reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

confi - ależ Ty "łrzesz":tak:;-):-D Slicznie wyglądasz - piękna figurka, a Ty ciągle narzekasz - NIEPOTRZEBNIE!!! Ja szczuplutka-no nie... chyba będę musiała Cię pocieszyć:tak::laugh2: Wrzucę siebie z końcówki ciąży (co byś sobie przypomniała mój ogrom) + fotkę sprzed tygodnia (mój wałek brzuszny - normalnie brzuch jak dupa) - mam nadzieję, że Cię wystarczajaco pocieszyłam.

Mój Damianek jak zwykle jest cudowniasty - patrząc na Wasze fotki w chuście - coraz częściej sama się nad nią zastanawiam - tylko, czy mój kręgosłup podoła w dluższym dzwiganiu mojej Maleńkiej Calineczki :-D

Załączniki

• DSC05312.jpg
    DSC05312.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC05396.jpg
    DSC05396.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC02164.jpg
    DSC02164.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 99
reklama
tikanis, ankzoc - pięknie wygladałyście na uroczystości Chrztu, Wasi Mężowie również (no ale to zrozumiałe, że muszą coś z sobą zrobić by dopasować się do pięknych żon)

tikanis- ale Kubusiek jest długaśny!!! normalnie chyba jest dłuższy od mojej Dżagi:tak::-D no i te jego oczka - nie obraź się, bo nic złego nie mam na myśli - Kubuś ma takie "szczenięce" oczka-nie sposób się nie zakochać, a tym bardziej gniewać się na niego :tak::-)

ankzoc - Maja to juz całkiem duża ślicznotka. Cudnie wyglądała w tym kompleciku:tak: fotki w dyni jak również ze skrzydełkami - rozbrajające. A kim jest kawaler obok niej?? Bo przyznam, że ta fotka jest po prostu boska!!! Normalnie "zapachniało" mi walentynkami, i kartkami ślubnymi :-D

Dziekuje dziewczynki za mile słowa :-):-):-)

agakm- ten mały przystojniaczek to jest synuś mojego meża brata, na dodatek chrzesniak mojego męza no i jest starszy od Mai o 4 dni :-D A tak swoją drogą to porównując focie z ciąży i teraz to wyszczuplalaś i wyładniałas na buzi :-)

tikanis super fotki:)
anzoc boskie fotki!!:tak:takie artystyczne pewnie u fotografa co?
a ten aniolek:)
slicznie ubrane byly wasze dzieciaczki:)
gratulacje!!!

Tikanis, ankzok, imaginatio - śliczne fotki macie z chrzcin. Dzieciaczki wystrojone i mamusie również.

Confi - Damianek super wygląda w bluzach z kapturem i wogóle jest uroczy

Aga_k_m- ale ta twoja córunia wielka i śliczna

Załączniki

• 23.09.2009r. (3) [640x480].JPG
    23.09.2009r. (3) [640x480].JPG
    29,1 KB · Wyświetleń: 57
  • 23.09.2009r. (5) [640x480].JPG
    23.09.2009r. (5) [640x480].JPG
    27,3 KB · Wyświetleń: 55
  • 23.09.2009r. (13) [640x480].jpg
    23.09.2009r. (13) [640x480].jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 57
  • 28.09.2009r. (5) [640x480].jpg
    28.09.2009r. (5) [640x480].jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 51
  • 25.09.2009r..jpg
    25.09.2009r..jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
;-)wszystkie jestescie kochane za te cieple slowa:)

marychna- wowo jaki sliczniusi jest:) czarnulek jeden

ankzoc- wow ale extra sesja ,, robiliscie gdzies w jakims studio?? ile placiliscie?? zdjecia na medal super a mala przesliczna:-)

mamamatysia-oj kubinek nei jest taki spokojny jak ci sie wydaje;-)

aga-k-m- nic sie nie martw brzucholkiem ja mam podobnie hehe tylko wciagam hehe;-)i jasne ze sie nie gniewam za te oczka bo nie ma za co.. to kompkement dziekuje:-D

marychna sliczny synus ,a te oczka takie brazowe ,ja chcialam bardzo zeby ktores z moich dzieci mialo po mnie oczy ale niestety wyszlo ze po tatusiu niebieskie:-)fryzurke a super

Dzięki dziewczynki, w imieniu swoim i Damianka

ankzoc sesja przepiękna, gdzie robiliście te fotki? :rolleyes2:

aga_k_m no weeeeź , ja na prawdę mam jeszcze sporo do zrzucenia , przekonałam się boleśnie o tym wczoraj gdy próbowałam wciągnąć na tyłek spodnie które nosiłam kiedys jak przytyłam, zostawiłam je sobie ku przestrodze a teraz nawet w nie nie wchodzę nie mówiąc już o spodniach w moim normalnym rozmiarze:eek::confused2:

Pod koniec ciąży wyglądałam podobnie , ale wydaje mi się ze byłam bardziej spuchnięta. Teraz Ty ładnie zrzuciłaś a mnie zostało 10 kilo, to chyba o czymś świadczy no nie? A brzuszek, jak brzuszek , to akurat najmniejszy problem choć najbardziej widoczny. W końcu przez 9 miesięcy stopniowo nam się ta skóra rozciągała , to teraz zanim to wróci do normy .....echhh
inna sprawa ze ja jestem leniwa, uwielbiam jeść i nie stosuje żadnej diety,żal mam do siebie o to ale z drugiej strony jak przestanę karmic młodego to wtedy postaram się zrzucić balast ;-)i się tego trzymam

marychna Tomeczek jak zwykle rozbrajający. Piękne oczyska ma ...no i widać teraz ze to podobieństwo naszych chłopaków się już zatarło, każdy zyskał swoje indywidualne cechy :tak:

reklama
dziekujemy wszytskim za miłe słowa :-):-)

marychna21- mały przystojniaczek ;-)

confi, tikanis- robilismy sesje u fotografa, trwała 45 min, zapłacilismy 400 zł i mamy 10 ujęć po 4 zdjęcia w formacie 13x18

Do góry