeroką żabkę i brzuszkiem do brzuszka.
a wracając do fotek , to tęsknie patrze na takie słoneczko, u nas już prawdziwa jesień. Pada , wieje i zzzzzimno :-(
Damianka trochę...
aga_k_m jesusicku jaka ona wieeeelka . Moja synowa
a Ty pięknie wyglądałaś...no i jaka juz szczuplutka jesteś ...echhh a ja wciąż klops
martalis ja już nie wiem czy Xavusia komentowałam czy nie ale jak tak to powtórze ze jest Słodki jak miodek
Barmanka ...Twój Marcelito jst coraz bardziej rozbrajający.oczyska ma czarujące. czapusia bezbłędna
Nina Juleczek jest superowy , świetne fotki :-)
Kornasia słodką masz córeczkę, a te oczy ... bajka
m&m's przepiękne zdjęcia i cudne widoki...mówie o was oczywiście angielskie skały mogą się schować
Imagination ...ale fajny "elegansior" , śliczne to czarno białe zdjęcie
mamamatysia, zdjęcia piękne, dzieciaki boskie,ale ...musze to napisać , prosze nie bierze tego do siebie...to znaczy bierz ale się nie obraź bo nie mam nic złego na myśli.....błagam nie nos w chuście przodem do świata...to baaaaardzo szkodliwe dla malutkiego kręgosłupa, może i dzieciom się to podoba ze względu na bodźce ale przez takie noszenie kręgosłup dziecka nie zachowuje naturalnej krzywizny, poza tym te zwisające nózie...:-(
Nóżki tylko w szeroką żabkę i brzuszkiem do brzuszka.
a wracając do fotek , to tęsknie patrze na takie słoneczko, u nas już prawdziwa jesień. Pada , wieje i zzzzzimno :-(
Damianka trochę...
Załączniki
tikanis
CieRpliWa
czesc wam dziewczynki kurcze ale produkujecie ze szok... chrzciny odbyly sie w ta zeszla niedziele 04.10 o 14 oczywiscie jak by nie bylo kozaka cala rodzina znaczy sie matka i ojciec czyli my spoznilismy sie na chrzest swojego syna a mianowicie na przedstawienie dzieci... hehehe ale szybko dolaczylismy choc denerwowalam sie z tego powodu jeszcze pozniej cala msze i troche impezey,, kubus byl strasznie spokojny na mszy a podczas imprezy padl.. spal jakies pol gopdziny a pozniej rowniez byl grzeczniutki.. takze udala sie impreza wszyscy sie swietnie bawiwli i wogole bylo lepiej niz sobie to wyobrazilam tylko te spoznenie:/
zdjecie wklejam narazie 3 a rezta jutro
zdjecie wklejam narazie 3 a rezta jutro
ok zaczynam nadrabianie uwaga od strony 56
kasia1208- śliczne masz dzieciaczki
mamstud- gabi z tym brudnym bodziakiem ma ekstr mine jakby chciala powiedzieć, no o co chodzi?? A zdjecia w nowym mieszkanku sliczne
kokoszka- mania jest cudowna te jej włoski ... ehhh
slonkoonline- Juleczka ma super pultyneczki
barmanka79- Marceleke z tą pieluszka na buźce jest super, moja mała często też tak robi a w czapie jakie wielgachne ma oczeta ;-)
marzeniak- super chlopaki a ze starszego to wyrasta mały przystojniaczek ;-)
confi- Damianek jak zwykle uroczy i te jego mądre wielkie oczeta ślicznie....
m&ms- sliczne zdjęcia a to męża który wpatrzony jest w Maję boskie, no i z ciebie taka radosna mamusia a zdjęcia z Angli przesliczne
agakm- no nie twoja Jaga jest super, przeciez ona wygląda jakby conajmniej miała 8 m-cy, superasny z niej pulpecik
martalis- xavier ma śliczny usmiech
kornasia- diana ma śliczne oczka i piekna buziulkę
nina2003- Julek jest super i mamusia taka ładna
imagination- Tomuś jest uroczy,m pieknie wygladacie
mamamatysia- piekne zdjęcia, ja też uwielbiam Ustroń co roku jezdzilam tam na narty nie wiem czy kojarzysz ośrdek rosomak? Kiedys należał do firmy w której pracuja moi rodzice ;-), nawet na jednym zdjęciu widać w tle te hotele
tikanis-Kubulek mnie rozczula jest taki słodzitki ciapulek, piekne zdjecia
ufff nadrobiłam a teraz nasze zdjęcia z chrzcin
kasia1208- śliczne masz dzieciaczki
mamstud- gabi z tym brudnym bodziakiem ma ekstr mine jakby chciala powiedzieć, no o co chodzi?? A zdjecia w nowym mieszkanku sliczne
kokoszka- mania jest cudowna te jej włoski ... ehhh
slonkoonline- Juleczka ma super pultyneczki
barmanka79- Marceleke z tą pieluszka na buźce jest super, moja mała często też tak robi a w czapie jakie wielgachne ma oczeta ;-)
marzeniak- super chlopaki a ze starszego to wyrasta mały przystojniaczek ;-)
confi- Damianek jak zwykle uroczy i te jego mądre wielkie oczeta ślicznie....
