reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

barmanka wozek mam czerwony ,moze nie pasuje na chlopca ale taki chcialam kolorek ma czerwony.jakie duze ma oczka ten twoj synus:-)
wszystkim dzieki za mile slowka :biggrin2:

reklama
Dziękuje za miłe słowa.
Tak leżaczki są popularne :)

no My mamy identyczny - o proszę - dzisiejsza fotka leżaczkowa :-D (skorzystałam z pieknej pogody i rozwiesiłam pranko na zewnątrz - a Jaga leżaczkowala sobie;-):tak:).

Załączniki

• DSC02172.jpg
    DSC02172.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 51
Jejku dziewczynki dzięki wam za takie miłe kometarze!! aż się rozpłynęłam jak to czytałam. i tak mi się w środku cieplutko robi.

Barmanka, Marcelek jest taki rozkoszny. Normlanie jak patrzę na te zdjęcia to aż mi się sama buzia śmieje.:-D:-D

aga_k_m, pączuś z Jagódki:-). I ma bardzo ładne włoski!!:-):tak:

nina, Bardzo fajne to zdjęcie z chrzcin. Ładnie wyglądacie!!:-):tak:

ojjj m&m's - przepiękne foteczki, a miejca, wktórych byliscie niczym raj na ziemi (nie to co obecna deszczowa Polska). Coraz bardziej lubię Anglię:tak::-) Pieknie się wszyscy prezentujecie - ale najbardziej oczka leciały mi ku Tobie i Maleńkiej Majeczce (w tej sukieniusi i kapelusiku wygląda bosko!!):-D

M&m's-Zdjęcia cudowne.Nie mogę się napatrzeć:-).Wspaniałą masz rodzinkę i po raz kolejny powtórzę, że ślicznie wyglądasz.Teraz po Twich zdjęciach moich już chyba nie wrzucę:zawstydzona/y:

reklama
nina, super fotki. smok rewelacyjny :tak::-)

martalis, ale właśnie czerwony mi się baaardzo podoba :tak: choć taki malinkowy byłby jeszcze fajniejszy :sorry: ale pewnie ciężko dostać taki :zawstydzona/y:

aga, ale Jaga ma zajefajne kapcioszki :cool2:

m&m, hihi widzę że mamy drugą Confi na forum z tym fociami :rofl2: super, jest na co popatrzeć :tak: ale widoczki woooow, plaża niekiepska :cool: a kto to jest ta druga kobieta? jak nosi ci się dzidzie w nosidełku?
a właśnie wiedziałam że czegoś mi brakuje na twoich fotkach... gdzie masz starszaka?? :ninja2:

mamamatysia nie daj się prosić, pokaż fotki :tak:

Do góry