m&ms- sliczne zdjęcia a to męża który wpatrzony jest w Maję boskie, no i z ciebie taka radosna mamusia a zdjęcia z Angli przesliczne
agakm- no nie twoja Jaga jest super, przeciez ona wygląda jakby conajmniej miała 8 m-cy, superasny z niej pulpecik
martalis- xavier ma śliczny usmiech
kornasia- diana ma śliczne oczka i piekna buziulkę
nina2003- Julek jest super i mamusia taka ładna
imagination- Tomuś jest uroczy,m pieknie wygladacie
mamamatysia- piekne zdjęcia, ja też uwielbiam Ustroń co roku jezdzilam tam na narty nie wiem czy kojarzysz ośrdek rosomak? Kiedys należał do firmy w której pracuja moi rodzice ;-), nawet na jednym zdjęciu widać w tle te hotele
tikanis-Kubulek mnie rozczula jest taki słodzitki ciapulek, piekne zdjecia
ufff nadrobiłam a teraz nasze zdjęcia z chrzcin
mamamatysia, śliczne zdjęcia. I pogodę mieliście przepiękną.
Confi prześlicznie wyglądasz!!
tikanis, śliczna z Was rodzinka.
ankzoc, bardzo fajna ta sesja, taka stylizowana na starą. A zdjęcie z Mają w dyni mnie ubawiło.
Confi prześlicznie wyglądasz!!
tikanis, śliczna z Was rodzinka.
ankzoc, bardzo fajna ta sesja, taka stylizowana na starą. A zdjęcie z Mają w dyni mnie ubawiło.
Ostatnia edycja:
martalis
mama 24 h
mamamatysia-ale ten twoj 5miesieczniak ma super usmiech
confi-a dziekuje twoj tez jest slodziutki,bym go z daleka poznala ze to twoj
tikanis-super rodzinka
ankzoc-sesja superowa ,super pamiatka
:-)
confi-a dziekuje twoj tez jest slodziutki,bym go z daleka poznala ze to twoj
tikanis-super rodzinka
ankzoc-sesja superowa ,super pamiatka
:-)
nina2003
Mama Julianka i Łucji
martalis fajniutki jest Twoj syneczek
Barmanka Marcelek ma fajne, wielkie oczy. Będzie uwodził dzieczyny
m&m's kolejne fajne zdjęcia. Super wyglądacie
Imagination super zdjęcia z chrzcin. Ładna z Was rodzinka
mamamatysia duży i fajny chłopak z Twojego synka
tikanis ślicznie wyglądasz i Kubuś też słodziutki i fajny chlopak. I bardzo fajnie z chrzestnymi. W ogóle fajna rodzinka z Was.
ankzoc Maja wygląda cudownie w tym kompleciku. Śliczna panna z niej.
tikanis ślicznie wyglądasz i Kubuś też słodziutki i fajny chlopak. I bardzo fajnie z chrzestnymi. W ogóle fajna rodzinka z Was.
ankzoc Maja wygląda cudownie w tym kompleciku. Śliczna panna z niej.
Ostatnia edycja:
reklama
mamamatysia
Fanka BB :)
Kornasia,Aga k m-Bardzo dziękuje za komplementy.Co o czytania BB to mój M nas nie podczytuje.Akurat na tym zdjęciu z Fifim przetłaczał się na swój profil.
Confi-Dziękuję za troskę.Filipa absolutnie nie noszę przodem do świata.To było dosłownie na kilka sekund .Na tym jednym jak widać nawet nie stoję.Zaraz potem Fifi z powrotem został prawidłowo umieszczony w chuście(tak jak u Was na ostatnim zdjęciu:-)).Cieszymy się, że ciocia Confi dba o nasze zdrowie;-).Damianek jak zwykle całuśny.
Tikanis-Piękne zdjęcia.Śliczną tworzycie rodzinkę.Kubuś taki spokojny-pozazdrościć
Ankzoc-Ja też uwielbiam Beskid Śląski.Nieważne czy to Wisła,Ustroń ,Brenna czy jeszcze inna miejscowość.Oczywiście znam słynne hotele piramidy a w Rosomaku jako kelner pracował kuzyn mojego M(3 lata).
Sesja zdjęciowa z chrzcin piękna.Bardzo pomysłowe zdjęcia.A Majeczka wyglądała obłędnie.
M&m's, Martalis,Nino-Dziękuję
Confi-Dziękuję za troskę.Filipa absolutnie nie noszę przodem do świata.To było dosłownie na kilka sekund .Na tym jednym jak widać nawet nie stoję.Zaraz potem Fifi z powrotem został prawidłowo umieszczony w chuście(tak jak u Was na ostatnim zdjęciu:-)).Cieszymy się, że ciocia Confi dba o nasze zdrowie;-).Damianek jak zwykle całuśny.
Tikanis-Piękne zdjęcia.Śliczną tworzycie rodzinkę.Kubuś taki spokojny-pozazdrościć
Ankzoc-Ja też uwielbiam Beskid Śląski.Nieważne czy to Wisła,Ustroń ,Brenna czy jeszcze inna miejscowość.Oczywiście znam słynne hotele piramidy a w Rosomaku jako kelner pracował kuzyn mojego M(3 lata).
Sesja zdjęciowa z chrzcin piękna.Bardzo pomysłowe zdjęcia.A Majeczka wyglądała obłędnie.
M&m's, Martalis,Nino-Dziękuję